- 30 Mart 2022
- 5.802
- 3.504
- 103
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
Ben de gelin ne alaka dedim önceGelinin konuyla alakasını çözmeye çalışıyorum iki saattir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gelin ne alaka dedim önceGelinin konuyla alakasını çözmeye çalışıyorum iki saattir![]()
Cikmasi da muhim degil yakin motel tutacagiz faydalanacagiz cikmazsa tabi.cikarsa daha iyi olir daha uygun olurEşinizin rütbesi ne öyle herkese çıkmıyor puanı yüksek olcak
Aynen çok uygun bizde başvurduk bakalımCikmasi da muhim degil yakin motel tutacagiz faydalanacagiz cikmazsa tabi.cikarsa daha iyi olir daha uygun olur
Benim abartim bir kez yensem hallederim iste o ilki bu sene yasicamAntalya'daki her şey dahil alkollü oteller deseniz neyse dicem, şimdiye kadar 1 kişi bile görmedim orda haşemali. Ama halk plajı olsun kamplar olsun vardır yani tek olmazsınız. Boşuna stres ediyorsunuz.
Bişi diyim mi konu sahibi çok naif geldi banaTamam ablacım senin şezlongu kapmazlar, rahatla![]()
Askeri kamp başvurusu ne ? Yaa denize millet beyaz paçalı donla giriyor hasemanin neyinden utanacaksin ki ? Gir bir bak ne hasemalar modeller var. Bende tunik tayt gibi olanı var; evde giyiyiyorum ,dolmuşla sahile gidiyorum, eve gelmeye yakın da orda kuru kiyafetleri giyip geliyorum.kimsenin umurunda değil yazlık bölgelerde.Kuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim dedi ki ordan gelin askeri kamp basvurusu yapacakmis askeri ortamda rhat hic edemem gibime geliyo baavuru yapma dedim ama siz olsaniz ne yapardiniz
Ama madem tesettürlüsünüz,diğer insanlardan rahatsız olmayacaksanız gidin. Biz de bu yaz gittik kampa. Karpuzkaldıran aşırı güzel. Orayı da yazın. Haşemalı da vardı ama bikinili 10 kişiyse 2 tane anca haşemalı vardır. Ama biz subay bölümündeydik. Astsubay tarafını bilmiyorum.Esimde soyledi cok guzel cok uygun dedi kac yildirda faydalanmak bu imkandan hatta cikmasa askeri kampa yakin motelde kalir gunubirlik tatil yqpariz diyo
Bize ins cikar cunku biz baya puanimiz birkmsitir 9 yildir ilk kez basvuracagiz lojman dahi cikmiyo bize bari bu kamp cikar insAynen çok uygun bizde başvurduk bakalımçıkmayadabilir yaz kış kullandık
Beni de alsaniza yanınızaBişi diyim mi konu sahibi çok naif geldi bana
Gelsin yan şezlonguma
Ben bikiniliyim
Beraber takılmak isterim
Drinklerimizi içeriz
Hanımefendi bir üslubu var
Bakan olursa da ben korurum
O kadar plajlarda takılan insanım görgüsüzlük seviyesinde kıyafetle denize girmeye çalışanlar dışında bakılan kimseyi görmedim. Genelde tesettürü sevmeyen kadınlar plajlarda kompleks yapıyor. Diğer zamanlarda feraceli değilde pantolon makyaj takılıp kendini açıklıkla tesettür arasında revize edip hevesini alıyor, plaj gibi ortamlarda sert bi çizgi var.Kocaları bakıyor genelde, bunlar da kocamız bikinili kadınlara bakıyor mu diye bakıyor. Sonra bikinili kadın ne var la diye ters ters bakınca ay haşemalıya ters baktı oluyor.
Diger insanlardan ben rahatsiz olmamdan isaret gibi durmam diye cekincem iliksu tenha az isteyen varmis cikma.ihtimali yuksek diye orayk yazdi erdek karpuzkaldiran da yazdikAma madem tesettürlüsünüz,diğer insanlardan rahatsız olmayacaksanız gidin. Biz de bu yaz gittik kampa. Karpuzkaldıran aşırı güzel. Orayı da yazın. Haşemalı da vardı ama bikinili 10 kişiyse 2 tane anca haşemalı vardır. Ama biz subay bölümündeydik. Astsubay tarafını bilmiyorum.
İçinizden mayo-bikini giymek mi geliyor ? Hasemaya bu kadar takilmaniz bu yüzden mi ?Hic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicem
Yorumunuz gulumsetti tsk ederim inanin guven geldi :)Beni de alsaniza yanınızacok eğleniriz
Hasema iki nedenle takiliyorm herkes mayo bikinili isaret gibi durur muyumİçinizden mayo-bikini giymek mi geliyor ? Hasemaya bu kadar takilmaniz bu yüzden mi ?
Alalım buyrunBeni de alsaniza yanınızacok eğleniriz
Denize girmesem bile hasema alirim bulundugum ortama uymak isteyen bir yapim var kendi cizgilerime dikkat ederekO kadar plajlarda takılan insanım görgüsüzlük seviyesinde kıyafetle denize girmeye çalışanlar dışında bakılan kimseyi görmedim. Genelde tesettürü sevmeyen kadınlar plajlarda kompleks yapıyor. Diğer zamanlarda feraceli değilde pantolon makyaj takılıp kendini açıklıkla tesettür arasında revize edip hevesini alıyor, plaj gibi ortamlarda sert bi çizgi var.
Tesettürlü feraceli dinen çok dikkat eden tanıdıklarım haşemasını giyip yüzüyor yani düşünmüyor bile
Bunlardan bi tane alicam cekimserligimi yenicem insAllahŞimdi bu hasemalarla kim seni yadirgasin ?
Benim favori icecegim yazin soguk cay (tat marka olacak ) amaAlalım buyrun
Ben alkollü içki içerim
Konu sahibi ne isterse