Ayyy sinirlendim .. bu nasil bi terbiyesizlik . Bir de sen o kadar kilolu da degilsin . Herkes donup bi kendine baksa aslinda nasil guzel olacak . Ben senin yerinde olsam cok agir bi cevap verirdim orada . Hic moralini bozma azimle devam et , onlar da konustuklariyla kalsin .O kadar kırıldım ki.
Eşimin abisi her kesin içinde rencide etti beni.
Görümceme misafirliğe gitmişdim. Diyette olduğum için öğünümü evde yiyip gittim orda ayrı yemek yememek için.
Yemek yemiyicem dediğimde niye ye ye dediler eşimde o rejimde dedi.
Eşimin abiside gülmeye başladı ayılar zayıflayamaz dedi. Kendi eşi benden bile kilolu eni uzunu bir yani.
Moralim çok bozuldu insanlar neden bu kadar kırıcı anlamıyorum.
Sırf onlara inadımdan daha hırslıyım şimdi zaten eltimde laf atıyor sanki kendisi çok zayıfda..Ayyy sinirlendim .. bu nasil bi terbiyesizlik . Bir de sen o kadar kilolu da degilsin . Herkes donup bi kendine baksa aslinda nasil guzel olacak . Ben senin yerinde olsam cok agir bi cevap verirdim orada . Hic moralini bozma azimle devam et , onlar da konustuklariyla kalsin .
Bosver sen onlari ben hayranlikla takip ediyorum seni . Eminim daha da verceksin . Bos konusanlar her zaman olacak onlar sadece konusur ama kiskancliklarindan.Sırf onlara inadımdan daha hırslıyım şimdi zaten eltimde laf atıyor sanki kendisi çok zayıfda..
Teşekkür ederimBosver sen onlari ben hayranlikla takip ediyorum seni . Eminim daha da verceksin . Bos konusanlar her zaman olacak onlar sadece konusur ama kiskancliklarindan.
Ben alıştım zaten insanların öyle sözlerine konuşmasını bilmiyor der geçerim. Ama ben o kadar kilolu değilim kiMesajini gunduz arabada okudum ama cevap veremedim. Bosver insanlari emin ol o esi icin bile neler neler diyordur. Insanliklari o kadarmis diye dusun. Eminim cok guzel vereceksin ona da kulp bulacaklar sonra da diyecekler ki ilac kullanmis. Bosver bozma moralini aksine hirslan spor yap. Alsinlar agizlarinin payini.
Tövbe estağfurullah..dengesizler seni üzmesin lütfen.bu dengesizlik başka birsey degil..birde kilon cok fazla değil ki ..her kes konusuyo ağzı olan da olmayan da seni etkilenmesine izin verme.esin gereken cevabı vermeliydi..O kadar kırıldım ki.
Eşimin abisi her kesin içinde rencide etti beni.
Görümceme misafirliğe gitmişdim. Diyette olduğum için öğünümü evde yiyip gittim orda ayrı yemek yememek için.
Yemek yemiyicem dediğimde niye ye ye dediler eşimde o rejimde dedi.
Eşimin abiside gülmeye başladı ayılar zayıflayamaz dedi. Kendi eşi benden bile kilolu eni uzunu bir yani.
Moralim çok bozuldu insanlar neden bu kadar kırıcı anlamıyorum.
Çok sevindimm , pes etmek yok boyle devammGünaydın. ....
Dün göremediğim 69u bu gün gördüminşallah ay sonuna kadar 60da görücem yeterki pes etmeyim
Teşekkür ederimÇok sevindimm , pes etmek yok boyle devamm
Teşekkür ederim. Evet tek öğün yapıyorum.Afiyet olsun. Tek öğün mü , saat kaçta yiyorsunuz .
Bu insanlar neden böyleikizim 53 kiloyken elbise giymiş . İş arkadaşı kilo almışsın demiş .Hiç üzülmeyin kıskançlıktan başka birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?