Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

11.30
1 yumurta.
peynir zeytin salatalık marul maydanoz
bir çay bardağı çay

Türk kahvesi sade

18.00
bir tabak bulgur pilavı
söğüş salata
Bir kase yoğurt

11.30
1 yumurta.
bir çay bardağı çay

Türk kahvesi sade

18.00
bir tabak bulgur pilavı
söğüş salata
Bir kase yoğurt
Merhaba canım sende iyi gidiyosun tebrik ediyorum seni :super:
canım Doyana kadar yeme olayı fasa fiso boğazın tutmazsan hangi diyet yaparsan yap kilo veremeyiz Detoks yapmana çok sevindim
:KK52:
Katılıyorum canım sana insülin direncim var biraz yavaş veriyorum bide rengl olunca zorluyor beni

az yiyip çok spor yapmaktan geçiyor kilo vermek
Kızlar bakın dün bu tavuktan yaptım çok lezzetli oldu
Tencerede tavuk tandir

denemeye değer çok güzel görüntü tadıda öyledir eminim:super:

iyi Akşamlar kızlar
Canım teşekkür ederim bu rengl dönemi beni çok zorlucak canım çok şekerli bişeyler istiyor :KK43:
regl donemi bende oyleyım bı sekilde sabredıcez Insallah
Bugün neler yedim
12 30
1 avuç ıspanak
2 baş brokoli
1 domates
30 gr lor peyniri
Zeytinyağı ile salata yaptım

Akşam 18 30
Etli taze fasulye
Bulgur pilavı
Yanında Soğan yeşilbiber

sonrasında 1 saat yürüyüş yaptım
super canım sporda yapmıssın
Selam canlarim😇
Bugün giremedim.
Dün girmiş miydim onu da hatırlamıyorum 😂😂
bugün ablamlara gittim yasaklı yiyeceklerden yemedim

Sadece kahvaltıda bir bardak çay içmek durumunda kaldım

kendimi diyeti bozmuş olarak düşünmüyorum yani elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum o yüzden devam 😘😘😘
elinden geleni yapmıssın canım
çok güzel olmuş canım afiyet olsun her gün yürüyüş yapıyor musun Bak G Gazetekolik 1saat yürümüş bugün
normalde telefon bozulmadan once sabahları yuruyordum 5km canım 3 4 gundur bıraktım baslasam ıyı olacak
canım evde değildim şimdi gene fırsatım oldu ama Aklım hep sizdeYdi
gelmeyince merak ettim iyi oldugguna sevındım canım
11.30
1 yumurta.
bir çay bardağı çay

Türk kahvesi sade

18.00
bir tabak bulgur pilavı
söğüş salata
Bir kase yoğurt
gayet gusel bir gun olmus canım
Kızlar bakın dün bu tavuktan yaptım çok lezzetli oldu
Tencerede tavuk tandir
cok lezzetli gorunuyor

Arkadaşlar bende başladım ama bebek için tedavi yöntemi ile. Sade şifadan randevu aldım Tabi önce önce rahime sülük koydurdular sonra açlık listesi verdiler ve açlıktan sonraki normal beslenme günlerimde yemem gereken bitkisel kürleri verdiler. dün sabah ilk 36 saatlik açlığımı tamamladım

Arkadaşlar bende başladım ama bebek için tedavi yöntemi ile. Sade şifadan randevu aldım Tabi önce önce rahime sülük koydurdular sonra açlık listesi verdiler ve açlıktan sonraki normal beslenme günlerimde yemem gereken bitkisel kürleri verdiler. dün sabah ilk 36 saatlik açlığımı tamamladım
Hosgeldin canım Insallah tez zamanda bebegıne kavusursun canım
Beslenme seklın nasıl peki canım nasıl. Bir yol ızleyeceksın

Hosgeldin canım Insallah tez zamanda bebegıne kavusursun canım
Beslenme seklın nasıl peki canım nasıl. Bir yol ızleyeceksın
Amiin 🤲🏻 11 hafta haftada bir kere açlığım var sonra ki günler de hiç kahvaltı çay yok. İncir sarımsak çörekotu zeytinyağına bandırıp sabahları 3 adet yeniliyor yanında zencefilli ballı limonlu su ile. öğlen salata. öğleden sonra up uzun bir bitkisel kürler var onları yiyorum akşam da tek çeşit yemek

Amiin 🤲🏻 11 hafta haftada bir kere açlığım var sonra ki günler de hiç kahvaltı çay yok. İncir sarımsak çörekotu zeytinyağına bandırıp sabahları 3 adet yeniliyor yanında zencefilli ballı limonlu su ile. öğlen salata. öğleden sonra up uzun bir bitkisel kürler var onları yiyorum akşam da tek çeşit yemek
bu arada 5. 11. son açlıktan sonra karaciğer temizlemesi ve böbreklere sülük uygulaması var

bu arada 5. 11. son açlıktan sonra karaciğer temizlemesi ve böbreklere sülük uygulaması var
Anladim sen karaciğer temızlıgını yapacağın ıcın cay vermemiş sana seviyelerden farklı kurler uygulatıyor sanırım ben sonuc alacağına eminim o kadar cok derde deva olmus ki eminim senin derdinde cozulecek 1 hafta mı oldu baslayalı sonucları nı cok merak ediyorum kardesım in bebegı olmuyor sonucları nı bizimle paylasırsab cok mutlu olurum 💕

Anladim sen karaciğer temızlıgını yapacağın ıcın cay vermemiş sana seviyelerden farklı kurler uygulatıyor sanırım ben sonuc alacağına eminim o kadar cok derde deva olmus ki eminim senin derdinde cozulecek 1 hafta mı oldu baslayalı sonucları nı cok merak ediyorum kardesım in bebegı olmuyor sonucları nı bizimle paylasırsab cok mutlu olurum 💕
Tabi ki 😍 kardeşiniz rahime sülük koydursun ben böcek fobisi olan biri olmama rağmen çok kolay geçti her zaman kist ağırısından ölürdüm devamlı kistim sızlardı hele adet dönemi yaklaşırken. Şimdi hiç ağrım sızlamam yok elhamdulillah

Hoş geldin canım tüm hastalıklarımız dan dertlerimizden bu temiz beslenme sayesinde kurtulacağız inşallah.
Allah tüm isteyenlere bebek nasip eylesin hayırlısıyla

X