Yine yaptı.

Esinizle kv niz yokken sorun yasiyor musunuz malesef onceki konularinizi bilmiyorum. Eger şiddet hakaret durumu surekli varsa uzgunum ama bosanin diycem. Bu durumu çözemez alışkanlık haline dönüştüyse. Eger ilk defa olduysa aile danışmanına gitmenizi öneririm ben. Altınlara gelince bosanma davasinda zaten ziynet esyalari konusunda anlaşamadıysaniz onunla ilgilide karar veriliyor ki kadının hakkidir.

Bence eşiniz sizi dövmeye başlayınca kayınvalideniz nasıl bir canavar olduğunu fark etti. Her gün gündüz programlarında izlediği katillerin potansiyelini gördü. Lafla sizi hizaya getiremeye çalışırken oğlunun dövmeye başlayacağını tahmin edememişti bence

Reactions: The
Diger konunuzu da okudum eşiniz şiddet meyilli cok fazla yüz göz olunmuş aileler vs. Bence uzun bir süre ayrı kalın kararinizda da net durun ki bu nasıl olsa gider gelir diye düşünürler daha beter binerler tepene

Şuan kafanı dinle sakinleşmeye çalış. Seninde tavrın yanlış olmuş Eşinde şiddet eğilimli bir insan
Eşin en büyük hatalı.. Eşinin ailesi ilede iletişimini kesmen gerek iletişim kurmamalısın çünkü senin a dediğini b diyerek anlatırlar... Biraz sakinleşince düşünürsün şuan kafa tatili yapmalısın... Üzülürsen bebeğine yansır çünkü...

yorulmuyor bıkmıyor musunuz bu kadar konuşmaktan
o onu dedi bunu yaptı şunu söyledi
üstelik karşınızdaki insanlar konuşmaktan anlayacak bir tür değil
seni ilgilendirmez nerde kalacağım ,bu kadar söyleyeceğiniz bir cümle
hamile kadına el kaldıran uzmanlık eğitimine gidecek eşinize bir darp raporu alıp neden hayatı dar etmiyorsunuz
çünkü yine barışacağız umudunuz var
o zaman böyle yaşamaya devam edeceksiniz

Atalarımızın çok güzel bir sözü var. Bakacağın yüze bişey yapma, bişey yapacağın yüze bakma diye. Açık açık yazamadım. Hem siz hem de eşiniz saygı sınırlarını aşıp gitmişsiniz. Üslup almış başını gitmiş. Kayınvalide trip atıyor siz laf eşiniz bir daha laf siz kayınvalideye saydır, eş size, siz onlara… Malesef böyle olunca bir noktada kopuyor gidiyor. Haklı olduğunuz noktalar elbette var. Ama şahsi fikrim annemle bu kadar yüz göz olmuş, evi terk etmiş bir eş istemezdim ayrılırdım. Ha bu arada eşiniz haklı diye demiyorum. Sadece yani çok çirkin şeyler yaşanmış. Bir daha eskisi gibi olmaz diye. Hayırlısı olsun hakkınızda

bu şiddet eğilimli insanın eline silah verecekler değil mi

Altinlar bende değil.
O kötü olmuş boşanma davasından ayrı bir dava ile talep edilecek altınlar. Ya altınların kendisi ya ödeme zamanındaki bedeli şeklinde. Ama tabi bu aşamada bir avukata vekalet verin.

Kayinvalidenizin huyunu bilerek onun yaninda gereksiz bir konusma yapmişsiniz .éşininde huyunu biliyorsun keske hic muhap olmasaydiniz sizde agir konuşmuşsunuz ama hamile bir kadina el kalkmaz .boşanma drumunda dügündeki altinlari düşunuyorsunuz ama eşiniz babaniza kredi cekmis odeyecegini düşünerek babaniz ödememiş o parayi sizin hatriniza vermistir altinlardan o borcu duşun bence oda eşininiz hakki ve ktediyi esiniz ödüyordur

Yaşadıklarınız için çok geçmiş olsun. Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın. Daha önce ki konunuzdan hatırladığım eşinizi savunmanizdi, yanılmıyorsam.
Siz yanlış kişilere bileniyorsunuz. Size gereken değeri vermeyen, sorununuzu ev içinde tutmayı bilmeyen, size şiddet uygulayan kişi esiniz. Kendiniz ve bebeğiniz için en hayırlı olan, yolunuzu esiniz olmadan cizmeniz.

Namus ne demek ya istediğim gibi istediğim yerde kalırım. eşinizde hayır yok, sadece annesinden kaynaklı olmaz. Adam orta yolu bulmayı bilse annesini de seni de hoş tutar.

Eşin seni arayıp ozurdileyecek biri olsa zaten o kapıdan cikmani istemezdi. Kvden evet çok fazla laf sokup ortaligi kizistirmis resmen. Orda eşinin anne ne namusundan bahsediyosun ne iması bu tek kalamaz ne demek diye. Ya bosanin yada eşin barışmak için adım atarsa kv ile aradaki dengeyi kuracaksa barışın. Bende hamileyken eşimin işi vardiya sistemine döndü kv den resmen sen geçe işteyken her gece karını buraya getir dedi eşim başka bişey demesine bile müsade etmedi oldu ömür boyu burayami taşıyacağım saçmalığa bak diye. Çok tartismalarimiz da oldu kvdem eşimi gaza getirmeye çalışırken eşim konumuz onlar değil başka konu konuşmayacağız derdi bende bağırıp cagirmazdim kvdeme eşim arayı bulmak istediği için

Bu hayatta arpa eken hiç kimse buğday toplamadı bacım.

Yapacağınız en güzel şey, boşanmak. Nafakanizi almak evladiniza bakmak. Altinlari kolunuzdan aldiklarini bildirmek, video kaydi bir delildir ve önünüze bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…