Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

Selam kizlar.
Dun klasik sifali kahvaltimi yaptim
Aksama kayinvalidemlerdeydik.
Bamya corbasi, bulgur pilavi, karniyarik vardi.
Hepsinden az az yedim. Aç kaldim
Misafirlik olunca tahmin edersiniz durumu.
Pek içime sinmedi.
Çerez, dondurma,meyve vardi,yemedim onlardan.

tebrik ederim canım guzel atlatmıssın
Selam canim, biraz uyumusum iyi geldi iyi gidiyor.
Senin nasil gidiyor günün
Benimde ıyı sayılır canım yarın memlekete yolculuk var onun hazırlığı ile gecıyor bugunum

Doktor randevum vardı hastaneye gittim bugün giremedim gelince yemek için mutfağa girdim ye iç bulaşık derken bu saat oldu.
Cok da zararli değil yaw bastan baslama devam et bencede .
aynen canım devam ediyorum
Afiyet olsun menun çok güzel zararlılardan yememişsin Tebrikler
tebrik ederim canım guzel atlatmıssın

Benimde ıyı sayılır canım yarın memlekete yolculuk var onun hazırlığı ile gecıyor bugunum
Güle güle gidin canım Uzun mu kalacaksınız

Dün menu
1yumurta
1kk peynir
Salatalık domates nane maydanoz

Akşam
Taze fasulye
Yeşil mercimek pilavı
Soğan biber salata

Bugün yedikleri

Sabah 12 00
2 yumurta
30 gr lor
1domates salatalık nane
7 siyah zeytin

Akşam
18 00
1 tabak kısır
Turşu
Haşlama brokoli karnabahar

Bende son durum böyle

2 menude gayet guzel canım yarın tartılacakmısın

Günaydın kızlar bugün nasılsınız iyiki varsınız yoksa şimdiye kadar çoktan bırakırdım bu şifalanma seviyesini
2 menude gayet guzel canım yarın tartılacakmısın
Teşekkürler canım gayet dikkatli olmaya çalışıyorum bakalım sabah tartıldım hiç iç açıcı değil bulgur yada rengl yada insülin direnci bilemiyorum --100 gr

Merhaba kızlar rahatsızdım uğrayamadım buralara..

Ben şimdi 6.seviyenin 3 günlük orucunu yapmaktayım

Kizlar biraktiniz mi hic paylasim yapan olmamis kan grubum a oldugu icin ileri seviyelerde et yememem gerekiyor pc den taablolari iyice inceleyip evin her yerlerine not asarak baslamayi dusunuyorum
Bayramdan sonra
Dondurma da yasak mi acaba

Merhabalar, ben de 20 haziran da seviye1 basladim. Hala arada aclik hissediyorum aybi durumda olan var mi ?
hala devam ediyor musun
Kizlar biraktiniz mi hic paylasim yapan olmamis kan grubum a oldugu icin ileri seviyelerde et yememem gerekiyor pc den taablolari iyice inceleyip evin her yerlerine not asarak baslamayi dusunuyorum
Bayramdan sonra
Dondurma da yasak mi acaba
ben eve donemedim buraya da giremedim Kasım da tekrar toplu seviyelere baslama durumu var tekrar o zaman baslamayı dusunuyorum dondurma yasaktır muhtemelen seker VS var

Selamlar herkese burayı cok aktif tutamadım memlekete geldim ve hala hazirandan bu yana donemedim ama nasipse haftaya donup tekrardan seviyelere baslayıp bu sefer sonuna kadar devam ettirmeyi dusunuyorum ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…