• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yumurta diyeti🥚Yine bennn👋

Güncel kilom...
20220904_072401.jpg

O kadar kırıldım ki.
Eşimin abisi her kesin içinde rencide etti beni.
Görümceme misafirliğe gitmişdim. Diyette olduğum için öğünümü evde yiyip gittim orda ayrı yemek yememek için.
Yemek yemiyicem dediğimde niye ye ye dediler eşimde o rejimde dedi.
Eşimin abiside gülmeye başladı ayılar zayıflayamaz dedi. Kendi eşi benden bile kilolu eni uzunu bir yani.
Moralim çok bozuldu insanlar neden bu kadar kırıcı anlamıyorum.

O kadar kırıldım ki.
Görümceme misafirliğe gitmişdim. Diyette olduğum için öğünümü evde yiyip gittim orda ayrı yemek yememek için.
Eşimin abiside gülmeye başladı ayılar zayıflayamaz dedi. Kendi eşi benden bile kilolu eni uzunu bir yani.
Ayyy sinirlendim .. bu nasil bi terbiyesizlik . Bir de sen o kadar kilolu da degilsin . Herkes donup bi kendine baksa aslinda nasil guzel olacak . Ben senin yerinde olsam cok agir bi cevap verirdim orada . Hic moralini bozma azimle devam et , onlar da konustuklariyla kalsin .

Ayyy sinirlendim .. bu nasil bi terbiyesizlik . Bir de sen o kadar kilolu da degilsin . Herkes donup bi kendine baksa aslinda nasil guzel olacak . Ben senin yerinde olsam cok agir bi cevap verirdim orada . Hic moralini bozma azimle devam et , onlar da konustuklariyla kalsin .
Sırf onlara inadımdan daha hırslıyım şimdi zaten eltimde laf atıyor sanki kendisi çok zayıfda..

Mesajini gunduz arabada okudum ama cevap veremedim. Bosver insanlari emin ol o esi icin bile neler neler diyordur. Insanliklari o kadarmis diye dusun. Eminim cok guzel vereceksin ona da kulp bulacaklar sonra da diyecekler ki ilac kullanmis. Bosver bozma moralini aksine hirslan spor yap. Alsinlar agizlarinin payini.

Mesajini gunduz arabada okudum ama cevap veremedim. Bosver insanlari emin ol o esi icin bile neler neler diyordur. Insanliklari o kadarmis diye dusun. Eminim cok guzel vereceksin ona da kulp bulacaklar sonra da diyecekler ki ilac kullanmis. Bosver bozma moralini aksine hirslan spor yap. Alsinlar agizlarinin payini.
Ben alıştım zaten insanların öyle sözlerine konuşmasını bilmiyor der geçerim. Ama ben o kadar kilolu değilim ki

O kadar kırıldım ki.
Tövbe estağfurullah..dengesizler seni üzmesin lütfen.bu dengesizlik başka birsey degil..birde kilon cok fazla değil ki ..her kes konusuyo ağzı olan da olmayan da seni etkilenmesine izin verme.esin gereken cevabı vermeliydi..

Yumurta yiyemedim bu gün. Her gen her gün yumurta yemekten bıktım😀.
Öğlen 1 bardak yoğurda1 adet salatalığı küçük lüçük doğradım sonra içinede 2 kaşık haşlanmış yağsız tuzsuz karabaşak ekledim güzelce karıştırıp yedim.

Back