Yani ek tercihe kalmadan dolmamışsa yerleşebilir miyimBarajı aşarsanız ve boşsa evet.
Evet tabi ki taban puanı okul kafasına göre belirlemiyor kontenjan belirliyor. En düşük puanla kim seçerse o oranın taban puanı oluyor.Yani ek tercihe kalmadan dolmamışsa yerleşebilir miyim
Çok teşekkür ederim içime sus serpin aşırı mutlu oldum şu andaEvet tabi ki taban puanı okul kafasına göre belirlemiyor kontenjan belirliyor. En düşük puanla kim seçerse o oranın taban puanı oluyor.
Süper çok teşekkür ederimDolmayan bölüm için barajı geçmek yeterli.
Ama ilk tercihtede de bu geçerli dimiSüper çok teşekkür ederim
Hayırlı olur inşallah.Çok teşekkür ederim içime sus serpin aşırı mutlu oldum şu anda
Ben 5 yıl önce liselerde daha yatay geçiş kalkamadığı zamanda yatay geçiş yaparak okudum ve tabii ki normal olarak araştırma gereği duymadım fakat şu an bilmediğim için soruyorum ayıp bir durum değil buranın amacı bu tarz tartışmalara açık olması zatenSiz önlisans mezunusunuz ve bir bölüme nasıl girildiğini bilmiyor musunuz?
Ben size bir bilgi daha vereyim. O bölümün boş kalmasının bir nedeni var. Onu bir araştırın.
Önlisans laboratuvar okudum ve asla iş bulamıyorum lanetli bir bölüm ne özeli ne devleti var. Öğretmenlik olueaa atanamazsam bile özel olarak çalışabilirim elle tutulur bir sonuç olur en azından diye düşündüm aslındapeki neden kontenjanı dolmayan, belli ki kontenjanı dolmadığından bile geleceği parlak olmayan, kpss puanlarının taaa arşa çıktığı bir bölum ısrarı?
işine daha çok yarayan bir önlisans bölumu seç?
Aynen aslında hemşirelik ilk istediğimdi fakat sayısaldan onu tutturacak kadar puan gelmez kiSanırım iş bulmak için yazacaksınız.
Yanlız genel olarak öğretmenliklerin ataması pek yok
Önerim hemşirelik vs daha kolay atanıyor.
Matematik öğretmenliği daha mı iyi sizce? Ama ben fen öğretmeninin atama puanlarına bakmıştım en düşük 76-77 ile atamış ve baya alım yaomışAtamasi yok onlarin yazacaksan sinif,matematik, okul öncesi falan yaz. Teknisyenlik ya da teknikerlik oku önlisansan onlar kolay ataniyor. Radyoloji de öyle
Öyle düşünmeyin özeller branşlara asgari ücret bile vermez. Bir de sürekli materyal hazirlaman gerekir. Maasin 4 de 1 i materyale gider. Ücretli zaten 1000 anca verir branşçılafa. 1800 e özelde calisacagina satis danismani ya da market kasiyeri ol oradan yükselmeue bak.Önlisans laboratuvar okudum ve asla iş bulamıyorum lanetli bir bölüm ne özeli ne devleti var. Öğretmenlik olueaa atanamazsam bile özel olarak çalışabilirim elle tutulur bir sonuç olur en azından diye düşündüm aslında