Yine yeniden yenilenmek

Gunaydin kizlar grip oldugum icin dun yazamadim sizde yazmamissiniz

Yarin tarti günüm onlem alayim az gittyiyse kilo diyerekten sabah tartildim 2.700 gitmis mutlu oldum. 3 kilo hedef koymustu diyetisyen yarina kadar 300 gram daha gitsin diye oglen dereotlu kabak yemegi yiyeyim diyorum. Aksama da et kofte

Yarin tarti günüm onlem alayim az gittyiyse kilo diyerekten sabah tartildim 2.700 gitmis mutlu oldum. 3 kilo hedef koymustu diyetisyen yarina kadar 300 gram daha gitsin diye oglen dereotlu kabak yemegi yiyeyim diyorum. Aksama da et kofte
Çok sevindim canım yarına gider merak etme eğer bugün böyle yersen. Akşama köfte ve yanında ayran da iç mutlaka ayran tok tutar :)

Gunaydin kizlar 3 Kilo 100 gram vermisim 113.6 çıktım 500 gram yağ biraz kas 2 kilo da odem verdim daha 1 bucuk kilo ödem var once odemi atip sonra yag yakicaz diyor diyetisyen bakalim
Tebrik ederim caninm başlangıç için iyi.
Yağdan kastan verdiğini nasıl anlıyor tartı mi belli ediyor

Gunaydin kizlar 3 Kilo 100 gram vermisim 113.6 çıktım 500 gram yağ biraz kas 2 kilo da odem verdim daha 1 bucuk kilo ödem var once odemi atip sonra yag yakicaz diyor diyetisyen bakalim
Çok sevindim canım çok iyi vermişsin

Iyi günler kızlar..
Diyet bende hak getire hiç adapte olamıyorum. Maşallah iyi gidiyorsunuz, okuyorum ama yorum yazmaya üşeniyorum,gerisini siz düşünün.
Buraya yazarsam daha iyi oluyordu o bile gözüme geliyor.

selam ben bayağı diyetten saptım ve hamurişlerinin tatlının gözüne vurdum neyseki dünle bugün kendime geldim ve diyete tekrar döndüm
5 ay amasyaya gitmek yok yoksa diyet kalmıyor ortada bugün az ve güzel yedim inşallah
yarın foto paylaşımına başlarım inşallahh

Iyi günler kızlar..
Diyet bende hak getire hiç adapte olamıyorum. Maşallah iyi gidiyorsunuz, okuyorum ama yorum yazmaya üşeniyorum,gerisini siz düşünün.
Buraya yazarsam daha iyi oluyordu o bile gözüme geliyor.
bu sene benimde adapte olmakta sıkıntı yaşıyorum
ama yapmam şart bu yaza kadar zayıflamak istiyorum sıkıldım artık kilodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…