• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yumurta diyeti🥚Yine bennn👋

Yeşil çaylar içildi mi?
20220905_174157.webp

Bu gün de böyle geçti... biraz açıktım bu gün, beni tok saklayan yumurtaymış🤪

Bu gün bi şey yaptım
Döner yedin yarım pors🙈
Üzülmüyorum nasılsa telafi edicem😈

Havalar o kadar güzel olduki serinledi yağmur yağdı remen içim serinledi. Sıçaklardan bunlamıştım resmen

Gunaydin olsun cok iyi gidiyorsunuz birakmayin , peki spor yapabiliyor musunuz?
Az beslendiğim için her kes yağdan değilde kasdan ve sudan kaybetdiğimi düşünüyor ama gerçekten zayıfladım inceldiğimi çok hiss ediyorum.

Günlük olarak ya leslie ya zumba yapıyorum spor yapmak pek benlik değil 😁
Aslinda kendini zorlayip 2 hafta chloe yapsan varya efsane sıkılaşırsın. Bugun benim 7. Günüm , dün sabah ölcüm yaptım göbeğim, popom 5 er cm incelmis , belim 3 cm . Bu sadece 4 günluk sporun sonucu 5. Gün dinlenmeydi . Ben chloe ile goturmeye karar verdim spor isini . Bu program bitince 3 gun sonra baska programa baslicam . Leslie chloe kadar sıkılaştırmıyo göbeği . Dogumdan sonra az sarktı da göbüşüm .

Aslinda kendini zorlayip 2 hafta chloe yapsan varya efsane sıkılaşırsın. Bugun benim 7. Günüm , dün sabah ölcüm yaptım göbeğim, popom 5 er cm incelmis , belim 3 cm . Bu sadece 4 günluk sporun sonucu 5. Gün dinlenmeydi . Ben chloe ile goturmeye karar verdim spor isini . Bu program bitince 3 gun sonra baska programa baslicam . Leslie chloe kadar sıkılaştırmıyo göbeği . Dogumdan sonra az sarktı da göbüşüm .
Hiç benlik değil😂
Spor yapanlara hayranlık duyuyorum

Hiç benlik değil😂
Spor yapanlara hayranlık duyuyorum
Kiz bende spor sevdaysiyla öldüğümden yapmiyorum zaten 😂 başlamak hergün zor olsada bi şekilde başlıyorum . Bi başlasan gelir devamı , günde 2 video yapsan o bile bi haftada fark yaratır aklında bulunsun sıkılaşmak istersen :))

Kiz bende spor sevdaysiyla öldüğümden yapmiyorum zaten 😂 başlamak hergün zor olsada bi şekilde başlıyorum . Bi başlasan gelir devamı , günde 2 video yapsan o bile bi haftada fark yaratır aklında bulunsun sıkılaşmak istersen :))
Çok niyet etdim vallah olmuyor başlıyorum 5 dakika sonra bıkıyorum

Ya peki zorlaniyor musunuz? Ben de en fazla 4 gun yapabilmistim ilk gun yanmisti kaslarim hamlamistim.

Ya peki zorlaniyor musunuz? Ben de en fazla 4 gun yapabilmistim ilk gun yanmisti kaslarim hamlamistim.
Valla yalan olmasin cok zorlaniyorum bazi videolarda ama az çok demeden hareketleri yapiyorum bazilarini 10 sn yapiyorum bazilarini 30 sn . Ama çok zorlamadan kendimi sakatlamadan yapiyorum .

Back
X