- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Olsun canım . Arada bir olur.Çok iyisin ben de frape içmeseydim iyiydi ama olan oldu soğuk kahve çekti canım
İnşallah yarın memlekete gidiyorum ve 5 gün yokum düğünümüz var kaçamaksız halledersem sırtım yere gelmez gerçektenOlsun canım . Arada bir olur.
Bir daha 1 hafta kaçamaksiz menüler bekliyorum sendenn ❤❤
Çok sevindim canım yarına gider merak etme eğer bugün böyle yersen. Akşama köfte ve yanında ayran da iç mutlaka ayran tok tutar :)Yarin tarti günüm onlem alayim az gittyiyse kilo diyerekten sabah tartildim 2.700 gitmis mutlu oldum. 3 kilo hedef koymustu diyetisyen yarina kadar 300 gram daha gitsin diye oglen dereotlu kabak yemegi yiyeyim diyorum. Aksama da et kofte
Planladığım gibi yaptim şükür sabah tartilacakmisiniz sizlerdeÇok sevindim canım yarına gider merak etme eğer bugün böyle yersen. Akşama köfte ve yanında ayran da iç mutlaka ayran tok tutar :)
Ben adet donemindeyim ödemli çıkabilirimPlanladığım gibi yaptim şükür sabah tartilacakmisiniz sizlerde
Tebrik ederim caninm başlangıç için iyi.Gunaydin kizlar 3 Kilo 100 gram vermisim 113.6 çıktım 500 gram yağ biraz kas 2 kilo da odem verdim daha 1 bucuk kilo ödem var once odemi atip sonra yag yakicaz diyor diyetisyen bakalim
Çok sevindim canım çok iyi vermişsinGunaydin kizlar 3 Kilo 100 gram vermisim 113.6 çıktım 500 gram yağ biraz kas 2 kilo da odem verdim daha 1 bucuk kilo ödem var once odemi atip sonra yag yakicaz diyor diyetisyen bakalim
Çok sevindim canım çok iyi vermişsinGunaydin kizlar 3 Kilo 100 gram vermisim 113.6 çıktım 500 gram yağ biraz kas 2 kilo da odem verdim daha 1 bucuk kilo ödem var once odemi atip sonra yag yakicaz diyor diyetisyen bakalim
Cnm degisik bi tartisi vae herseyi gosteriyor filan zaten onun icin gittim verdigim kiloyu yagdan vermek.istiyorum dieTebrik ederim caninm başlangıç için iyi.
Yağdan kastan verdiğini nasıl anlıyor tartı mi belli ediyor
geldim canım o kadarcık olur ne yedin çok abartmadıysan vücut onu görmezKizlar nerdesiniz motivasyonum düştü sanki benim biraz kacamak yaptim
bu sene benimde adapte olmakta sıkıntı yaşıyorumIyi günler kızlar..
Diyet bende hak getire hiç adapte olamıyorum. Maşallah iyi gidiyorsunuz, okuyorum ama yorum yazmaya üşeniyorum,gerisini siz düşünün.
Buraya yazarsam daha iyi oluyordu o bile gözüme geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?