• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tatille ilgili ben

Kuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim dedi ki ordan gelin askeri kamp basvurusu yapacakmis askeri ortamda rhat hic edemem gibime geliyo baavuru yapma dedim ama siz olsaniz ne yapardiniz
Askeri kamplarda da haşema ile giren var
Her tarzda insan var ve kampların imkanı çok güzel

16 yaşımdan beri yani neredeyse 20 yıldır haşemayla yüzüyorum. Bakan var mı bilmiyorum çünkü ilgilenmiyorum. Kim yadırgarsa yadırgasın size ne? O yadırgayanın problemi.
Allah için örtünen biri başkasının fikrini niye önemsesin ki? Deniz hepimizin sonuçta. İstediğiniz gibi yüzersiniz.

Sonuçta vardır.
Siz kendiniz bikinili kadınlardan rahatsızlık duyacaksanız gitmeyin tabii.
Ben hayatım boyunca her yaz tatile gittim, halk plajına da gittim özel plajlara da gittim hiç birinde tuhaf bakan insana şahit olmadım.
Biraz özgüvenli olun
Biraz benle alakali asiri kapali asla degilim pantolon kisa tunik giyen biriyim bazi ortamalri bilmedigimden cekimserim

Millet üstsüz güneşleniyo sizin haşemanızı kim ne yapsın Allah aşkına. Bikini giyen kadınlar aa kadın ne giymiş diye bakmaz. Bence siz mayolu kadınların yanında kompleks yapacağınız için istemiyorsunuz.
Kocaları bakıyor genelde, bunlar da kocamız bikinili kadınlara bakıyor mu diye bakıyor. Sonra bikinili kadın ne var la diye ters ters bakınca ay haşemalıya ters baktı oluyor.

Antalya'daki her şey dahil alkollü oteller deseniz neyse dicem, şimdiye kadar 1 kişi bile görmedim orda haşemali. Ama halk plajı olsun kamplar olsun vardır yani tek olmazsınız. Boşuna stres ediyorsunuz.

16 yaşımdan beri yani neredeyse 20 yıldır haşemayla yüzüyorum. Bakan var mı bilmiyorum çünkü ilgilenmiyorum. Kim yadırgarsa yadırgasın size ne? O yadırgayanın problemi.
Allah için örtünen biri başkasının fikrini niye önemsesin ki? Deniz hepimizin sonuçta. İstediğiniz gibi yüzersiniz.
Cok haklsnz bu hak verilmis hak oglum denozden mahrum kalsn istrmiyorm ben boyle cekimser oldugum icin

Back