Yks_fen bilgisi öğretmenliği tercih

Matematik öğretmenliği daha mı iyi sizce? Ama ben fen öğretmeninin atama puanlarına bakmıştım en düşük 76-77 ile atamış ve baya alım yaomış
Bir sinifci ( atamasi en yüksek olan bölüm ) olarak söylüyorum. O 76-77lere inammayin 20bin kiside ilk 1000 e girmeniz lazim. İlköğretim matematik yazın. Ya da türkce öğr. yazin. Türkceciler hic matematik yapamıyorum gözlemledigim kadariyla 1500 kisi aliniyor matematik yapip öne gecersiniz. Sinifa ve okul öncesine bulaşmayın benden size tavsiye.

Önlisans laboratuvar okudum ve asla iş bulamıyorum lanetli bir bölüm ne özeli ne devleti var. Öğretmenlik olueaa atanamazsam bile özel olarak çalışabilirim elle tutulur bir sonuç olur en azından diye düşündüm aslında
daha 23 yaşındasın hem okuyup hem çalışabilirsin, bu yıl sınava hazırlan gelecek yıl veterinerlik kazan mesela??
dunya giderek yanlız insanlardan ibaret bir yer oluyor herkesin evcil hayvanı olacak gibi yakında, veterinerlik çok parlak bir bölum gibi görunuyor mesela bana?
ya da bilgeadam gibi yazılım programlama kursları var onlara yazılıp sadece 1 yıl içinde online birşeyler yapabilirsin yazılımla ilgili?
ben yakınlarım için baktığımda bu iki seçeneği sunuyorum,çunku artık universiteyi bitir nasılsa bir yere girersin diye birşey yok.

Matematik öğretmenliği daha mı iyi sizce? Ama ben fen öğretmeninin atama puanlarına bakmıştım en düşük 76-77 ile atamış ve baya alım yaomış
Siz konuya bayağı fransızsınız galiba fen bilgisi öğretmenleri 85 le bile atanamıyor. Özel de asgari ücret veriyor bilginiz olsun. Memurlar net vs forumlarda güzel bir araştırma yapın. Yoksa boş yere 4 yıl okuyacaksınız

Siz konuya bayağı fransızsınız galiba fen bilgisi öğretmenleri 85 le bile atanamıyor. Özel de asgari ücret veriyor bilginiz olsun. Memurlar net vs forumlarda güzel bir araştırma yapın. Yoksa boş yere 4 yıl okuyacaksınız
Asgari ücrer mi neresi asgari ücrer vermis brans ögretmenine 😂

Arkadaşlar merhabalar size bir sorum olacak. Ben önlisans mezunuyum iş bulamadığım için tekrar yks sınavına girdim ve fen bilgisi öğretmenliğini tercih etmek istiyorum. İnternetten baktığımda birçok şehirde puan ve başarı sıralamasında dolmamış yazıyor. Benim sormak istediğim soru şu: eğer ki benim puanım sayısal türünden belirlenen puandan düşük bile olsa ilk tercihte yerleşebilirim miyim kontenjan dolmadığı için? Bunun cevabını çok merak ediyorum arkadaşlar gerçekten bilen birisi cevaplayabilir mi. Teşekkür ederim
naçizane tavsiyem, fen bilgisi okumak yerine 2 yıllık uçak teknikerliğini tercih ederdim. tusaş meslek yüksek okulu var gazinin. araştırın ne demek istediğimi anlarsınız.

Bir sinifci ( atamasi en yüksek olan bölüm ) olarak söylüyorum. O 76-77lere inammayin 20bin kiside ilk 1000 e girmeniz lazim. İlköğretim matematik yazın. Ya da türkce öğr. yazin. Türkceciler hic matematik yapamıyorum gözlemledigim kadariyla 1500 kisi aliniyor matematik yapip öne gecersiniz. Sinifa ve okul öncesine bulaşmayın benden size tavsiye.
Turkceciler matematik yapamıyor mu? Ben Türkçe öğretmeniyim çoğunluğu da eşit ağırlıktan tercih yaptığı için gayet matematik yapar.

Turkceciler matematik yapamıyor mu? Ben Türkçe öğretmeniyim çoğunluğu da eşit ağırlıktan tercih yaptığı için gayet matematik yapar.
Ben dershanede türk dili dersini türkcecilerle aliyorum matematik cözmüyorlar. Alandan 60 net yapiyor ama gk matematigi hic yapmıyorm Ben cok sasiriyorum. Esit agirlıkcilardan matematik yapanlar zaten ben gibi sinifci ya da okul önceci oluyor. Hatta sosyal hizmete pdrye falan gidiyirlar. Matematigi kötü olanlar türkceye gidiyor.

Ben dershanede türk dili dersini türkcecilerle aliyorum matematik cözmüyorlar. Alandan 60 net yapiyor ama gk matematigi hic yapmıyorm Ben cok sasiriyorum. Esit agirlıkcilardan matematik yapanlar zaten ben gibi sinifci ya da okul önceci oluyor. Hatta sosyal hizmete pdrye falan gidiyirlar. Matematigi kötü olanlar türkceye gidiyor.
Demek ki şu an değişmiş.Ben 7-8 sene öncesinden bahsediyorum. Belki daha fazla. Dershaneye gittim ben de çatır çatır yapıyorlardı. Benim sınıfın yüzde 80i de eşit ağırlıklı. Zamanla değişiyor demek.

Demek ki şu an değişmiş.Ben 7-8 sene öncesinden bahsediyorum. Belki daha fazla. Dershaneye gittim ben de çatır çatır yapıyorlardı. Benim sınıfın yüzde 80i de eşit ağırlıklı. Zamanla değişiyor demek.
Belki sizin zamaninizda sinif kötü türkce iyiymiştir, benim 4-5 sene önceki arkadaslarimin mstematik yapamayanlari hep türkceye gitti.

öğretmenlikte sıralama kısıtlaması var. sıralamanız az çok kaç gelecek biliyor musunuz. bu sıralama kısıtlaması yüzünden dolmamış olabilir. sıralamanız en fazla 300000 olmalı tercih yapabilmeniz için

Arkadaşlar hepiniz çok iyi fikirler veriyosunuz teşekkür ederim. İşte ben de biraz psikolojik algı oluştu önlisans bölümü okuyup bir yere giremeyince ikinci kez direkt hedef oluşturması hangisi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabii ki en garanti bölüm sağlık bölümleri özellikle att, hemşire. Ama bunlara belki puanım yetmeyecek ve fen öğretmeninin geçen yılki atamasını da 77 lerde görünce onu mu tercih etsem dedim ve birçok üni.de dolmayınca şansım daha da artar otomatikmen

İs bulmak icin ogretmenlik yazilir mi?
Hadi yazilir diyelim,o bolumler neden bos akil yurutursek? Cok yanlis secim yapiyorsunuz.

+1
Elle tutulur bir şey istiyorsanız başka alanlara yönelin.
Fen öğretmenliğinde alım çok az puan yüksek. Sizin baktığınız 76-77 aralığı mülakata çağrılan taban puandır.

öğretmenlikte sıralama kısıtlaması var. sıralamanız az çok kaç gelecek biliyor musunuz. bu sıralama kısıtlaması yüzünden dolmamış olabilir. sıralamanız en fazla 300000 olmalı tercih yapabilmeniz için
AA bu gerçekten önemli mi tam olarak bilmiyorum ki kaç gelir

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Arkadaşlar hepiniz çok iyi fikirler veriyosunuz teşekkür ederim. İşte ben de biraz psikolojik algı oluştu önlisans bölümü okuyup bir yere giremeyince ikinci kez direkt hedef oluşturması hangisi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabii ki en garanti bölüm sağlık bölümleri özellikle att, hemşire. Ama bunlara belki puanım yetmeyecek ve fen öğretmeninin geçen yılki atamasını da 77 lerde görünce onu mu tercih etsem dedim ve birçok üni.de dolmayınca şansım daha da artar otomatikmen
Ben sizi anliyorum işsizlik psikolojisi insana her seyi yaptiriyor. Siz su an para kazanayim da tas olsa da yerim kafasindasiniz. Ama bence hatalisiniz yani lisans bölümlerinden atanmak cok cok zor. Ancak iyi bif ünide mühendislik falan okuyup kendinizi gelistifeceksiniz öyle kardesim odtü mezunu is arıyor halbuki isin ona gelmesi lazım. Önlisanslar daha kolay ataniyor.

X