- 10 Kasım 2019
- 695
- 580
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Kendi evimde kalmıyorum çünkü bentek başıma kalamam evde. Yani üç gün beş gün kalırım ama sonra zaten evim ailesinin olduğu şehirde. O yüzden burda kalmak istemiyorum. Zaten eşimde söyledi annenlere git orda daha rahatsın diye.Nedir bu gelinlerin kv çektikleri.Ogullari evlenince kıymete biniyor.Oğullarini resmen kiskaniyorlar paylaşmak istemiyorlar.İstiyorlar ki hep onların dedikleri olsun.Bırakin artk gelinlerinizle uğraşmayı.Kv nasıl kardeşiyle odaya cekiliyorsa sende kendin odanda dinlen mecbur kalmadikca oturup konuşma bence canm.2 3 gün kal sonrada annene geri git esinede rahat edemyrum dersin.Kendi evinde neden kalmiyorsun canm.
Canım çünkü eşimin maaşı 3 katına çıkınca dertlerin başlangııc bu konu oldu. Ve ben en detaya kadar anlatmaya çalışıyorum. İnsanlar anlasın diye.Kayınvalidenizle aranızdaki muhabbete bişey diyemeyeceğim ama her konunuza eşinizin maaşını özellikle belirtmeniz çok itici oluyo
Ama sizinki polis özel harekat.Normal polisten daha zor. Jandarma asayişte eşim. Halamın eşi de asayiş olunca ordan biliyorum.Benim eşim polis olmasına rağmen bir gittiğinde 3-5 ay gelmiyor. Jandarma olupta hep yanında kalacaksa iyiymiş
Ama sizinki polis özel harekat.Normal polisten daha zor. Jandarma asayişte eşim. Halamın eşi de asayiş olunca ordan biliyorum.
İnşallah abla inşallahO zaman iyi evinize geçince herşey düzelir. Uzakta olunca başbaşa kimin kimsen olmayınca eşler birbirine daha da yakınlaşıyor
Sizde öyle olursunuz inşallah
su "bu benim param" cümlesini beynine kazi ve tüm enerjini ve zamanini harcayarak kpss ye mi hazirlanirsin üniversiteye mi hazirlanirsin bilmem ama kendini gelistir ve meslek sahibi ol . bak daha atamasi yapilmamis adam bu cümleyi sana kuruyorsa eger ileride seni maddi yönden ezer. cok kücüksün sen daha kuzum hayatini heba etme. ve aferim sana gizliden korundugun icin . su sürecte sakin ama sakin hamilede kalma. ve birde sana binbir hakaret eden kayinvalidenin yaninda da hic kalma. git annenin evinde kal madem yalniz kalamiyorsun .Çünkü kp istiyor gel bizde de kal diyip duruyordu. Eşimde istiyor ara ara gelip kalmamı. Gitmem istemiyorum deyince beni kötü biliyor.
Evet uygulamayı yüklemeyi geri istedim fakat onun telefon numarasına gelen cep şifreyi girmem gerekiyor ama işte vermiyor şifre falan. Zaten iki ay önce zorladım ver uygulamayı diye karışma benim param dedi. O günden sonra hiö bşr şey demedim.
Evet annemin evine gideceğim zaten.su "bu benim param" cümlesini beynine kazi ve tüm enerjini ve zamanini harcayarak kpss ye mi hazirlanirsin üniversiteye mi hazirlanirsin bilmem ama kendini gelistir ve meslek sahibi ol . bak daha atamasi yapilmamis adam bu cümleyi sana kuruyorsa eger ileride seni maddi yönden ezer. cok kücüksün sen daha kuzum hayatini heba etme. ve aferim sana gizliden korundugun icin . su sürecte sakin ama sakin hamilede kalma. ve birde sana binbir hakaret eden kayinvalidenin yaninda da hic kalma. git annenin evinde kal madem yalniz kalamiyorsun .
git annenin yanina esin birsey derse ben meslek sahibi olmaya karar verdim burada daha rahat calisiyorum de kestir at. kendi hayatin icin birseyler yap . ve cok ama cok calis .Evet annemin evine gideceğim zaten.
O zaman niye hagla kalyrsnz ben bir saniye bile durmazdm.Kendi evimde kalmıyorum çünkü bentek başıma kalamam evde. Yani üç gün beş gün kalırım ama sonra zaten evim ailesinin olduğu şehirde. O yüzden burda kalmak istemiyorum. Zaten eşimde söyledi annenlere git orda daha rahatsın diye.
Ya gideceğim ama kp yolda adam İstanbul'a gitti onunla vedalaşıp gideyim diye.O zaman niye hagla kalyrsnz ben bir saniye bile durmazdm.
Ama aslında kilit nokta maaş olması.. aile beklenti içinde ne demek evli adam her ay bin lira vermeli.. koca da parayı görünce palazlanmış.Kayınvalidenizle aranızdaki muhabbete bişey diyemeyeceğim ama her konunuza eşinizin maaşını özellikle belirtmeniz çok itici oluyo
Selam bırakın gidin değer verdiğiniz kadar değer görmüyorsunuz.Ya gideceğim ama kp yolda adam İstanbul'a gitti onunla vedalaşıp gideyim diye.
Çok enteresansın gerçekten.Ya gideceğim ama kp yolda adam İstanbul'a gitti onunla vedalaşıp gideyim diye.
Valla bu zamana kadar hep okudum geçtim. Ama artık o kadar çok 5 bin 6 bin yazıyosunuz ki konularınızda fenalık geldi belirtmek istedim. Bu ve buna benzer çok fazla konu açtın acaba o yüzden garipsemiş olabilir miyim ?Canım çünkü eşimin maaşı 3 katına çıkınca dertlerin başlangııc bu konu oldu. Ve ben en detaya kadar anlatmaya çalışıyorum. İnsanlar anlasın diye.
İtici ise şey yapsana sen yorum yapma oku ve geç.
Farkındayım ama sürekli her konuda bu kadar çok şu kadar maaş alıyo ama net şu kadar diye belirtmesinin itici olduğunu söylemek istedim.Ama aslında kilit nokta maaş olması.. aile beklenti içinde ne demek evli adam her ay bin lira vermeli.. koca da parayı görünce palazlanmış.
Ne kadar haklisimizbYa ben şu eş olmayınca kayınvalidede anne de kalanları anlamıyorum evsiz misiniz siz
Tek başına evde kalamayanlar evleniyor sevişebiliyor çocuk doğuruyor evde tek kalamıyor ehliyet almak yok yaş olmuş 22 iş para meslek yok
Evlenmekten başka bir şey yapamayanlar güruhu
Öf...
Ne kadar haklısınızYa ben şu eş olmayınca kayınvalidede anne de kalanları anlamıyorum evsiz misiniz siz
Tek başına evde kalamayanlar evleniyor sevişebiliyor çocuk doğuruyor evde tek kalamıyor ehliyet almak yok yaş olmuş 22 iş para meslek yok
Evlenmekten başka bir şey yapamayanlar güruhu
Öf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?