YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

Ozaman canim geriye tek secenek kaliyor iyi bir psikolog buluo esin ve sen birlikte gitmelisiniz yoksa hayatinizin sonuna kadar bu durum boyle gider :-(

Eşinin genel olarak hayatınızı kısıtlayacak şekilde çevrenizle iletişiminizi kısıtlayacak şekilde davranışı yanlış .Siz baştan beri bu konuda sessiz kalmış ve onu haklı duruma getirmişsiniz.Yıllar geçtikçe tahammül edilen şeyler birikir patlama noktasına gelir.Siz şu anda o noktadasınız.Bence hazır olay çıkmışken bu konudaki genel olarak rahatsızlığınızı eşinize anlatın .Sonuçta sizde insansınız. Arkadaşlarınızla iki laf etmek bi kahve içmek sizinde hakkınız. Özveri zamanla görev olur sesini çıkarırsan sonra sizin gibi suçlu olunur. Bence bu konunun kaynağ güvensizlik konuşun eşinizle yoksa huzur bulamazsınız daha büyük boyutlara taşınır olay.Bu konuda bir duruşunuz olsunki oda şapkasını önüne koyup düşünsün derim.
Destekten çok köstek olanlarada aldırma sonuçta her türlü insan var burda .Yapıcı fikirleri ve objektif bakanları değerlendir bence.Selamlar

Koca tirmiklamak, iyi medeni cesaret..

basta hakliymissin, tirmiklama ve evden kovma kismina gelinde haksiz duruma dusurmussun kendini..

bende arkadaslara katiliyorum, bi komsu kadin yuzunden deymezmis..esinde bagirir bagirir susardi, sende kuserdin bi guzel..sonra ozrunu dilerdi illaki..simdi dilemesi gereken senmissin gibi duruyo...

Kayinvalideniz cok tatli geldi bi an gozume nedense :)
Neyse ki, esinizle olanlar cidden artmis. Neden gorusmenizi istemiyor ki? Karı gibi ne karışıyor

Kayinvalideniz cok tatli geldi bi an gozume nedense :)
Neyse ki, esinizle olanlar cidden artmis. Neden gorusmenizi istemiyor ki? Karı gibi ne karışıyor

halı işine bile karışıyor aynı cümleyi bende kurdum ona karı işine karışma diye. kim hangi komşusuyla görüşürken bukadar hesap veriyor ki normaL evliliklerde

bağrırken küfür etmeseydi beyinsiz adam bende ona saldırmaz ve evden kovma gereği duymazdım. insan olmazsa bende insanlıktan çıkarım .

bağrırken küfür etmeseydi beyinsiz adam bende ona saldırmaz ve evden kovma gereği duymazdım. insan olmazsa bende insanlıktan çıkarım .
Ayip etmis gercekten o halde, sizi kimseyle gorusturmemesi vs bunlar cekilir seyler degil..halledilmesi gereken durumlar..ama yinede kocaya siddeti kadinin zerafetine yakistiramiyorum..

ayrilalim filan diyim iyice cikmaza sokmayin bana kalirsa,iletisim en iyisi..

Hakikaten halidan o na ne..kadiin isine ne karisiyor..

Tersi bir durumu düşünün.
Esinizin erkek arkadasi ve siz görüşmesini istemiyorsunuz.
Bir şekilde görüyorsunuz ve bu durumdan hosnut kalmayıp bağırıyorsunuz.
O da size şiddet uyguluyor ve evden kovuyor
simdi bunlari bi düşünün akli selim bir sekilde..
herkesin bir sebebi vardir gorusturmek istememesinde.. sorun sebebini degerlendirin ama bunun icin kizdi ise ve daha önce israrla belirtti ise beyefendi haklim hele ki adama siddet uygulayip evden kovmussunuz.
Kadina siddet ne ise erkege de odur. Nokta

istemiyor işte adam, bunu daha evvelde dile getirmiş zaten, biraz saygı gösterin bence gündüz görüşün, akşam vakti evinizde olun, belli ki kocanız eve geldiğinde karşılanmak istiyor. her erkek aynı değil ki bu da böyle bir tip işte.
ayrıca evliliklerde ağır laflı kavgalar olabiliyor, her evde de olabiliyor, olmuyor diyen yalan söyler. öyle tahmin ediyorum ki henüz yeni evlisiniz. biliyorum bu laflar sizin ağrınıza gitti gururunuza dokundu. biraz zaman tanıyın kendinize ve eşinize.
evden kovmanız yaptığınız en büyün hata olmuş, bu da tecrubesizliğinizden kaynaklı işte...
bence bir süre geçsin üzerinde, sakin kafayla düşünün her ikinizde, sevginiz mutlaka üstün gelecektir her şeye...umarım bir daha böyle kavgalar yaşanmasın. saygı biterse evlilik yürümüyor inanın bana.

Kavganızı hemen anasına mı yetiştirmiş!
Ben buraya takıldım bence hiç hoş değil eşinle aranızdaki bir konuyu ikinizin halletmesi daha doğrudur annesine yetiştirmeye gerek yoktu bence. Kaynanam mesela bizim kavgamızdan haberdar olsa ve bana gelip böyle yapmayın dese ben eşime kızarım annene neden söylüyorsun herşeyi bilmesine gerek yok diye. Bu durumda araya ne senin annen girebilir ne de eşinin annesi. Özellikle bir de bu durumda oğlunu savunması daha beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…