Yks_fen bilgisi öğretmenliği tercih

Tüm öğretmenilkler için geçerli 300.000 sıralama sınırı var. Üstündeyseniz boşsa bile gelmez.

Konuy
Konuya Fransız olan sizsiniz bence. Çalıştığım okula 18 Mart atamasında 80 puanla Fen Bilimleri öğretmeni atandı daha yeni.
Fizik, kimya ile karıştırıyorsunuz.
Konuya fransız değilim. Son dönemdeki mülakatlı alımları baz alıyorsanız 70 le bile atanırsınız

Konuy
Konuya fransız değilim. Son dönemdeki mülakatlı alımları baz alıyorsanız 70 le bile atanırsınız
Hayır mulakatli alim değil KPSS puanı ile. Hatta 80'den düşük kapattı. Biraz araştırın görürsünüz.

Gelmişken de bu öneriyi sunan olmamış ben sunayım. Boyun yeterliyse polislik deneyebilirsin. Eşim atanamamış türkçe öğretmeni polis oldu 6 yıl sonra. 5 yıl kpss denedi hep önünde üç yüz beş yüz kişi kaldı. 5 yılın sonunda vazgeçebildi.

2yıllık sosyal hizmetler bile daha iç açıcı...fen den alım yok olsada o kpss ye bilmem ne kadar çalışman gerek

Matematik öğretmenliği daha mı iyi sizce? Ama ben fen öğretmeninin atama puanlarına bakmıştım en düşük 76-77 ile atamış ve baya alım yaomış
Onlar çok önce ki puanlar geçen sene 85 ile kapattı diye biliyorum yılda 1000 civarı alım yapıyor sadece 2014 yılında çok âlim yaotilar sonra alımlar düştü puanlar yukseldi iyi bakin lise Matematik de de atamazsınız. İlköğretim matematik puanı çok yüksektir hemsirelik olmazsa oda olmaz büyük ihtimal bence güzel yapın araştırmanızı

Evet buda aklımda boyum yetiyor aynen

Önlisans hemşirelik kalmadı ki hepsi 4 yıllık artık. Yanlış mı biliyorum
Öyle mi ?
Ben yanlış biliyorum o zaman
Yani 2. Ünv olacaksa ataması kolay bi önlisans tercih edin derim
Çünkü 4 senelik yazarsınız 4 senede dolar o bölümde şimdi ataması varsa Bile

Öyle mi ?
Ben yanlış biliyorum o zaman
Yani 2. Ünv olacaksa ataması kolay bi önlisans tercih edin derim
Çünkü 4 senelik yazarsınız 4 senede dolar o bölümde şimdi ataması varsa Bile
Doğru söylüyorsunuz, 2 yıllık sağlık bölümü tercih etmek geliyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…