• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yalnız/arkadaşsız hissetmem

Evet aynen öyle. Cumartesi görüşelim mi diyorum mesela, ben müsait değilim diyor, demiyor ki cumartesi müsait değilim, pazar olur mu? Ben de reddedilmiş hissediyorum.

Çocuklar için resim öğretmeni gelmiş, organize edip çocuklara ders aldıralım mı diyorum 5 kişilik anne grubuna 2si cevap bile yazmıyor. Çok basit bir nezaket değil mi benim çocuğum istemez ya da bize uymaz demek. Bana bunu yazmayan kadın mesela 1 saat uzaklıkta yaşayan, bana nazaran çok daha az ortak noktası olan arkadaşımla görüşüyor ama beni hiç aramadı 3 yılda. Mesela çocuklarımız neredeyse aynı yaşta, aynı okulda, aynı cinsiyette. Onun çocugu okul çıkışı evde tek başına oturuyor, aslında bizimle diyalog kursa ben o cocugu çok seviyorum, gelir bizde benimkilerle oynar, en azından bir yetişkin olarak benim kontrolümde olur evde bir başına olacağına.

Çok döküldüm :))
Haklisin1😊
Var boyle insanlar .
Ben de gecen bir arkadas yurt disina gitti. Bir mesaj attim. Cevap yazmadi.
Ama normalde de ,genel de arayip konusmayi sever. Cok yakin degiliz ama uzak ta sayilmayiz.
O an gorup unutmustur belki,olabilir.
Ama kizdim mesela yazmam kolay kolay.
Zaten cok yakin olmayisimin sebebi bu.
Ayni anlattigin kisiler gibi.
Gorusunce iyiyiz sikinti yok.
Iste karakterler farkli.
Yani Turkiyede oldugumuz icin , akraba es dost cok, kafamiza takmiyoruz.
Yerinde olsam ayni mesaji atabilirdim.
Mesaja cevap yazmamak bana da cok ayip geliyor.
Hele ki su zamanda ,o mesai insanin gormemesi zor.

Ben de yavrularımla takılıyorum :) dün okul çıkışı ormana gittik, sonra pizzacıya. Ama bir kadın sohbetini, arkadaşlığı, samimi paylaşımları özlüyorum zaman zaman.

Ben kendi kendime de yürüyüşe çıkıyorum. Yogamı yapıyorum. Sahilde oturuyorum. Ama sevdiğim, sohbet etmekten keyif aldığım biri olsa çok güzel olur.
Çok haklısınız. Herseyin yeri ayrı. Ben de zaman zaman özlüyorum elbette. Peki yaşadığınız yerde sosyal imkanlar nasıl? Mesela yürüyüş yoga bisiklet ya da herhangi bir hobi grubu. Düzenli faaliyet yapıp Bi samimiyet oluşuyor onların aralarinda. Denediniz mi böyle şeyler

Ben bu ülkeye taşındıktan sonra böyle arkadaşlıklar edinemedim. Eski arkadaşlarım var ama herkes çok uzakta, çok farklı gailelerde. Nadiren bir araya gelebildiğimizde muhabbetimiz eskisi gibi ama 8 senedir görmediğim var o derece.

Bugun bana biri jung’dan bahsederken adını j ile söyledi ve bilmem biliyor musun dedi!!! Sadece başımla onayladım. Sen adını bile bilmiyorsun diyemedim.
Üzüldüm yurt dışında böyle hissedenler çok oluyor 🥹

Back