- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.599
Konuya fransız değilim. Son dönemdeki mülakatlı alımları baz alıyorsanız 70 le bile atanırsınızKonuya Fransız olan sizsiniz bence. Çalıştığım okula 18 Mart atamasında 80 puanla Fen Bilimleri öğretmeni atandı daha yeni.
Fizik, kimya ile karıştırıyorsunuz.
Hayır mulakatli alim değil KPSS puanı ile. Hatta 80'den düşük kapattı. Biraz araştırın görürsünüz.Konuy
Konuya fransız değilim. Son dönemdeki mülakatlı alımları baz alıyorsanız 70 le bile atanırsınız
Bu da baraj olmuyor mu?Tüm öğretmenilkler için geçerli 300.000 sıralama sınırı var. Üstündeyseniz boşsa bile gelmez.
Onlar çok önce ki puanlar geçen sene 85 ile kapattı diye biliyorum yılda 1000 civarı alım yapıyor sadece 2014 yılında çok âlim yaotilar sonra alımlar düştü puanlar yukseldi iyi bakin lise Matematik de de atamazsınız. İlköğretim matematik puanı çok yüksektir hemsirelik olmazsa oda olmaz büyük ihtimal bence güzel yapın araştırmanızıMatematik öğretmenliği daha mı iyi sizce? Ama ben fen öğretmeninin atama puanlarına bakmıştım en düşük 76-77 ile atamış ve baya alım yaomış
Önlisans hemşirelik kalmadı ki hepsi 4 yıllık artık. Yanlış mı biliyorumÖnlisans hemşirelik yazsan oradan Dgs ile 4 e tamamlarsın.
Evet buda aklımda boyum yetiyor aynenGelmişken de bu öneriyi sunan olmamış ben sunayım. Boyun yeterliyse polislik deneyebilirsin. Eşim atanamamış türkçe öğretmeni polis oldu 6 yıl sonra. 5 yıl kpss denedi hep önünde üç yüz beş yüz kişi kaldı. 5 yılın sonunda vazgeçebildi.
Ben korkuyordum eşim başladıktan sonra keşke boyum yetseymiş diyorum.Evet buda aklımda boyum yetiyor aynen
Öyle mi ?Önlisans hemşirelik kalmadı ki hepsi 4 yıllık artık. Yanlış mı biliyorum
Polislik en garanti meslek zaten iş bulunamıyorsaBen korkuyordum eşim başladıktan sonra keşke boyum yetseymiş diyorum.
Doğru söylüyorsunuz, 2 yıllık sağlık bölümü tercih etmek geliyor aklımaÖyle mi ?
Ben yanlış biliyorum o zaman
Yani 2. Ünv olacaksa ataması kolay bi önlisans tercih edin derim
Çünkü 4 senelik yazarsınız 4 senede dolar o bölümde şimdi ataması varsa Bile
Araştırın iyice atamalara falan bakın.Doğru söylüyorsunuz, 2 yıllık sağlık bölümü tercih etmek geliyor aklıma
450.000 falan sıralamaTüm öğretmenilkler için geçerli 300.000 sıralama sınırı var. Üstündeyseniz boşsa bile gelmez.
Garanti meslek diye bir şey yok gülüm.Polislik en garanti meslek zaten iş bulunamıyorsa
Özel okumak daha da oturur insanın içine :) o kadar para döküp sonuç alamamakAraştırın iyice atamalara falan bakın.
Benim arkadaş tercih etti sonradan öğrendi ki ataması yokmuş
Bi de özel okumuştu
Bütün atanamayan ve iş bulamayan çevremdeki herkes polisliğe yöneldi ve kazandı. Yani polislik alımları her zaman çok fazlaGaranti meslek diye bir şey yok gülüm.
AynenÖzel okumak daha da oturur insanın içine :) o kadar para döküp sonuç alamamak
Ama hemşirelik 4 yıllıkAynen
Neyse ki 2 senelikler o kadar pahalı değil
O da hemşirelik yazacak şimdi