YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

Bence ortayı bulmanız lazım.izde hoşlanmadığınız biri için eşinizi uyarsanız eşiniz dinlemese tepki gösterirsiniz değilmi..Komşunuz için dedikoducu ayarı yok demişssiniz.Böyle bir insanla bir araya gelmeniz bile yanlış bence .Böyle insanlar evliliğinizi bile yıkar allah korusun zaten başlamış sorunlarınız .Dikkatli olun eşinizide kendinizden soğutup uzaklaştırmayın.

Empati yapıyorum fakat yinede haklı değilsiniz. Orası ikinizin evi kapıya atma hakkınız yok . Sizin kocanız o saatte komşudan inse acaba ne düşünürdünüz ? Tırnak geçirmek nedir...... Bence biraz daha düşünerek hareket etmelisiniz..

evet canım bende kabahatlıyim çnkü fevri ve sinirli bi yapım var benimde maleseffff

hic esinizle konustunuz mu bu konuyu yoksa birden bir patalama mi yasandi?Esiniz size bu konuda acilip sizde onun isteklerini önemseyip oturup konusutunuz mu yani yoksa görmemezlikten ve duymamazliktan gelip amaaaaaan diyip gectiniz mi? Nolcak gibisinden?

Hakliyken haksız duruma dusmussun ne kadar kötü kavga etsekte eşimle yapacağım son iş kapıya atmak olur heralde yakıştıramadım

haklısınız
hatta ben dedim ya sen git ya ben gidiyorum ((
kayınvalidemde diyor ki kızım ben gitcem demişsin sırf sen evden çıkma diye gidip iş yerinde yatmış üzüldüm

kocam erkekse komşumuz adam evde tekse oturup maç izliyorlarsa insin ! nolmuş ben ona orda parti yapıyormuş gibi davranmam

Bence kocan o kadinda bir sey gormus ki inatla gitme diyor.
Cok tuhafsiniz. Elin kizi icin yuvanizi nasil bozuyorusunuz anlamadim..

eşim komşumla görüşmemi istemiyor sen gitme ozaanman o gelsin diyor. sevmiyor. bende halı indirmiştim çay yapmış kek yapmış iç dedi oturdum kaldım 10 a geliyordu saat dedim gideyim eşim gelir . 40 dakka oturmuşumdur en fazla yeni doğan bebeği var onu sevdim. naptım yaaa ay delricem

Bence kocan o kadinda bir sey gormus ki inatla gitme diyor.
Cok tuhafsiniz. Elin kizi icin yuvanizi nasil bozuyorusunuz anlamadim..

kocam herkesde bişey görebilir ona göre herkes tehlikeli herkes ahlaksız . bitek annesi ve kardeşleriyle görüşsem dünyanın en mutlu insanı olur. evinden dışarı çıkamayan 2 yaşında kızı var ve bide yeni doğum yapmış birinin ne yanlışını görcek ki . bu yaptığı ayıp ya

Kayınvalideniz güzel eleştiri yapmış.İkinizde hatalısınız,verdiğiniz tepkiler çok abartılı.Senin hatan eşini evden kovmak olmuş.İşler o raddeye bu konudan nasıl gelebilmiş anlayamadım.

eşim kadının kapısına gitmiş ve birdaha karımla görüşmiyceksin demiş

Eşiniz komşunuzdan hoşlanmıyor belki de eşini gözü tutmadı o yüzden gidip gelmenizi görüşmenizi istemiyor. Bunu eşinizle açık açık konuşun sebep sadece gece 11'de araması mı diye (ki bu da çok normal gelmedi bana acil bir şey olur hastalık filan onu anlarım ama normal zaman için uygun bir saat değil). Ne eşinizin söyledikleri ne de sizin yaptıklarınız hoş olmamış. Ama bana sanki komşunuzdan çok komşunuzun eşini gözü tutmamış gibi geliyor.

bence eşiniz görüşmenizi istemiyorsa siz de görüşmeyin, eşiniz sizin hoşlanmadığını biriyle inatla görüşmeye devam etse iyi mi olur.
abartacak bir durum yok, siz sadece eşinizi kovarak ve tırnaklayarak olayı büyütmüşsünüz. boşanmak falan ne demek, bu kadar küçük anlaşmazlıklarda gündeme gelmesi hiç doğru değil

Belki kadin kocaniza bir yanlis yapti? Ya biraz empati kurun. Esinize israrla Ahmetlere gitmeyeceksin derseniz ve o da inatla giderse ne yaparsiniz??

Hal olur cnm kafana takma. Ama birdahakine iki defa düsün derim... icinde bi sabir cek ... ve kocacinin gönlü al derim ... barisin gitsin ... sonrada bu konuyu sakince birdaha konusursunuz ve ikinizinde yasiya bilecegi bir cözüm bulun derim ... ikinizde alttan almalisiniz

Kayınvalideniz güzel eleştiri yapmış.İkinizde hatalısınız,verdiğiniz tepkiler çok abartılı.Senin hatan eşini evden kovmak olmuş.İşler o raddeye bu konudan nasıl gelebilmiş anlayamadım.

işte diyorum ya çok ters konuştu bağrınıyorrr nasıl görseniz ben sakin konuştukça yırtınıyor bende çok sinirlendim ya sen git ya ben gidiyorum dedim azcık yoldum

kocam erkekse komşumuz adam evde tekse oturup maç izliyorlarsa insin ! nolmuş ben ona orda parti yapıyormuş gibi davranmam

Siz bu kafayla devam ederseniz evliliğiniz çabuk biter. Çocuk gibisiniz... diğer bir husus böyle basit bir şey için suçlu olup özür dileyeceğiniz halde boşanma konusu açmak... bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ya !! Çocuk musunuz Allah aşkına.

Ayırca yeni doğum yapmış bir kadının kocası da vardır değil mi ??? O saatte belki kocasının evde olduğunu düşünmüş rahatsız olmuştur bu çok normal.

Belki kadin kocaniza bir yanlis yapti? Ya biraz empati kurun. Esinize israrla Ahmetlere gitmeyeceksin derseniz ve o da inatla giderse ne yaparsiniz??

imkansız inanın geçenlerde gördü kadının bu kim dedi komşu işte konuşmamı istemediğin komşum dedim tanımıyor bile tipini . varın siz düşünün gerisini . kendi kuzenlerine bile yollamıyor . dengesiz

ben suçlu değilim . detayları yazdım lütfen takip edip yorum yapın

Bence siz suclusunuz. Sahsen ben esimin gorusmemi istemedigi kisilerle irtibatimi keserim, cok uzaklastigim da olmustur..

bende şaşırıp kalıyorum bazen.burada bir bayan kocamın arkadaşıyla görüşmesini istemiyorum,bağırdım çağırdım geçen gün diye konu açsaydı, birçok kişi eşler birbirinin hayatlarına bu derece karışmamalı, bırakın kiminle konuşursa konuşsun, siz konuşmazsınız olur biter.sıkboğaz etmeyin şu adamları diyebilirdi.ama kadın bunu yapınca konuşmayıver sende diyebiliyoruz rahatlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…