- 20 Ekim 2018
- 2.398
- 3.785
- 133
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
Edersin canım merak etme hem askeri kamplara her önüne gelen giremez biliyosun cok çok rahat edersinBende askeri kampta rahat ederim diye dusunmeye.basladim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edersin canım merak etme hem askeri kamplara her önüne gelen giremez biliyosun cok çok rahat edersinBende askeri kampta rahat ederim diye dusunmeye.basladim
Simdiden sonuclarin aciklanmasi heyecani sardi tedirginligim gecti herkese tsk ederimEdersin canım merak etme hem askeri kamplara her önüne gelen giremez biliyosun cok çok rahat edersin
Kesinlikle oglum benim gibi olmasin cocuklugunu yasasjn zaten babasini goremiyor cogunlukla gorvlendirmelerden dolayi bari yazin hep birlikte guzel tatil animiz olsnBence güzel size yakışan bir haşema giydikten sonra hiç de ön yargılı kötü bakışların olacağını sanmıyorum ama sırf bu yüzden tatil fikrinizden vazgeçmemeniz gerekiyor diye düşünüyorum eğer ki size bakıldığını hissederseniz girmezsiniz denize ama yine tatilinizi yaparsınız çünkü eşinizin ve çocuğunuzun buna ihtiyacı vardır siz bu yüzden hayır derseniz ona haksızlık olur gibi
Valla kadınlar birbirine bakmıyor bakan varsa da onun ayıbı, bir kere keyfine varsanız hep gitmek istersiniz, kampların da keyfi başkadır her yıl aynı yere düzenli giden kafa dengi birileriyle tanışma şansınız olursa yaz tatili gelse de tekrar bir araya gelsek diye gün sayarsınız.Herkese cok tsk ederim cok sacma dusundugumu idrak ettim ama yazmasaydm buraya oraya giderken tedirgin olurdum
Askeri personel e moral motivasyon icin yazlik beldelerde kurulan kamplar disariya gore uygun fiyatla gidilebilen tatilAskeri kamp başvurusu ne ? Yaa denize millet beyaz paçalı donla giriyor hasemanin neyinden utanacaksin ki ? Gir bir bak ne hasemalar modeller var. Bende tunik tayt gibi olanı var; evde giyiyiyorum ,dolmuşla sahile gidiyorum, eve gelmeye yakın da orda kuru kiyafetleri giyip geliyorum.kimsenin umurunda değil yazlık bölgelerde.
O zaman herkes sizin gibi bosverrrr takıl gitsin.Askeri personel e moral motivasyon icin yazlik beldelerde kurulan kamplar disariya gore uygun fiyatla gidilebilen tatil
Ins keyifli deneyim yasarim oglum zaten daha hep isterValla kadınlar birbirine bakmıyor bakan varsa da onun ayıbı, bir kere keyfine varsanız hep gitmek istersiniz, kampların da keyfi başkadır her yıl aynı yere düzenli giden kafa dengi birileriyle tanışma şansınız olursa yaz tatili gelse de tekrar bir araya gelsek diye gün sayarsınız.
Yuzmeyi biliyorm hayir bu konuda daha once gitmedigim bilmedigm icin uslubunuz hos ddgil bu aradaEskiden askeri kamplarda pek haşemalı olmazdı bu sene ben de kefkene gitmeye başladım gayet var. Artık gittiğim şehirlerde varsa gidiyorum halk plajı gibi olmuyor sakin oluyor. Ama bu takıntı beni şok etti. Bence havuza falan gidin önce yüzmeyi öğrenin ya da villa tutun. Her konuda her şeye böyle engel mi beynin
Kız ben seni anladım bak beni dinle boşverYuzmeyi biliyorm hayir bu konuda daha once gitmedigim bilmedigm icin uslubunuz hos ddgil bu arada
Siz de yazmışsınız, siz bir yana oğlunuz için gitmeniz iyi olur hem sosyalleşir hem denize girmenin tadına varır hem de kamp arkadaşlığı gerçekten çok keyifli, biz çocukken kampa giderdik her sene aynı grup toplaşırdı, anne babalar birbiriyle vakit geçirirken bizde yaşıtlarımızla eğlenirdik.Ins keyifli deneyim yasarim oglum zaten daha hep ister
Kis kampindan haberim yoktu aa ona da basvuru yapariz oglumn somestr donemine denk gelir mi ne zaman oluyoKız ben seni anladım bak beni dinle boşverhiç kendini kasma hatta çıkması için dua et valla çok seversin biz kış kampına da gdiiyorz çok güzel kimse kimseyle ilgilenmiyor birde içerde o kadar aktivite varki illla akşama kadar yüzecekte değilsin
Valla Eylül Ekim gibi başvuru oluyor aralıkta başlıyor kamplar plandökn Erciyes ikisine gittim sömestir dönemi çok yoğun olurKis kampindan haberim yoktu aa ona da basvuru yapariz oglumn somestr donemine denk gelir mi ne zaman oluyo
Herkese tsk edrrim inanin tedirginligim gitti iliksu,karpuzkaldiran ,oren tercihlerimz arasjnda ins ciksn da hangisi olursa farketmez
Bir an once yaz gelse bu benim eksigimdi hepinize bilgilendirdiginiz icin tsk ederim[9B]Siz de yazmışsınız, siz bir yana oğlunuz için gitmeniz iyi olur hem sosyalleşir hem denize girmenin tadına varır hem de kamp arkadaşlığı gerçekten çok keyifli, biz çocukken kampa giderdik her sene aynı grup toplaşırdı, anne babalar birbiriyle vakit geçirirken bizde yaşıtlarımızla eğlenirdik.[/B]
Erciyes bize 2 saat haberjm olsaydi basvuru yapardim gerci kars a gittik tatile ama olsnduValla Eylül Ekim gibi başvuru oluyor aralıkta başlıyor kamplar plandökn Erciyes ikisine gittim sömestir dönemi çok yoğun olur
Nesi var? Ciddi ciddi soruyorum her şeyi bu kadar takıp kendini her şeyden mahrum bırakıyor musun? Kaç yaşına gelmişsin bu yüzden ayağın deniz görmemiş oğlunu da mahrum etme derdindesin. Bir sürü muhafazakar yer var kocaman kocaman tatil köyleri var plajları bile ayrı. Her şehirde kadın plajı var. Tesettür her yerde var. Kimse de bakmıyor. Heer şeyin ilki vardır. Ben de alışman için en azından bi yüzme kursuna git diyorum. Belki bu sorunu aşarsınYuzmeyi biliyorm hayir bu konuda daha once gitmedigim bilmedigm icin uslubunuz hos ddgil bu arada
Yuzme biliyorm daha once deniz tatili yapmadik o ortama girmedim bilmiyorm o yuzden sordmNesi var? Ciddi ciddi soruyorum her şeyi bu kadar takıp kendini her şeyden mahrum bırakıyor musun? Kaç yaşına gelmişsin bu yüzden ayağın deniz görmemiş oğlunu da mahrum etme derdindesin. Bir sürü muhafazakar yer var kocaman kocaman tatil köyleri var plajları bile ayrı. Her şehirde kadın plajı var. Tesettür her yerde var. Kimse de bakmıyor. Heer şeyin ilki vardır. Ben de alışman için en azından bi yüzme kursuna git diyorum. Belki bu sorunu aşarsın
O zaman herkes sizin gibi bosverrrr takıl gitsin.
Tercih ettigimz yrler astsubaylarinda faydalandigi kamplari yazacagizeşiniz askeri personelmiş ama subay mı?
şunun için soruyorum: şayet astsubay ise subaya ya da uzman çavuşa tahsis edilen askeri tesislerden yararlanamazsınız. bunun gibi kıstaslar var. tesislerin listesinin bir yerde olması lazım. bence tesisleri öğrenin ve sosyalleşmek için sonuna kadar kullanın. gerçekten çok güzel imkanlar bunlar. çocuğunuz sonuna kadar bu imkanları kullanmalı.