- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
canım Doyana kadar yeme olayı fasa fiso boğazın tutmazsan hangi diyet yaparsan yap kilo veremeyiz Detoks yapmana çok sevindimEvet canım haklısın galiba biraz bulgurdan uzak durayım bakalım
Merhaba canım sende iyi gidiyosun tebrik ediyorum seni11.30
1 yumurta.
peynir zeytin salatalık marul maydanoz
bir çay bardağı çay
Türk kahvesi sade
18.00
bir tabak bulgur pilavı
söğüş salata
Bir kase yoğurt
canım Doyana kadar yeme olayı fasa fiso boğazın tutmazsan hangi diyet yaparsan yap kilo veremeyiz Detoks yapmana çok sevindim
denemeye değer çok güzel görüntü tadıda öyledir eminimKızlar bakın dün bu tavuktan yaptım çok lezzetli oldu
Tencerede tavuk tandir
regl donemi bende oyleyım bı sekilde sabredıcez Insallahiyi Akşamlar kızlar
Canım teşekkür ederim bu rengl dönemi beni çok zorlucak canım çok şekerli bişeyler istiyor
super canım sporda yapmıssınBugün neler yedim
12 30
1 avuç ıspanak
2 baş brokoli
1 domates
30 gr lor peyniri
Zeytinyağı ile salata yaptım
Akşam 18 30
Etli taze fasulye
Bulgur pilavı
Yanında Soğan yeşilbiber
sonrasında 1 saat yürüyüş yaptım
elinden geleni yapmıssın canımSelam canlarim
Bugün giremedim.
Dün girmiş miydim onu da hatırlamıyorum
bugün ablamlara gittim yasaklı yiyeceklerden yemedim
Sadece kahvaltıda bir bardak çay içmek durumunda kaldım
kendimi diyeti bozmuş olarak düşünmüyorum yani elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum o yüzden devam
normalde telefon bozulmadan once sabahları yuruyordum 5km canım 3 4 gundur bıraktım baslasam ıyı olacakçok güzel olmuş canım afiyet olsun her gün yürüyüş yapıyor musun Bak G Gazetekolik 1saat yürümüş bugün
gelmeyince merak ettim iyi oldugguna sevındım canımcanım evde değildim şimdi gene fırsatım oldu ama Aklım hep sizdeYdi
gayet gusel bir gun olmus canım11.30
1 yumurta.
peynir zeytin salatalık marul maydanoz
bir çay bardağı çay
Türk kahvesi sade
18.00
bir tabak bulgur pilavı
söğüş salata
Bir kase yoğurt
cok lezzetli gorunuyorKızlar bakın dün bu tavuktan yaptım çok lezzetli oldu
Tencerede tavuk tandir
Oww 3 yumurta yenmisBugun ne yedim
Sabah
Salatalık
Kırmızı bıber
1 kk corekotlu peynır
Tereyaglı domatesli 3 yumurta
Aksam
1 parca Kasarlı tavuk
4 yk kuru cacık
Sabah doymayacakmıs im gibi geldiOww 3 yumurta yenmis
Bu menude kuru cacik fikrine bayildim harikasin yaa yarin kesin yapicam.
Hosgeldin canım Insallah tez zamanda bebegıne kavusursun canımArkadaşlar bende başladım ama bebek için tedavi yöntemi ile. Sade şifadan randevu aldım Tabi önce önce rahime sülük koydurdular sonra açlık listesi verdiler ve açlıktan sonraki normal beslenme günlerimde yemem gereken bitkisel kürleri verdiler. dün sabah ilk 36 saatlik açlığımı tamamladım
AmiinHosgeldin canım Insallah tez zamanda bebegıne kavusursun canım
Beslenme seklın nasıl peki canım nasıl. Bir yol ızleyeceksın
bu arada 5. 11. son açlıktan sonra karaciğer temizlemesi ve böbreklere sülük uygulaması varAmiin11 hafta haftada bir kere açlığım var sonra ki günler de hiç kahvaltı çay yok. İncir sarımsak çörekotu zeytinyağına bandırıp sabahları 3 adet yeniliyor yanında zencefilli ballı limonlu su ile. öğlen salata. öğleden sonra up uzun bir bitkisel kürler var onları yiyorum akşam da tek çeşit yemek
Amiin11 hafta haftada bir kere açlığım var sonra ki günler de hiç kahvaltı çay yok. İncir sarımsak çörekotu zeytinyağına bandırıp sabahları 3 adet yeniliyor yanında zencefilli ballı limonlu su ile. öğlen salata. öğleden sonra up uzun bir bitkisel kürler var onları yiyorum akşam da tek çeşit yemek
Anladim sen karaciğer temızlıgını yapacağın ıcın cay vermemiş sana seviyelerden farklı kurler uygulatıyor sanırım ben sonuc alacağına eminim o kadar cok derde deva olmus ki eminim senin derdinde cozulecek 1 hafta mı oldu baslayalı sonucları nı cok merak ediyorum kardesım in bebegı olmuyor sonucları nı bizimle paylasırsab cok mutlu olurumbu arada 5. 11. son açlıktan sonra karaciğer temizlemesi ve böbreklere sülük uygulaması var
Gunaydin canım aksam uzeri yuruyuse cıkıcam bende insallahGünaydın kızlar
Hadi bakalım bugün güzel bir Spor yapmaya çalışalım hepimiz
Tabi kiAnladim sen karaciğer temızlıgını yapacağın ıcın cay vermemiş sana seviyelerden farklı kurler uygulatıyor sanırım ben sonuc alacağına eminim o kadar cok derde deva olmus ki eminim senin derdinde cozulecek 1 hafta mı oldu baslayalı sonucları nı cok merak ediyorum kardesım in bebegı olmuyor sonucları nı bizimle paylasırsab cok mutlu olurum
Hoş geldin canım tüm hastalıklarımız dan dertlerimizden bu temiz beslenme sayesinde kurtulacağız inşallah.Arkadaşlar bende başladım ama bebek için tedavi yöntemi ile. Sade şifadan randevu aldım Tabi önce önce rahime sülük koydurdular sonra açlık listesi verdiler ve açlıktan sonraki normal beslenme günlerimde yemem gereken bitkisel kürleri verdiler. dün sabah ilk 36 saatlik açlığımı tamamladım