Yks_fen bilgisi öğretmenliği tercih

Arkadasim lisede ucak bakim teknisyenligi mi ne okudu. Mezun olduktan birkac yil sonra lüks araba aldı. Sivil havacilik okuyanlar falan da hemen iś buluyor.
Yalnız onların puanları oldukça yüksek. Hatta bazı dört yıllıklardan bile yüksek. Siz de yazmışsınız zaten iş olanağı çok fazla

Bence kalbinizin sesini dinleyin kendinizi nerede hayal ettiğinizde yüzünüz gülümsüyor. Ben de ataması zor olan bir branş öğretmeniyim 90 kusur puanla atandım ve niye bu bölümü okudum ki demedim hiç. Çünkü mesleğime asigim. Önemli olan sevdiğin meslegi yapmaktir. Yoksa parayı herkes her zaman bir şekilde kazanır.

Bu en güzel cevaptı teşekkür ederim

Eşimin kuzeni atanamiyor. Bende kardeşime maliye tercih ettircm başka bölümlere de bakın sonuçta yine hepsi kpssyle

Şuan belli bir başarı sınırı olabilir.Mesela tıp için 50 bin.Dolmasa bile 50.001. Giremiyor.Öğretmenlikte böyle değilse her türlü barajı aşınca girersiniz

Matematik öğretmenliği daha mı iyi sizce? Ama ben fen öğretmeninin atama puanlarına bakmıştım en düşük 76-77 ile atamış ve baya alım yaomış
Düzgün baktığınıza emin misiniz? İlköğretim matematik öğretmenliği çok alım yapar ve o dediğiniz puanlara iner ama fen çok alım yapmıyor

Yalnız onların puanları oldukça yüksek. Hatta bazı dört yıllıklardan bile yüksek. Siz de yazmışsınız zaten iş olanağı çok fazla
Benim zamanimda yani 5 yil önce falan yüksek değildi (sivil havacilik) normaldi hatta ben yazavaktim ama her yil okula belli bir miktar mi ne ödemen geremiyordu yanlis hatirlamiyorsam baya da yüklü bir miktardi 8-10 bin gibi ( özel üniversite değil) basariyla falan ödememe sansi yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…