Yine yaptı.

Bu önceki konunuzdan alıntı. Bu konu o zaman kapanmış , neden şimdiki konunuzda kayınvalideniz ilk kez duymuş gibi anlattınız? Ayrıca sürekli hamile halimle derdiniz, şimdi hamileyim hasta değilim diyerek burada en çok eleştirildiğiniz konuya da gönderme yapmışsınız gibi geldi

Bu konuda haklı tek kişi yok.

Bir de anlamadığım bir konu var. Çok sık rastlıyoruz bdv'de. Kadınlar hem evi terkediyor hem de eşim-ailesi aramıyor, gelmiyor diye şikayet ediyor.
Ev terkedilecek kadar yüz göz olunmuşsa bu dönme çabası niye. Amaç erkeğin burnunu sürtmekse eğer işin içine aileler girince düzelecek olan da düzelmiyor .

O konuyu hiç açmayın. Yine çıtırlık meselesine girersek çıkamayız.

İyy tuylerim urperdi.
Ana ogul birlik.
Hamile olmasa dahi bir kadina el kaldirilmaz.
Ne kadar sinirli olursa olsun bu bahsne degildir.
O evde mutluluk temeli olusamaz.
Bosanmak en akillicasi.

Kocan tabi arayıp sormaz, kaç gün durabileceksin ananın yanında? Kardeşlerine de gitmiyorsun, haram para kazanıyorlar diye. Babandan zaten hayır yok. Artık şu adamı aptal yerine koymayı bıraksan mı diyorum. Bal gibi biliyor iki gün sonra kendi ayağınla geleceksin. Kaynanan eski kafalı düşünüyor ama iyi niyetli. Tek kalamayacağını başına iş geleceğini düşünüyor. Haksız mı? Kesinlikle değil. Tek başına yaşayabilecek olsan böyle kocaya bu kadar tutunmazdın, hamile kalmadan boşanır başının çaresine bakardın.

Eşiniz eğitime gidip dönene kadar bir süre dişinizi sıkıp kv de ile oturacaktınız, zaten adam eğitim dönüşü direk başka bir ile atanacaktı.

Kusura bakmayın ama hadi aileniz de kimseden fayda yok, okumak veya çalışmak yerine evliliği seçmişsiniz. Kendinize bir ev açıp düzen oturtmadan da hamile kalmışsınız. Siz bugünü yaşayıp, geleceği planlama gibi bir düşünceniz yok.

Kv deniz ile tartışıp annenizin evine döndünüz birkaç gün sonra anneniz sormaya başlayacak arayan var mı diye akabinde sende hatalısın lafları söylenmeye başlayacak. Arabulucular girecek devreye ve sen mecbur geri döneceksin.

Kayinvalideniz yüzünden olmadi. Esiniz öyle davranmayi secti.

Kkaynana alindigi noktolari surekli oglunun yannda açiyor işin yanlış yanı bu. Ailemi kötü gösterio bni kötü ypio

Nn altinlardan o borcu düştüm 2 bilezik yetiodu. 2sini al kalani ver dedim zorla aldı hepsini. Mihirimi bile vermedi

Valla koca felaket ona laf yok da, insan şu kaynanaya bile laf ediyorsa Allah da layığını verir. Böyle bi tanesini kuzenim boşuyor şu an, çocuğa rağmen.
Bole bi kaynanaya derken. Bi kaynana oglunun nederece sinirli dengesz oldugunu bildigi halde gelinine senn ailen şöyle sicti oglumun agzina bole scti der mi? Bnm hatami arayip yapmadigim seyleri konusur mu esimin yannda? Kadin başına nsl kalcan evde tek başına der mi? Bunlar hep tahrik.

Gerçekten soruyor musunuz? Ne yapacağınızı soracak, ölçüp tartacak zeka yok mu sizde? Hala aramadı da aramadı diyorsunuz. Niye arasın Ki. Koşa koşa döneceğinizi biliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…