YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

Siz boyle kabul etmissiniz. Ben boyle birini bastan kabul etmezdim.. Simdi inat ederseniz olmaz. Tepki bastan gosterilmeli..

evlendik böyle davranmaya başladı , herkesde arkadaş yüzünden mi boşancaksın dedi . kimsecikler anlamadı beni

o benim kocam ama ben onun karısı olduğumu unuttu sanrıım o günkü kavgada ağza alınmıycak laflar etti sonrada sinirle demiş oldu ! bende sinirle yaptım ozaman

Biz sadece bu konuya göre yorum yapıyoruz. bunları bilemeyiz.. Neyse daha bir şey demiyorum size.. Hakkınızda hayırlısı. Hayırlı ramazanlar..

Arkadasım o zaman kocam kimseyle görüsmemi istemiyor diye ayrımtılı yazıcaktın sen oyle bir yazmıssın ki kendini cirkef bir bayan olarak esini de kedi olarak gördü herkes..

İki tarafta hatalı tabi ama sizde hata payı daha büyük eşiniz gitme diyosa neden gidesiniz ki o mu önmli komşumu. Ben olsam eşimi dinlerdim, sonuç olarak benm gitme dediğim yere o gitse aynı şey .
Hatalı olduğunuzu söyleyip özür dileyin bence

Cnm esini dışarıya atmakla hata etmissin tamam oda biraz fazla tepki göstermiş ama senin onu kapıya koyman cok yanlış olmuş bnce ara yada git eşinin gönlünü al tatlım ;-)

o benim kocam ama ben onun karısı olduğumu unuttu sanrıım o günkü kavgada ağza alınmıycak laflar etti sonrada sinirle demiş oldu ! bende sinirle yaptım ozaman
Anliyorm sizi, bizde esimle bazen tartışırken bazen onu taniyamiyorum öyle seyler soyluyor ki! Ama sonunda mahcup olup da saatlerce ozur dileyen de yine kendisi oldu. Size hak veriyorum simdi ama bazi kisilerin yapisi boyle degistiremezsin.

Arkadasım o zaman kocam kimseyle görüsmemi istemiyor diye ayrımtılı yazıcaktın sen oyle bir yazmıssın ki kendini cirkef bir bayan olarak esini de kedi olarak gördü herkes..

kedi olsa eve girip okadar bağrınır mı karısına o lafları eder mi. ekdi gibi anlatmadım ki .detay yazmamışım huyuyla ilgili siz sordukça analttıım işte

aynen öyle bıktım artık bu sinirle söyledim lafından !!!;
söylenir söylenir sonra sinirle söyledim asla böyle düşünmüyorum biliyorsun bilmem ne . ayyy

Valla ben kocanızı suçlu buldum.
Birincisi siz onun evcil hayvanı değilsiniz, sınırları aşmamak ve ona karşı sorumluluğunuzu yerine getirmek kaydıyla dilediğiniz insanla görüşebilirsiniz.
İkincisi bundan hoşnut değilse düzgünce derdini anlatabilir koca adam. Sizi tahrik edici sözler söylemiş , sizde insansınız tepki vermişsiniz.
Üçüncü olarak bu kadar ağır yakıştırmaları yapmaya layık görüyorsa evlenmeseymiş madem? Ama kv nizi olgun buldum, genelde gazı verir fiştekleyip yollarlar sizinki arayı bulmaya çalışmış.
Bence yaptığından pişman olursa ve birdaha tekrarlamamak için söz veririse boşanılacak bir durum yok. Tabi aynı evde yaşayan sizsiniz , siz daha iyi bilirsiniz.

Cnm esini dışarıya atmakla hata etmissin tamam oda biraz fazla tepki göstermiş ama senin onu kapıya koyman cok yanlış olmuş bnce ara yada git eşinin gönlünü al tatlım ;-)

dün sessizce konuşmaya çalıştım ağzını bıçak açmadı . sanırım tırnakladım diye kızgın bana tırnak izlerim duruyo kolunda ((( aama benim yaralarım nolcak onun dediği bende açtığı dil yaraları ?
onlar gözükmüyor diye ben suçlu oluyorum

bu hale geldikten sonra evliliği nasıl yürütebiliyorsunuz? yargılamıyorum yanlış anlamayın sadece merak ediyorum, çünkü benim aklım almıyor, anlayamıyorum. ben kocamdan o sözleri duysam, üstüne onu tırmalayıp dışarı atsam, üstüne kayınvalidem bunları söylese.... büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha ne kv nin ne esimin yüzüne bakmaz, bakamazdım. bizim en büyük kavgamızda en fazla saçmalama demişizdir karşılıklı. onda bile günlerce eskisi gibi olamıyoruz

tahrik ki ne tahrik bana bu lafları söyleyen kocam mı ya dedim . annesine dedim oğlun bana güvenmiyorsa boşasın dedim . saçmalaama kızım öyle bişey olamaz o seni kıskanıyor bilmem ne . dedim neyden kıskanıyor kadın evde 2 küçük çocuğuyla tek başına kcoası gece 1 de geliyor biliyor bunu dedim neyden kıskanıyor ......
bizdeki en büyük sorun dertlerini insanca anlatamaması işte benide insanlıktan çıkartıyor dedikleriyle yaptıklarıyla

böyle bir şey için ayrılmaya değer mi? olur mu öyle şey canım!
sonuçta sokaktan gelmiyorsunuz ama sokak da onun istemeyeceği bir yer, o kadın da. yani ha sokaktan geldiniz ha oradan.

sizin seçiminiz. eğer eşinizle aranız iyi olsun istiyorsanız, hayatınızdan bir komşu eksiltin. (denenmiştir, çalışıyor)
eğer arkadaş-komşu vs istiyorsanız ya da eşinizin bu davranışı hoşunuza gitmiyorsa yapacak bir şey yok.

iki taraf da haksız.

Hııı iş burda değişir işte siz konuya tam olarak yazmamışsınız ki size suçlu dendiği için kızmamalısın sonuçta önce ilk mesaj okunup yazılıyo. Diğerleri okunmuyo hepsi.

Valla ne diyim bilemedim. Böyle adamla zor.konuşarak bi anlaşmaya varılmalı, o hiç mi gitmiyo arkadaşlarına empati yapsn azcık herkesi kısıtlamak ne demek hadi karşıda bişey vardr gitme dersin de bu ne . Çok kızdım valla

ne güzel biz çoktan aştık bunları !!
biribimize hertürlü lafı diyip aa sinirle dedik hadi barışalım .... mide bulandırıcı bişey bende yedieremiiyorum ama işte ne boşanıyor ne insan olabiliyoruz

aynen öyle bıktım artık bu sinirle söyledim lafından !!!;
söylenir söylenir sonra sinirle söyledim asla böyle düşünmüyorum biliyorsun bilmem ne . ayyy
Aynen oyle cok haklisiniz benimkide aynen bu türden. ama ben alistim galiba daha 10 aylik evliyiz, 3 senelik de sevgililik donemimiz oldu ben onu bu sekilde kabullendim en basindan, sonradan ortaya cikan bir ozellide degil anlayacagin

Arkadasim uzulme butun evliliklerde oluyo patlama esiniz klasik tipik kiskanclikta demiyelimde geri kafali erkek tiplemlrinden size oek uymuyo onun bu tarafi banada uymaz sanki onlarda kari varmis gibi bi tek gitme gelme o yasak bu yasak onu giyme bunu giyme o zaman calistirmasinda ayrica kufur eden erkek igrenc kadinin tamamen savunmasiz kaldigi an kendinj yerlerde hissedip erkeklerden tiksindigi an ve en yakinindaki erkegin yapmasinin verdigi aci yinede olanlari unutup yanasan taraf siz olun halledin aranizda ki buyumusun komsunuza gitmesi de hic hos olmamis o an kadinin kocasi evde degildi sanirim dahada buyuyebilirdi zorla cagirmamis ya seni ne cahilce uzulmeyin gecer oluyo boyle durumlar bin nasihat bir musibet

hayır gitmiyor işten eve evden işe benle geziyor bitek biz birbirmize yetelim diyo !! keşke kendide sosyal olsaydı biraz. ben bekarken bin tane arkadşaım vardı şimdi kimseyi aramaya yüzüm yok evlendim kayıplara karıştım gibi ...

Cnm sende haklisin esinle konuş gönlünü al önce sonrada ona haksız olduğu taraflarını anlat ama konuşarak yoksa bu şekilde bi yere varamazsiniz birburinizi hirpalamayin bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…