Ben ne zaman kendime böyle hissediyorum diye soylenirsem o hafta öyle geçiyor o yüzden olumlama yap ,günümüz iliskileri çok yüzeysel kalıyor kimse kimseyi istemiyor , o eski neşe kimsede kalmadı gibi.Kızım bütün hafta pazar günü bir arkadaşı ile bir merkeze gitmekten bahsediyor. Aynı şekilde çocukla da okul bahçesinde karşılaşıyorum. O de neşeyle görüşmek için plan yapıyor. Bugün annesine yazdım, senin çocuk bemim çocugu bir merkeze davet etmiş ama detaylar yok, konuşalım diye. Kadın diğer çocuğumun maçı var, ben uygun değilim demiş. Kızım da sanki benimle aynı kaderi yaşıyor. Ya da ben öğretemiyırum.
ben de buna üzülüyorum. Neşesiz geçiyor zamanlar. Tabi insanlarla görüşmek de neşe getirmiyor çünkü yüzeysel, günlük görüşmeler.o eski neşe kimsede kalmadı gibi.
Aynı frekansta olduğun insanları bulmak çok zor. Mesela ben espirimi açıklamak zorunda kaldığım kimseyle görüşmüyorumben de buna üzülüyorum. Neşesiz geçiyor zamanlar. Tabi insanlarla görüşmek de neşe getirmiyor çünkü yüzeysel, günlük görüşmeler.
Ben bu ülkeye taşındıktan sonra böyle arkadaşlıklar edinemedim. Eski arkadaşlarım var ama herkes çok uzakta, çok farklı gailelerde. Nadiren bir araya gelebildiğimizde muhabbetimiz eskisi gibi ama 8 senedir görmediğim var o derece.Aynı frekansta olduğun insanları bulmak çok zor. Mesela ben espirimi açıklamak zorunda kaldığım kimseyle görüşmüyorum3 tane arkadaşım var içimizden geldiği gibi ortaya konuşup birbirimizi yerden yere vuruyoruz kahkahamiz mahalleyi inletiyor ama nerdeyse 1 aydır görüşemedik çünkü herkesin hayat telaşı var malesef...
Biz de eşimle aynı durumdayızÇoluk çocuk vs derken insan bazen sosyalleşmeye fırsat bulamıyor. Birde ne yalan söyleyim ben arkadaşlarımla buluşmayı çok seven biriyim ama şimdi çıksam bir kahve içsek bir yemek yesek en az 1000₺ gidecek. O parayla eve alışveriş yaparım diyorum oldukça azalttım sosyalleşme işini. Eşimle bile çıkmıyoruz nerdeyse. Zor bir dönem
Ben de arıyorum kendimdeki sorunu merve :) çokça video izliyorum, ilişkilerde ne hata yaptığımı bulmaya çalışıyorum. Gördüğüm hatalı yönlerimi törpülüyorum. Genel olarak insanlarla sıkça görüşmesem de görüştüğümüz zaman 4 saat susmadan sohbet ediyoruz. Ee demek ki keyif alıyoruz da bu kadar oturup konuşuyoruz ama o insanlar sonrasında yine beni arayıp görüşme organize etmiyorlar mesela.Aslında çok tatlı biri olduğunu düşünüyorum senin. Bir problemin olduğunu da düşünmedim hiç. Neden böyle oluyor bilemiyorum ama bir şeyinden uygun gelmiyor olabilir misin insanlara?
Evet ekonomik yönden çok haklısınız. Biz yurtdışında sakin bir yerde yaşıyoruz. Sadece sahilde yürüyüp hiç masraf yapmamak alternatifimiz var :) mesela ben bugün oturduğumuz yerde bir şey yiyip içmek istemedim (karnım toktu, canım da kahve istemedi) sadece oturdum, para harcamadım. Burası türkiyeye nazaran daha rahat yani.Çoluk çocuk vs derken insan bazen sosyalleşmeye fırsat bulamıyor. Birde ne yalan söyleyim ben arkadaşlarımla buluşmayı çok seven biriyim ama şimdi çıksam bir kahve içsek bir yemek yesek en az 1000₺ gidecek. O parayla eve alışveriş yaparım diyorum oldukça azalttım sosyalleşme işini. Eşimle bile çıkmıyoruz nerdeyse. Zor bir dönem
Senin bu yazını okuyunca uzun zamandır ertelediğim şeyler geldi aklıma görüşmeyi istemediğimden değil vskitsizlikten bir çok kişide benim gibi sanırım
Yaklaşık 6 aydır erteliyorum bende arkadaşlarımı bugün yarın derken zaman hızla geçmiş şimdide ramazan geçsin diye bekliyorum
Ben sizlere hak veriyor ve yoğunlukları anlıyorum. ben de sürekli sürekli aynı insanlarla görüşmek kimseyi bunaltmak istemiyorum. Ama 13 kişilik gruptan bir kişinin bile çıkmaması, bu kadar şanssız olmamı çok garipsiyorum. Kişisel algılamıyorum ama mesela başka whatsapp gruplarıda var hadi görüşelim denildiğinde bir şey ayarlanıyor ama ben iki kez hadi görüşelim dedim onlar ayarlanmadı, kimse katılım göstermedi. Kasıtlı bir hareket olduğunu ya da kimsenin farkında olduğunu düşünmüyorum ama benim gönlüm kırılıyor.Gecen bir yayin video dinledim. Insan, goz,dil ve duygu ayni anda ,farkli oljnca anliyor diyor.
Yani konustugun ve hissettirdigin krsi tarafa farkli olabilir. 1. Si bu geldi aklima .onceki konunu da biliyorum.
2.si mesela benim 2 cocugum var, lgs donemi diye mi bilmiyorum asiri yogunum.
Hafasonu vaktimiz oldugunda da ,ya dinlenmek istiyoruz, ya da ailece vakit gecirmek istiyorum. Ama bunun karsi tarafla alakasi yok.
Mesela dibinde arkadasim var, uzun suredir gorusemiyoruz
Ben de yavrularımla takılıyorum :) dün okul çıkışı ormana gittik, sonra pizzacıya. Ama bir kadın sohbetini, arkadaşlığı, samimi paylaşımları özlüyorum zaman zaman.Biz de eşimle aynı durumdayızçıkmalar epey seyreldi bizde de.
gebito ben de bekarken çevremdeki arkadaşlarım hep evliydi ve bi turlu zaman ayarlayamiyorduk, bekar olan 1-2si de kafama hic uymuyordu. Ben evlendim o arada çevrem de değişti iş durumları sebebiyle ve simdi de çevremdekiler bekar ve ha dediklerinde cikamadigim ve başka şeylerle uğraşmak zorunda olduğum icin ayarlayamiyoruz samimiyet olusamiyor onlar kendi arasında sık sık buluşup Bi sinerji yakalamis çünkü artık. Çok samimi olduklarım da ya başka şehirde ya da hayat telaşı sebebiyle cok seyrek görüşüyoruz.
Ben de eşimle annemle falan takılmaya başladım ve baktim daha huzurluyum. Bu ara böyle devamelimizdekilerle mutlu olmaya bakmak lazım belki de
Ben de seni anliyorum. Haklisin. Yani ne kadar yogun olsamda, mesela bir arkadasim goruselim diyorsa, ayarlariz diyorum. Bu hafta olmazsa ,haftaya.Ben sizlere hak veriyor ve yoğunlukları anlıyorum. ben de sürekli sürekli aynı insanlarla görüşmek kimseyi bunaltmak istemiyorum. Ama 13 kişilik gruptan bir kişinin bile çıkmaması, bu kadar şanssız olmamı çok garipsiyorum. Kişisel algılamıyorum ama mesela başka whatsapp gruplarıda var hadi görüşelim denildiğinde bir şey ayarlanıyor ama ben iki kez hadi görüşelim dedim onlar ayarlanmadı, kimse katılım göstermedi. Kasıtlı bir hareket olduğunu ya da kimsenin farkında olduğunu düşünmüyorum ama benim gönlüm kırılıyor.
Evet aynen öyle. Cumartesi görüşelim mi diyorum mesela, ben müsait değilim diyor, demiyor ki cumartesi müsait değilim, pazar olur mu? Ben de reddedilmiş hissediyorum.Ben de seni anliyorum. Haklisin. Yani ne kadar yogun olsamda, mesela bir arkadasim goruselim diyorsa, ayarlariz diyorum. Bu hafta olmazsa ,haftaya.
Karsi taraf da sana ayni cevabi verse yeter aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?