Yks_fen bilgisi öğretmenliği tercih

Metalrock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
30
8
27
Arkadaşlar merhabalar size bir sorum olacak. Ben önlisans mezunuyum iş bulamadığım için tekrar yks sınavına girdim ve fen bilgisi öğretmenliğini tercih etmek istiyorum. İnternetten baktığımda birçok şehirde puan ve başarı sıralamasında dolmamış yazıyor. Benim sormak istediğim soru şu: eğer ki benim puanım sayısal türünden belirlenen puandan düşük bile olsa ilk tercihte yerleşebilirim miyim kontenjan dolmadığı için? Bunun cevabını çok merak ediyorum arkadaşlar gerçekten bilen birisi cevaplayabilir mi. Teşekkür ederim

Siz önlisans mezunusunuz ve bir bölüme nasıl girildiğini bilmiyor musunuz?
Ben size bir bilgi daha vereyim. O bölümün boş kalmasının bir nedeni var. Onu bir araştırın.

Siz önlisans mezunusunuz ve bir bölüme nasıl girildiğini bilmiyor musunuz?
Ben size bir bilgi daha vereyim. O bölümün boş kalmasının bir nedeni var. Onu bir araştırın.
Ben 5 yıl önce liselerde daha yatay geçiş kalkamadığı zamanda yatay geçiş yaparak okudum ve tabii ki normal olarak araştırma gereği duymadım fakat şu an bilmediğim için soruyorum ayıp bir durum değil buranın amacı bu tarz tartışmalara açık olması zaten

Atamasi yok onlarin yazacaksan sinif,matematik, okul öncesi falan yaz. Teknisyenlik ya da teknikerlik oku önlisansan onlar kolay ataniyor. Radyoloji de öyle

Yerleşirsiniz de iş bulabilir misiniz. O kontonjenlar boşuna boş değil. Bir sebebi var

Son düzenleme:
Önlisans laboratuvar okudum ve asla iş bulamıyorum lanetli bir bölüm ne özeli ne devleti var. Öğretmenlik olueaa atanamazsam bile özel olarak çalışabilirim elle tutulur bir sonuç olur en azından diye düşündüm aslında

Atamasi yok onlarin yazacaksan sinif,matematik, okul öncesi falan yaz. Teknisyenlik ya da teknikerlik oku önlisansan onlar kolay ataniyor. Radyoloji de öyle
Matematik öğretmenliği daha mı iyi sizce? Ama ben fen öğretmeninin atama puanlarına bakmıştım en düşük 76-77 ile atamış ve baya alım yaomış

Öyle düşünmeyin özeller branşlara asgari ücret bile vermez. Bir de sürekli materyal hazirlaman gerekir. Maasin 4 de 1 i materyale gider. Ücretli zaten 1000 anca verir branşçılafa. 1800 e özelde calisacagina satis danismani ya da market kasiyeri ol oradan yükselmeue bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…