Yine yenge, yine ben.. :(

Bizim sözümüzle falan ayrılmadı. Ben de bunu anlatabiliyorum umarım. Benim zaten hiçbir alakam yok, hiç karışmadım. Ama her şey gözünün önünde yaşandı. Anneme onun yanında bağırdı özür dilenecek annemden diyerek. Buna rağmen annem sadece kırgın ve kızgın olduğunu, sadece düğünlerini yapacağımızı söyledi. Eğer evlenmek istersen aşkına saygı duyarız, hep de arkandayız dedi. Abim yine de bitirme kararı aldı. Bunun neresinden bu yazdıklarınızı çıkardınız merak ediyorum cidden. Söylediklerinizle de konumun bi alakası yok.

Yaşadıklarınızı okuyunca kendim yaşamış gibi etkilendim zira benim babam da çok zor biridir aylardır nişan için ikna etmeye çalışıyorum daha isteme filan da olmadı evimiz küçük nişan dışarıda olsun diye hala ikna çabasındayım Hayır demiyor artık ama evet de demiyor

Yengeye gelince sizi cok fazla kiskaniyorsa annesi ondan etkilenmis olabilir kendi soyleyemediklerini annesine soylettriyor olabilir onu bilemeyiz. Annesi benim kizim da fndk gibi her seyin en iyisini hakediyor alinacak diye dusunerek de boyle yapiyor olabilir

bu durum hayatıınızın merkezi gibi olmuş sürekli biz bişey yapmadık onlar ayrıldı o kız bize şunu yaptı gibi söylemlerinizden bu kanıya vardım

Allah yardımcın olsun cidden çok zor. Umarım benim yaşadığım tatsızlığın binde birini dahi yaşamazsın. Çünkü her şey tatlıya bağlansa bile ben unutamıyorum o günü. Mahvoldu çünkü her şey. Benim hiç kimseyle fotoğrafım yok o güne dair, kuzenlerimle teyzelerimle karşılıklı oynayacaktım bir güzel.. Hiçbiri olamadı. O çok beğenilen makyajım 2 saat durdu suratımda.

Yenge kısmında da söylediklerin çok doğru tespitler. Bunu bana takılan bileziğin birebir aynısını istemelerinden, benim yüzüğüm atıldı sanıp coşmalarından falan anlayabiliyoruz. O son cümleyi de de direkt duymuşluğum bile var ağzından. Hem de aramız kötü değilken söyledi. Sana yapılacak olanları benim de istemeye hakkım yok mu, benim senden eksiğim mi var dedi üzgünken yüzüme karşı.

ya ben anlamıyorum abin neden bu kadar fırsat vermiş bu kıza?
kvnin karşısına geçip bağırmak falan parmak sallamalar yani az buz değil.

sırlar dünyasında ki gelinler gibi :-0

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fındıkcım nasip bu işler.
sen üzülme müdahale de etme bana kalırsa. onlar elbette yetişkin insanlar.
abin kimin kendine yakışacağını, nasıl bir ömür sürmek istediğini daha iyi bilir.

zaten hayırlısı olsun, belki ayrılmaları daha hayırlıdır.
belki de birbirlerine nasiptirler de istemeseler bile evlenirler.

akışına bırak bakalım, su yolunu bulur

Kiskanclik cok bariz belli ya

bu durum hayatıınızın merkezi gibi olmuş sürekli biz bişey yapmadık onlar ayrıldı o kız bize şunu yaptı gibi söylemlerinizden bu kanıya vardım

Çünkü abim hayatımda en değer verdiğim şeylerin başında geliyor.İmalarınızdan da sıkılmaya başladım. Neden sürekli bizim bir şey yapıp yapmadığımızdan bahsedip duruyorsunuz ki? Lütfen başka kanıya varmayın. Canım fazlasıyla sıkkın. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ki ben.

Vicdanın rahat değilse sen de çok masum değilsin demek. Yoksa neden böyle düşünesin ?

İlk ciddi ilişkisiydi çünkü. Çok istedi evlenmeyi, çok emek verdi. Ailede herkes onun gibi yapılan hataları iki güzel söze karşılık unutan saftrik yapıya sahip zaten. O garibim de düzelir sandı demek ki bugüne kadar. İşte o parmak sallamalar da bardağı taşırdı.

Ben son olanların hiçbirine müdahale etmedim zaten, ağzım çok fena yandı o konuda. Abim şimdilik kararının arkasında olduğunu söylüyor ama sonuçta anne ve babama saygısızlık edildiği için bitirme kararı aldı. O kız şimdi muhtemelen annemden nefret ediyor, bizi ayırdı diye düşünüyordur. Bir de ben hiç beddua etmedim eğer hak etmiyorsa döner dolaşır bana gelir diye ama çok dua ettim. Bana yaptıkları haksızlıklar, iftiralar çıksın ortaya dedim. Ve bir bir çıktı ortaya, özür diledi abim de annem de benden. Bir de abim için hayırsızsa gerçek yüzünü o da görsün dedim. Sanki ben dua ettiğim için bunlar geldi gibi geliyor ne bileyim çok saçma bir psikoloji içindeyim. :26:

Kiskanclik cok bariz belli ya

İşte kızın kıskançlığına yaş farkımızın az oluşundan falan anlam veririm de annesinin beni kıskanması, arkamdan iş çevirmesi çok üzdü beni.

Sizin gelinin evlenmiş hali başımızda var ve kardeşim anneme bunca şeyi yapan karısının yanında. Bizler de mutlu olsunlar da dedik. Artık görüşmüyoruz da...

İyi olmuş şimdiden bitmesi. Kendinize yapılanları unuttuysanız annenize yapılanları unutmayın.

Benim durumumu bilahire özel mesajla anlatırım canım sana dertlesiriz...

Bu söylediklerinden kizin annesinin kizin doldurusuna geldigi anlaşılıyor annesi de kac yaşına geldiğini unutmuş karakteri de pek sağlam değil anlaşılan densizce laflar etmiş. Seni anlayabiliyorum ben benim de erkek kardeşim var üzülsün istemem. Yapman gereken sey kendini olaylardan uzak tutup abini sözlerinle etkilememen bırak kararını kendisi versin iyi ya da kötü. Sen hiç karışma ki ileri de vicdanın rahat olsun ne ara bulmaya çalış ne de olumsuz bir şey söyle. Abin seninle bu konu hakkında konusursa vereceği kararın arkasında olduğunu belirt. Çünkü o kızın içine kıskançlık tohumu düşmüş bir kere sen ne yaparsan yap ilerde abinle senin aranı açabilir o yüzden hiç karışma nacizane tavsiyem budur

ben imada bulunmadım kelimelerimi seçerek açık ve net yazdım kırmak içinde yazmadım kendinizden eminseniz takılmayın sözlerime her konuda illaki farklı düşünen insanlar olur

Vicdanın rahat değilse sen de çok masum değilsin demek. Yoksa neden böyle düşünesin ?

Çabalasam düzeltebilir miydim acaba, yada düzeltmeli miydim diye düşünüyorum o yüzden rahat değil vicdanım. Mesela abime ulaşamamış, intihar edeceğim falan dedi, abime iletmemi söyledi. İlettim, abim ciddiye almadı yattı uyudu. O gün mesela ya gerçekten kendine zarar verirse, ara konuş diye ısrar etsem ikna edebilirdim abimi. Ama işte etmeli miydim, orasını bilmiyorum. Bunları düşünüyorum.

hayır müdahale ettin diye demiyorum bundan sonrakine hiç sesini çıkarma diyorum.
hem neden duanla bozuldugunu düşünüyorsun? eğer ortada iftira varsa elbette hakkını ister insan.
herkes gerçeği görsün,
haksızlık varsa bir evlilik ne kadar yürür ki..

Konularını biliyorum,yanlış anlamanı da istemem ama bu ilişki de çok laçkaydı.Her şey meydanda,herkes müdahil...Öyle olmasa daha mı farklı olurdu,bilemedim.

Konularını biliyorum,yanlış anlamanı da istemem ama bu ilişki de çok laçkaydı.Her şey meydanda,herkes müdahil...Öyle olmasa daha mı farklı olurdu,bilemedim.

işte tamda bunu diyorum bırakın biraz neden ağbimin ilişkisinin bukadar içinde olayımki kocaman insanlar. arkadaş kabul etmiyo ama çok fazla içindeler ilişkinin

işte tamda bunu diyorum bırakın biraz neden ağbimin ilişkisinin bukadar içinde olayımki kocaman insanlar. arkadaş kabul etmiyo ama çok fazla içindeler ilişkinin

aslında bazen içinde olmak gerekir
mesela anlattıgına göre abisinin bilmediği şeyler yapmış kız.
ama abi kızı masum sanıyor. bence hiçbir şey gizli kalmamalı hele evlilik işlerinde.
e burada da zaten olaylar açığa dökülmüş, dökülmeliydi de. bundan sonrası ikisine kalmıs

Ya konusmiyim konusmiyim dedim.
Bir yilandan ailenin pacasi kurtulmus sen hala ah vah diyorsun? Mutluluk nedir? İnsanlik nedir? Kucuk hesaplarin insanlari bunlar.
Su anki erkek arkadasimin kardesi neler dedi bana. Ailesi ne tavirlar yapti. Ellerini de operim annesinin, kardesiyle de barisirim. Laf soylediysem geri alirim. Ozur dilemek erdemdir.
Tek bir yuzukte dahi gozum yok. Seven isi mala dokmez. İsi paraya dokene bizim burda baska bi sey diyorlar. Bos ver. Abin cok asik olsaydi coktaaan kizin kapisindaydi. Bulasma hic.

Senin yerinde olsam öyle hasta bi'insandan abim kurtulduğu için kıvıra kıvıra oynardım ortalıkta

Abin öyle ya da böyle sevgilisinden, emek verdiği insandan ayrıldı. Pişmanlıkları, kırgınlıkları, hevesinin kursağında kalması, hayal kırıklıkları var. Bırak bi'üzülür iki üzülür toparlar. Daha iyilerini illa ki bulacağı için dert değil yani, senin yenge çoktan terkedilmeyi haketmişti de siz yumuşak yüzlü çıkmıştınız:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…