YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

Eşiniz komşunuzdan hoşlanmıyor belki de eşini gözü tutmadı o yüzden gidip gelmenizi görüşmenizi istemiyor. Bunu eşinizle açık açık konuşun sebep sadece gece 11'de araması mı diye (ki bu da çok normal gelmedi bana acil bir şey olur hastalık filan onu anlarım ama normal zaman için uygun bir saat değil). Ne eşinizin söyledikleri ne de sizin yaptıklarınız hoş olmamış. Ama bana sanki komşunuzdan çok komşunuzun eşini gözü tutmamış gibi geliyor.

komşumun eşi otobüs şöfürü gece 1 de geliyor eve adam evdeyken o eve girmiyceğimi çok iyi biliyor kendiside.

ben suçlu değilim . detayları yazdım lütfen takip edip yorum yapın

Her yorumunuzu okudum öyle yorum yaptım merak etmeyin. herkesin bakış açısı farklıdır. Ben sizi suçlu görüyorum. Zira aynı şeyi annem babama yapsa evden kovulan babam değil annem olurdu o kadarını söyleyeyim size .

Bence siz suclusunuz. Sahsen ben esimin gorusmemi istemedigi kisilerle irtibatimi keserim, cok uzaklastigim da olmustur..

peki eşiniz tümmmmmm herkesle irtibatınızı eksmenizi istese ? evlendin arkadaş sayfası bitmiştir dese . 10 yıllık dostlarınızla bile görüşemez olsanız ?
komuşumun hiç bieşyini görmedi sırf gıcıklığına yapıyor bunu emin olun. yüzünü bile görmedi kadının tanımıyor etmiyor ama hoşlanmıyor !!! hiç kimseden hoşlanmadığı gibi.
o na kalsa bitek annesi ve kardeşiyle konuşayım !!!

peki eşiniz tümmmmmm herkesle irtibatınızı eksmenizi istese ? evlendin arkadaş sayfası bitmiştir dese . 10 yıllık dostlarınızla bile görüşemez olsanız ?
komuşumun hiç bieşyini görmedi sırf gıcıklığına yapıyor bunu emin olun. yüzünü bile görmedi kadının tanımıyor etmiyor ama hoşlanmıyor !!! hiç kimseden hoşlanmadığı gibi.

Anlamadığım şey ne biliyor musunuz biz sizi suçlu gördükçe kocanızı daha da dibe batırıyor kötülüyorsunuz. Bunları başta söyleseydiniz ona göre yorum yapardık bizde.

bende şaşırıp kalıyorum bazen.burada bir bayan kocamın arkadaşıyla görüşmesini istemiyorum,bağırdım çağırdım geçen gün diye konu açsaydı, birçok kişi eşler birbirinin hayatlarına bu derece karışmamalı, bırakın kiminle konuşursa konuşsun, siz konuşmazsınız olur biter.sıkboğaz etmeyin şu adamları diyebilirdi.ama kadın bunu yapınca konuşmayıver sende diyebiliyoruz rahatlıkla.

ve benim eşiim olcak insan tüm herkesi sildi hayatımdan . artık çok zoruma gidiyor . burdaki bayanlar bunları bilmediği için siz suçlusunuz diyor . aman konuşma kocan istemiyor diyor. bana elle tutulur tek bi sebep versin konuşmıyım sırf gıcıklığına inadına yapıyor sadece annesi ve kardeşleriyle görüşmeye mecbur kalayım diye hayatımdan herkesi sildi . reva mı bu . kaç yıllık arkadaşlarımı arayamıyorum bile

Anlamadığım şey ne biliyor musunuz biz sizi suçlu gördükçe kocanızı daha da dibe batırıyor kötülüyorsunuz. Bunları başta söyleseydiniz ona göre yorum yapardık bizde.

ben olayı kabataslak anlattım ama siz beni suçlu buldunuz çnkü bu konunu detayı var bu konunun derinelri var bu konunun geçmişi var . bi günlük bişey değil ki ! adamın hali böyle kimseyle görüşmemi sitemiyor arkadşaım doğum yaptı iki sokak ötemde göndermedi !! ama ben suçluyum dimi gitmemeliiyim kocam isetmiyor köle aldı çnkü beni haklısınız ?

Kadının kocası evde değilse,yenidoğan bebişi de varsa gitmene bu kadar karışması doğru değil bu konuda çok haklısın

yaa işte hele şükür anlayanlar çıkıyor ...
gerçekten kocası evde olsa anlarım hakveririm ama bu yaptığı haksızlık aptalca bişey

ve benim eşiim olcak insan tüm herkesi sildi hayatımdan . artık çok zoruma gidiyor . burdaki bayanlar bunları bilmediği için siz suçlusunuz diyor . aman konuşma kocan istemiyor diyor. bana elle tutulur tek bi sebep versin konuşmıyım sırf gıcıklığına inadına yapıyor sadece annesi ve kardeşleriyle görüşmeye mecbur kalayım diye hayatımdan herkesi sildi . reva mı bu . kaç yıllık arkadaşlarımı arayamıyorum bile
ya tam durumu bilmiyorum gerçi ama önce hayatınızdaki herkesi çıkarıyorlar siz köklerinizi bırakıyorsunuz, ardından kendileri arkadaşlarıyla görüşmeye başlıyor, sonrasında siz ilgi bekleyip yakınınca sen ne asosyalsin git arkadaş bul kendine filan deyip kendi akrabalarını arkadaş olarak öneriyor siz beğenmeyince de benim arkadaşlarıma da mı karışacaksın deyip resti çekiyorlar.ben anlayabiliyorum durumu ki sonrasında iş buna da dönebilir.

Komşunun eşi evdeyken gitmenize kızdı demedim ki ben, eşiniz yanlış bir hareketini görmüştür ya da komşunuzun o yüzden istemiyordur dedim.

yok inanın görme ihtimali yok daha geçenlerde apartmanda gördü bu kim dedi sevmediğin komşum dedim düşünün eşiminki değişik bi tutum. bana deseki canım yanlışını gördüm konuşma konuşursam namerdim. ama bu bambaşka bişey

imkansız inanın geçenlerde gördü kadının bu kim dedi komşu işte konuşmamı istemediğin komşum dedim tanımıyor bile tipini . varın siz düşünün gerisini . kendi kuzenlerine bile yollamıyor . dengesiz

O zaman inatla isler yurumez. Bosanin. Ne siz kendinizden ödün veriyorsunuz ne de o. Valla benim bile su an sinirlerim bozuldu :KK20: Daha fazla bu konuya yazamayacagim. .

ben olayı kabataslak anlattım ama siz beni suçlu buldunuz çnkü bu konunu detayı var bu konunun derinelri var bu konunun geçmişi var . bi günlük bişey değil ki ! adamın hali böyle kimseyle görüşmemi sitemiyor arkadşaım doğum yaptı iki sokak ötemde göndermedi !! ama ben suçluyum dimi gitmemeliiyim kocam isetmiyor köle aldı çnkü beni haklısınız ?

İyide bunları başından söyleseydiniz o zaman. Siz sadece o mevzuyu anlattınız bizde ona göre yorum yaptık.

Siz boyle kabul etmissiniz. Ben boyle birini bastan kabul etmezdim.. Simdi inat ederseniz olmaz. Tepki bastan gosterilmeli..

Hmm o zaman ayri ben o kadarini bilemiyecem. Esimin gicikligina bunu yaptigini bilseydim tabiki tepkim farkli olurdu. Ama lutfen sizde temkinli davranin adami kapiya koymak da neymis? O sizin kocaniz, hemen oyle bosanmak vs aklinizdan gecirmeyin lutfen. Eminim bununda bi cozumu olur elbet sizin icin.

Bu aralar buraya üye olduktan sonra okadar sık kavgalarımız oldu ki sanki konu açayım diye malzeme çıkarıyor adam bana :KK43:( neyse hemen konuya geleyim;
ALt komşumdan pek hazetmiyor eşim biraz dedikoducu bi tip ayarı olmayan bi tip gece 11 de de bişey sormak için arar falan eşimde hiç sevmez böyle şeyleri görüşme diyip duruyor ama ben seviyorum kızı yani kimsesi yok buralarda 2 çocuğu var biri yeni doğdu evden çıkamıyor .. neyseeeeeee ben geçen bi kaç gün önce ona indim. saat 9 gibi indim halılarımı indirdim yıkamaya vercekti kendi halılarıyla birlikte. eşim geç geliyor yani 10 bçuuk gibi geliyor işten , saat 10 a geliyordu dedim ben çıkıyım çayımı demliyim
eve çıktım ki eşim merdivenlerde oturmuş aprtmanda beni bekliyor ! elimde de kek tabağı kız kek yapmış ondan verdi banada içeri girmemizle avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu adamın ! bağırma noldu ki alttan geldiğimi gördün duydun sokaktan mı geliyorum ki bu tepkin ney dedim birbirimize girdik çok kavga ettik defol git dedim bu eve bidaha gelme attım kapıya :KK43: kapıyıda kilitledim çaldı çaldı kapıyı açmadım . o gece işyerinde yatmış .
ertesi gün hiiiç konuşmadık eve yine gelmedi :KK43: annesine gitmiş .
dün anensi çağırdı beni dışarı çıktık ; dedim anne benim nerden geldiğim belli değilmide bukadar tepki veriyor napmışım ya dedim , işte kızım o kadını sevmiyor eşin neden gidiyorsun eve gelmiş evde yoksun sinirlenmiş . dedim evde yokum ama nerdeyim yani sokaktan gelmedim ki görüyor nerden geldiğimi . . onu evden kovduğuma çok üzülmüş bilmem ne . birde şey :KK43: ben onun kolunu falan yrttım tırnakladım :KK43:((((
diyoki kızım yakıştıramadım saana insan eşinin kolunu öyle yapar mı o sana vurdumu hayır nasıl yaptın bunu , dedim nerdeyse iftira atıyor bana nerden geldiğim belli değil miş gibi neden bağrıp rezil ediyor bizi dedim :KK43:
ikinizde eşşeksiniz dedi :KK43:(( haklısın dedim. konuşmuyorz eşimle çok üzülüyorum . dün sahuru bile ayrı ayrı yaptık . benle konuşmuyor konuş benle dedim ne düşünyorsun ayrılalım ozaman ddim , benim bişey düşündüğüm yok ayrılmak isteyen gider davasını açar dedi . daha bana bişey deeme dedi :KK43:(
ben napcam bilmiyorum ben miyim hatalı napcam adam yüzüme bakmıyor ama bence o suçlu yani...

Evet eşin fazla tepki göstermiş ama siz de haklı değilsiniz, hatta hatanın büyüğü siz de bence ..

İyide bunları başından söyleseydiniz o zaman. Siz sadece o mevzuyu anlattınız bizde ona göre yorum yaptık.

buncaaa detayı bi konuya nasıl sığdırıyım siz beni suçladıkça adamın karakterini ve yaptıklarını anlatmak zorunda kalıyorum işte bilin diye . inanın ki suçlu değilim çnkü burnumda getiriyor hayatı benim . patladım doldum taştımmmm

X