Siz boyle kabul etmissiniz. Ben boyle birini bastan kabul etmezdim.. Simdi inat ederseniz olmaz. Tepki bastan gosterilmeli..
Hmm o zaman ayri ben o kadarini bilemiyecem. Esimin gicikligina bunu yaptigini bilseydim tabiki tepkim farkli olurdu. Ama lutfen sizde temkinli davranin adami kapiya koymak da neymis? O sizin kocaniz, hemen oyle bosanmak vs aklinizdan gecirmeyin lutfen. Eminim bununda bi cozumu olur elbet sizin icin.
buncaaa detayı bi konuya nasıl sığdırıyım siz beni suçladıkça adamın karakterini ve yaptıklarını anlatmak zorunda kalıyorum işte bilin diye . inanın ki suçlu değilim çnkü burnumda getiriyor hayatı benim . patladım doldum taştımmmm
Bu aralar buraya üye olduktan sonra okadar sık kavgalarımız oldu ki sanki konu açayım diye malzeme çıkarıyor adam bana( neyse hemen konuya geleyim;
ALt komşumdan pek hazetmiyor eşim biraz dedikoducu bi tip ayarı olmayan bi tip gece 11 de de bişey sormak için arar falan eşimde hiç sevmez böyle şeyleri görüşme diyip duruyor ama ben seviyorum kızı yani kimsesi yok buralarda 2 çocuğu var biri yeni doğdu evden çıkamıyor .. neyseeeeeee ben geçen bi kaç gün önce ona indim. saat 9 gibi indim halılarımı indirdim yıkamaya vercekti kendi halılarıyla birlikte. eşim geç geliyor yani 10 bçuuk gibi geliyor işten , saat 10 a geliyordu dedim ben çıkıyım çayımı demliyim
eve çıktım ki eşim merdivenlerde oturmuş aprtmanda beni bekliyor ! elimde de kek tabağı kız kek yapmış ondan verdi banada içeri girmemizle avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu adamın ! bağırma noldu ki alttan geldiğimi gördün duydun sokaktan mı geliyorum ki bu tepkin ney dedim birbirimize girdik çok kavga ettik defol git dedim bu eve bidaha gelme attım kapıyakapıyıda kilitledim çaldı çaldı kapıyı açmadım . o gece işyerinde yatmış .
ertesi gün hiiiç konuşmadık eve yine gelmediannesine gitmiş .
dün anensi çağırdı beni dışarı çıktık ; dedim anne benim nerden geldiğim belli değilmide bukadar tepki veriyor napmışım ya dedim , işte kızım o kadını sevmiyor eşin neden gidiyorsun eve gelmiş evde yoksun sinirlenmiş . dedim evde yokum ama nerdeyim yani sokaktan gelmedim ki görüyor nerden geldiğimi . . onu evden kovduğuma çok üzülmüş bilmem ne . birde şeyben onun kolunu falan yrttım tırnakladım ((((
diyoki kızım yakıştıramadım saana insan eşinin kolunu öyle yapar mı o sana vurdumu hayır nasıl yaptın bunu , dedim nerdeyse iftira atıyor bana nerden geldiğim belli değil miş gibi neden bağrıp rezil ediyor bizi dedim
ikinizde eşşeksiniz dedi(( haklısın dedim. konuşmuyorz eşimle çok üzülüyorum . dün sahuru bile ayrı ayrı yaptık . benle konuşmuyor konuş benle dedim ne düşünyorsun ayrılalım ozaman ddim , benim bişey düşündüğüm yok ayrılmak isteyen gider davasını açar dedi . daha bana bişey deeme dedi (
ben napcam bilmiyorum ben miyim hatalı napcam adam yüzüme bakmıyor ama bence o suçlu yani...
Anliyorm sizi, bizde esimle bazen tartışırken bazen onu taniyamiyorum öyle seyler soyluyor ki! Ama sonunda mahcup olup da saatlerce ozur dileyen de yine kendisi oldu. Size hak veriyorum simdi ama bazi kisilerin yapisi boyle degistiremezsin.o benim kocam ama ben onun karısı olduğumu unuttu sanrıım o günkü kavgada ağza alınmıycak laflar etti sonrada sinirle demiş oldu ! bende sinirle yaptım ozaman
Arkadasım o zaman kocam kimseyle görüsmemi istemiyor diye ayrımtılı yazıcaktın sen oyle bir yazmıssın ki kendini cirkef bir bayan olarak esini de kedi olarak gördü herkes..
Anliyorm sizi, bizde esimle bazen tartışırken bazen onu taniyamiyorum öyle seyler soyluyor ki! Ama sonunda mahcup olup da saatlerce ozur dileyen de yine kendisi oldu. Size hak veriyorum simdi ama bazi kisilerin yapisi boyle degistiremezsin.
Cnm esini dışarıya atmakla hata etmissin tamam oda biraz fazla tepki göstermiş ama senin onu kapıya koyman cok yanlış olmuş bnce ara yada git eşinin gönlünü al tatlım ;-)
Valla ben kocanızı suçlu buldum.
Birincisi siz onun evcil hayvanı değilsiniz, sınırları aşmamak ve ona karşı sorumluluğunuzu yerine getirmek kaydıyla dilediğiniz insanla görüşebilirsiniz.
İkincisi bundan hoşnut değilse düzgünce derdini anlatabilir koca adam. Sizi tahrik edici sözler söylemiş , sizde insansınız tepki vermişsiniz.
Üçüncü olarak bu kadar ağır yakıştırmaları yapmaya layık görüyorsa evlenmeseymiş madem? Ama kv nizi olgun buldum, genelde gazı verir fiştekleyip yollarlar sizinki arayı bulmaya çalışmış.
Bence yaptığından pişman olursa ve birdaha tekrarlamamak için söz veririse boşanılacak bir durum yok. Tabi aynı evde yaşayan sizsiniz , siz daha iyi bilirsiniz.
ve benim eşiim olcak insan tüm herkesi sildi hayatımdan . artık çok zoruma gidiyor . burdaki bayanlar bunları bilmediği için siz suçlusunuz diyor . aman konuşma kocan istemiyor diyor. bana elle tutulur tek bi sebep versin konuşmıyım sırf gıcıklığına inadına yapıyor sadece annesi ve kardeşleriyle görüşmeye mecbur kalayım diye hayatımdan herkesi sildi . reva mı bu . kaç yıllık arkadaşlarımı arayamıyorum bile
bu hale geldikten sonra evliliği nasıl yürütebiliyorsunuz? yargılamıyorum yanlış anlamayın sadece merak ediyorum, çünkü benim aklım almıyor, anlayamıyorum. ben kocamdan o sözleri duysam, üstüne onu tırmalayıp dışarı atsam, üstüne kayınvalidem bunları söylese.... büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha ne kv nin ne esimin yüzüne bakmaz, bakamazdım. bizim en büyük kavgamızda en fazla saçmalama demişizdir karşılıklı. onda bile günlerce eskisi gibi olamıyoruz
Aynen oyle cok haklisiniz benimkide aynen bu türden. ama ben alistim galiba daha 10 aylik evliyiz, 3 senelik de sevgililik donemimiz oldu ben onu bu sekilde kabullendim en basindan, sonradan ortaya cikan bir ozellide degil anlayacaginaynen öyle bıktım artık bu sinirle söyledim lafından !!!;
söylenir söylenir sonra sinirle söyledim asla böyle düşünmüyorum biliyorsun bilmem ne . ayyy
Hııı iş burda değişir işte siz konuya tam olarak yazmamışsınız ki size suçlu dendiği için kızmamalısın sonuçta önce ilk mesaj okunup yazılıyo. Diğerleri okunmuyo hepsi.
Valla ne diyim bilemedim. Böyle adamla zor.konuşarak bi anlaşmaya varılmalı, o hiç mi gitmiyo arkadaşlarına empati yapsn azcık herkesi kısıtlamak ne demek hadi karşıda bişey vardr gitme dersin de bu ne . Çok kızdım valla