- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Cok da zararli değil yaw bastan baslama devam et bencedeHadiiiiii bilmiyordum okudum listeyi ama aklımdan çıkmış demekki güzel enerji veriyor diye katmış oldum sil baştan yeniden başlayalım
Selam canim, biraz uyumusum iyi geldi iyi gidiyor.Neler yapıyorsunuz kızlar gununuz nasıl gecıyor
tebrik ederim canım guzel atlatmıssınSelam kizlar.
Dun klasik sifali kahvaltimi yaptim
Aksama kayinvalidemlerdeydik.
Bamya corbasi, bulgur pilavi, karniyarik vardi.
Hepsinden az az yedim. Aç kaldim
Misafirlik olunca tahmin edersiniz durumu.
Pek içime sinmedi.
Çerez, dondurma,meyve vardi,yemedim onlardan.
Benimde ıyı sayılır canım yarın memlekete yolculuk var onun hazırlığı ile gecıyor bugunumSelam canim, biraz uyumusum iyi geldi iyi gidiyor.
Senin nasil gidiyor günün
aynen canım devam ediyorumCok da zararli değil yaw bastan baslama devam et bencede.
Afiyet olsun menun çok güzel zararlılardan yememişsin TebriklerSelam kizlar.
Dun klasik sifali kahvaltimi yaptim
Aksama kayinvalidemlerdeydik.
Bamya corbasi, bulgur pilavi, karniyarik vardi.
Hepsinden az az yedim. Aç kaldim
Misafirlik olunca tahmin edersiniz durumu.
Pek içime sinmedi.
Çerez, dondurma,meyve vardi,yemedim onlardan.
Güle güle gidin canım Uzun mu kalacaksınıztebrik ederim canım guzel atlatmıssın
Benimde ıyı sayılır canım yarın memlekete yolculuk var onun hazırlığı ile gecıyor bugunum
onemli bırsey yoktur Insallah canımDoktor randevum vardı hastaneye gittim bugün giremedim gelince yemek için mutfağa girdim ye iç bulaşık derken bu saat oldu.
Biraz kalıcam gıbı bakalım bellı degılGüle güle gidin canım Uzun mu kalacaksı
2 menude gayet guzel canım yarın tartılacakmısınDün menu
1yumurta
1kk peynir
Salatalık domates nane maydanoz
Akşam
Taze fasulye
Yeşil mercimek pilavı
Soğan biber salata
Bugün yedikleri
Sabah 12 00
2 yumurta
30 gr lor
1domates salatalık nane
7 siyah zeytin
Akşam
18 00
1 tabak kısır
Turşu
Haşlama brokoli karnabahar
Teşekkürler canım gayet dikkatli olmaya çalışıyorum bakalım sabah tartıldım hiç iç açıcı değil bulgur yada rengl yada insülin direnci bilemiyorum --100 gr2 menude gayet guzel canım yarın tartılacakmısın
hala devam ediyor musunMerhabalar, ben de 20 haziran da seviye1 basladim. Hala arada aclik hissediyorum aybi durumda olan var mi ?
ben eve donemedim buraya da giremedim Kasım da tekrar toplu seviyelere baslama durumu var tekrar o zaman baslamayı dusunuyorum dondurma yasaktır muhtemelen seker VS varKizlar biraktiniz mi hic paylasim yapan olmamis kan grubum a oldugu icin ileri seviyelerde et yememem gerekiyor pc den taablolari iyice inceleyip evin her yerlerine not asarak baslamayi dusunuyorum
Bayramdan sonra
Dondurma da yasak mi acaba
Kacıncı sevıyedesın
gecmısMerhaba kızlar rahatsızdım uğrayamadım buralara..
Ben şimdi 6.seviyenin 3 günlük orucunu yapmaktayım