- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
2019 summer shred challenge ı yapiyorum . Sitede zaten programlarin hepsi var .Hangi videosunu yapiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2019 summer shred challenge ı yapiyorum . Sitede zaten programlarin hepsi var .Hangi videosunu yapiyorsunuz?
Tesekkur ederimBaşarılar sana.
Ya tesekkür ederim bugun baslayacagim. Hergün farkli antreman olmasi güzelmis.2019 summer shred challenge ı yapiyorum . Sitede zaten programlarin hepsi var .
Başlamadan önce sana tavsiyem vucudunu ölçmen , çünkü tartıda çok fark etmiyo vucut yag yakip kas kutlesini arttirdigi icin . Ben şuan 100 gram 100 gram eksiliyorum günluk ama incelme baya belli oluyor .Ya tesekkür ederim bugun baslayacagim. Hergün farkli antreman olmasi güzelmis.
Umarim guzel sonuclar alirsiniz.İyi akşamlar....
Yumurta diyetini bitirdim arkadaşlar uzun bi süre yaptığım için yetersiz beslenmeden dolayı bünyem bozuldu.
Şimdi yarından itibaren aralıklı orucla devam edicem.
Kız şok diyet ne . Çok zararli bak yapma . Spora ağırlik ver bence . Leslie yapiyosan sabah aksam 2 kere yap mesela . Şok diyetlerle bütun sistemini bozarsın .Merhabalar günlüğüme doğru şekilde yazmadığımı gördüm.
Aralıklı oruç yapmak istedim fakat midem ağrıyor 2 öğün yemek yediğimde. Bu yüzden bu günde tek öğün yapıcam.
Yemek saatimi değiştim akşam 5de yemek yiyeceğim ara öğünümde yok yapmıyorum. Bazen 2 öğünde beslenirim bakalım nasıl olucak kilom şu an 70.5kg.
Şok diyetler yapicam artık.
Zamanla kalıcı olarak zayıflamak istiyorum.
En esası yasaksız bir şekilde yani bi şeyi yemek istiyorsam yiyeceğim tabi ki kararında. Ama ekmeği tamamile hayatımdan çıkardım artık.
Yedikleriminde resmini paylaşırım. Bu gün et yemeği yiyeceğim uzin zamandır et yemiyorum
Zaten yaptığım yumurta diyetide şok diyete giriyor.Kız şok diyet ne . Çok zararli bak yapma . Spora ağırlik ver bence . Leslie yapiyosan sabah aksam 2 kere yap mesela . Şok diyetlerle bütun sistemini bozarsın .
Başlangıçta şok diyet olur bi gazla, gerçe sen baya yaptın ama zararın neresinden dönsek kardır sonuçta sağlıklı yolla diyosan eğer de spor şart , biliyorum hiç hoş birşey değil ama bi gazla ona da başlayınca devamı geliyoZaten yaptığım yumurta diyetide şok diyete giriyor.
Ama artık gram gramda olsa sağlıklı yolla vermek istiyorum
Yok o iş benlik değil ben leslie zumba falan yapıyorum yeterli bu benim içinBaşlangıçta şok diyet olur bi gazla, gerçe sen baya yaptın ama zararın neresinden dönsek kardır sonuçta sağlıklı yolla diyosan eğer de spor şart , biliyorum hiç hoş birşey değil ama bi gazla ona da başlayınca devamı geliyo
Tamam işte arttırabilirsin süresini . Mesela sabah başka akşam başka leslie videosu yada sabah leslie akşam zumba gibi .Yok o iş benlik değil ben leslie zumba falan yapıyorum yeterli bu benim için
Zaten oğlum sağolsun peşinde koşmaktan spor yapmış gibi oluyorumTamam işte arttırabilirsin süresini . Mesela sabah başka akşam başka leslie videosu yada sabah leslie akşam zumba gibi .
Acı yok Rocky, acı yok ben kendimi hergün böyle gazlıyorum sana da aci yok RockyZaten oğlum sağolsun peşinde koşmaktan spor yapmış gibi oluyorum
iyiymişAcı yok Rocky, acı yok ben kendimi hergün böyle gazlıyorum sana da aci yok Rocky
süpersin gerçektenMerhaba günlük...
Tek öğün besleniyorum oda saat 5 6 civarı oluyor. Normal evde ne bişirdiysem onu yiyorum. Ama makarna pilav yemiyorum ekmek yemiyorum. Şimdilik güzel gidiyor
Teşekkür ederimsüpersin gerçekten
Selam canim, kacsin suan?Merhabalar..
Kilomda değişiklik yok henüz 69 70 kilo arasında gidip geliyorum 71den sonra 69 kiloda direnç gösteriyor