Arkadasim lisede ucak bakim teknisyenligi mi ne okudu. Mezun olduktan birkac yil sonra lüks araba aldı. Sivil havacilik okuyanlar falan da hemen iś buluyor.naçizane tavsiyem, fen bilgisi okumak yerine 2 yıllık uçak teknikerliğini tercih ederdim. tusaş meslek yüksek okulu var gazinin. araştırın ne demek istediğimi anlarsınız.
Doğru söylüyorsunuz tekrardan bir gözden geçireceğim önlisans bölümleriniBen sizi anliyorum işsizlik psikolojisi insana her seyi yaptiriyor. Siz su an para kazanayim da tas olsa da yerim kafasindasiniz. Ama bence hatalisiniz yani lisans bölümlerinden atanmak cok cok zor. Ancak iyi bif ünide mühendislik falan okuyup kendinizi gelistifeceksiniz öyle kardesim odtü mezunu is arıyor halbuki isin ona gelmesi lazım. Önlisanslar daha kolay ataniyor.
ben doktora yapıyorum ona rağmen arada acaba okusam mı diyorum.Arkadasim lisede ucak bakim teknisyenligi mi ne okudu. Mezun olduktan birkac yil sonra lüks araba aldı. Sivil havacilik okuyanlar falan da hemen iś buluyor.
Deminde sınıf için bir arkadaş olumsuz yönde konuştu aslında sonuç olarak öğretmenlik biraz riskli bir meslek farkındayımFen bilgisi ataması az bi bölüm e bi de 4 sene sonrasını düşünün bunun
Yerinizde olsam şu saatten sonra öğretmenlik yazacaksam sınıf ya da ingilizce yazarım.
Atanamayan arkadaşlarım var öyle özelde çalışırım demek malesef kolay değil.hem ücret hem iş yükü olarak.bir de iş bulmak da kolay değil
Hemşirelik ebelik gibi bölümler daha mantıklı bence
Benim arkadaşlarımın çoğu asgari ücrete çalışıyor özel okullarda.. sınav vs gibi kurumların maaşları gibi ödemiyor her özel okulAsgari ücrer mi neresi asgari ücrer vermis brans ögretmenine
Durum gerçekten bu kadar ciddiyse bu bölümü araştıracağım en mantıklısı gelecek vaat eden bir bölüm sonuçtaben doktora yapıyorum ona rağmen arada acaba okusam mı diyorum.tusaşta ilk başladıkları gün itibariyle tai de staja başlıyorlar bitirene kadar da asgari ücretin yarısını alıyorlar. sonra tai de işe girtme ihtimalleri %80
İyi calisiyorlarmis asgari ücrete branscilara düşük verir diyor her calisan. Gerci bazi özel okullar nasil devlette iyep falan varsa ekders karsiliginda bazi özel okullarda mesai saati disi calistirarak o parayi veriyordur.Benim arkadaşlarımın çoğu asgari ücrete çalışıyor özel okullarda.. sınav vs gibi kurumların maaşları gibi ödemiyor her özel okul
Benim arkadasim thy de basladi direk hala teknisyen ve cok iyi kazaniyor.ben doktora yapıyorum ona rağmen arada acaba okusam mı diyorum.tusaşta ilk başladıkları gün itibariyle tai de staja başlıyorlar bitirene kadar da asgari ücretin yarısını alıyorlar. sonra tai de işe girtme ihtimalleri %80
tabi ki. diyelim tai ye giremedin, dgs ile uçak mühendisliğine geçiş var . Fen bilgisi okuyup özelde asgari ücret bile alamayacaksın acı gerçek. Okuması da kolay değil zor bölümDurum gerçekten bu kadar ciddiyse bu bölümü araştıracağım en mantıklısı gelecek vaat eden bir bölüm sonuçta
BilemedimSadece iş bulmak amaçlı değil sevdiğim için de aynı zamanda. Ama ne kadar doğru bir tercih ben de emin değilim
Önlisans hemşirelik yazsan oradan Dgs ile 4 e tamamlarsın.Aynen aslında hemşirelik ilk istediğimdi fakat sayısaldan onu tutturacak kadar puan gelmez ki
Konuya Fransız olan sizsiniz bence. Çalıştığım okula 18 Mart atamasında 80 puanla Fen Bilimleri öğretmeni atandı daha yeni.Siz konuya bayağı fransızsınız galiba fen bilgisi öğretmenleri 85 le bile atanamıyor. Özel de asgari ücret veriyor bilginiz olsun. Memurlar net vs forumlarda güzel bir araştırma yapın. Yoksa boş yere 4 yıl okuyacaksınız