Cuma günü güzel bir sonuç alacagiz umarimMerhabalar bu gün tartılmadım hafta sonuna kadar tartılmicam regl oldum o yüzden reglken doğru göstermiyor tartı
İnşallahCuma günü güzel bir sonuç alacagiz umarim
Gunaydin olsun cok iyi gidiyorsunuz birakmayin , peki spor yapabiliyor musunuz?Günaydın....
Regl yüzünden şişdim
Günlük olarak ya leslie ya zumba yapıyorum spor yapmak pek benlik değilGunaydin olsun cok iyi gidiyorsunuz birakmayin , peki spor yapabiliyor musunuz?
Az beslendiğim için her kes yağdan değilde kasdan ve sudan kaybetdiğimi düşünüyor ama gerçekten zayıfladım inceldiğimi çok hiss ediyorum.Gunaydin olsun cok iyi gidiyorsunuz birakmayin , peki spor yapabiliyor musunuz?
Aslinda kendini zorlayip 2 hafta chloe yapsan varya efsane sıkılaşırsın. Bugun benim 7. Günüm , dün sabah ölcüm yaptım göbeğim, popom 5 er cm incelmis , belim 3 cm . Bu sadece 4 günluk sporun sonucu 5. Gün dinlenmeydi . Ben chloe ile goturmeye karar verdim spor isini . Bu program bitince 3 gun sonra baska programa baslicam . Leslie chloe kadar sıkılaştırmıyo göbeği . Dogumdan sonra az sarktı da göbüşüm .Günlük olarak ya leslie ya zumba yapıyorum spor yapmak pek benlik değil
Hiç benlik değilAslinda kendini zorlayip 2 hafta chloe yapsan varya efsane sıkılaşırsın. Bugun benim 7. Günüm , dün sabah ölcüm yaptım göbeğim, popom 5 er cm incelmis , belim 3 cm . Bu sadece 4 günluk sporun sonucu 5. Gün dinlenmeydi . Ben chloe ile goturmeye karar verdim spor isini . Bu program bitince 3 gun sonra baska programa baslicam . Leslie chloe kadar sıkılaştırmıyo göbeği . Dogumdan sonra az sarktı da göbüşüm .
Kiz bende spor sevdaysiyla öldüğümden yapmiyorum zatenHiç benlik değil
Spor yapanlara hayranlık duyuyorum
Çok niyet etdim vallah olmuyor başlıyorum 5 dakika sonra bıkıyorumKiz bende spor sevdaysiyla öldüğümden yapmiyorum zatenbaşlamak hergün zor olsada bi şekilde başlıyorum . Bi başlasan gelir devamı , günde 2 video yapsan o bile bi haftada fark yaratır aklında bulunsun sıkılaşmak istersen :))
Ya peki zorlaniyor musunuz? Ben de en fazla 4 gun yapabilmistim ilk gun yanmisti kaslarim hamlamistim.Aslinda kendini zorlayip 2 hafta chloe yapsan varya efsane sıkılaşırsın. Bugun benim 7. Günüm , dün sabah ölcüm yaptım göbeğim, popom 5 er cm incelmis , belim 3 cm . Bu sadece 4 günluk sporun sonucu 5. Gün dinlenmeydi . Ben chloe ile goturmeye karar verdim spor isini . Bu program bitince 3 gun sonra baska programa baslicam . Leslie chloe kadar sıkılaştırmıyo göbeği . Dogumdan sonra az sarktı da göbüşüm .
Valla yalan olmasin cok zorlaniyorum bazi videolarda ama az çok demeden hareketleri yapiyorum bazilarini 10 sn yapiyorum bazilarini 30 sn . Ama çok zorlamadan kendimi sakatlamadan yapiyorum .Ya peki zorlaniyor musunuz? Ben de en fazla 4 gun yapabilmistim ilk gun yanmisti kaslarim hamlamistim.
Ben bugun aglayarak basladim nerdeyse ama 5 dk sonra bi havaya girmisim sanki chloe benimÇok niyet etdim vallah olmuyor başlıyorum 5 dakika sonra bıkıyorum
Başarılar sana.Ben bugun aglayarak basladim nerdeyse ama 5 dk sonra bi havaya girmisim sanki chloe benim
Hangi videosunu yapiyorsunuz?Ben bugun aglayarak basladim nerdeyse ama 5 dk sonra bi havaya girmisim sanki chloe benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?