- 25 Nisan 2020
- 686
- 1.147
- 31
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Amiin inşallahHoş geldin canım tüm hastalıklarımız dan dertlerimizden bu temiz beslenme sayesinde kurtulacağız inşallah.
Allah tüm isteyenlere bebek nasip eylesin hayırlısıyla
Başlamadım burda +90 lar gurubundayim mide biraz kuculsun diye düşünüyorum daha henüz niuetlenme aşamasına gelemedimTenceresiz kaldim anne canım sen naptın baslayabıldın mı yoksa hala arastırma asamasındamısın
Cok sevındım canım ilk fırsatta kardesımle paylasıcam dediklerini guzel haberlerini alıcaz Insallah senindeTabi kikardeşiniz rahime sülük koydursun ben böcek fobisi olan biri olmama rağmen çok kolay geçti her zaman kist ağırısından ölürdüm devamlı kistim sızlardı hele adet dönemi yaklaşırken. Şimdi hiç ağrım sızlamam yok elhamdulillah
Seviye - 1 ile kucultebılırsın aslında canım mideni umarım bir an once baslarsın senıde aramızda gormek cok ısterımBaşlamadım burda +90 lar gurubundayim mide biraz kuculsun diye düşünüyorum daha henüz niuetlenme aşamasına gelemedim
Gunaydın kızlar guzel bir gun olsun insallah
Bugun ne yedim
Sabah
Salatalık
Kırmızı bıber
1 kk corekotlu peynır
Tereyaglı domatesli 3 yumurta
Aksam
1 parca Kasarlı tavuk
4 yk kuru cacık
[ çok güzel canım hep böyle istikrarlı bi şekilde gideriz inşallah
Bugün çok sancım var regl den dolayı sabaha kadar kıvrandım yatakta
gecmıs olsun canım Insallah cabuk gecer agrınçok güzel canım hep böyle istikrarlı bi şekilde gideriz inşallah
Bugün çok sancım var regl den dolayı sabaha kadar kıvrandım yatakta
su ictim evi toparliyorum.Kendime yesil cay demledim bir yandan ev halkının kahvaltısını hazırlıyorum
Teşekkür ederim canımgecmıs olsun canım Insallah cabuk gecer agrın
Afiyet olsun can7m ikinizedesu ictim evi toparliyorum.
Yesilcay iyi gider :)
Sağol canım benim rengliyi ağır geçirenlerdenim ben 1 gün daha böyle geçer sonra rahatlarım inşallahGazetekolik
Gecmis olsun canim.
Bugun daha evı toplayamadım gece gec yattım sabah uyanamadım kolay gelsinsu ictim evi toparliyorum.
Yesilcay iyi gider :)
Seviyede hındıstan cevizi yagı onerılmıyor canım meyve oldugu ıcınTeşekkür ederim canım
Afiyet olsun can7m ikinizede
bende kendime hindiba kahvenin içine 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı koyup içtim biraz enerji ye ihtiyacım var halım yok
Hoşgeldin canım inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsınArkadaşlar bende başladım ama bebek için tedavi yöntemi ile. Sade şifadan randevu aldım Tabi önce önce rahime sülük koydurdular sonra açlık listesi verdiler ve açlıktan sonraki normal beslenme günlerimde yemem gereken bitkisel kürleri verdiler. dün sabah ilk 36 saatlik açlığımı tamamladım
Hadiiiiii bilmiyordum okudum listeyi ama aklımdan çıkmış demekki güzel enerji veriyor diye katmış oldum sil baştan yeniden başlayalımSeviyede hındıstan cevizi yagı onerılmıyor canım meyve oldugu ıcın
Kaldıgın yerden devam et canım bende cok seviyorum hındıstan cevizi yaglı kahveyi ama ıcemıyorumHadiiiiii bilmiyordum okudum listeyi ama aklımdan çıkmış demekki güzel enerji veriyor diye katmış oldum sil baştan yeniden başlayalım
Bidaha içmem zaten iyi oldu söylediğin canımKaldıgın yerden devam et canım bende cok seviyorum hındıstan cevizi yaglı kahveyi ama ıcemıyorum
Seviye 2 de serbest gunler var orda ıcebılırsınBidaha içmem zaten iyi oldu söylediğin canım
amiiin inşallahHoşgeldin canım inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın