Aslına bakarsanız Eşiniz katiyen gitme diyorsa her gittiğiniz vebal olarak çok yük olur size.
Bir de eve almamak kötü olmuş. Yazık adama.
Boşanalım diyince adamcağız da bişey dememiş olur ya barışırız nikah Güme gitmesin diye.
Bu boşanma hakkı boşuna kadınlara verilmemiş.
Değilse piyasa kocasını 3 kere boşamış ertesi gün pişmanlıktan ağlayan kadından geçilmezdi.
Biz kadınlar böyleyiz çünkü
Benim rahmetli babam derdi ki bir kadın kocası gelmeden evde olmalı.ki ne olursa olsun bizim evimizde akşam belirli bir saatten sonra herkes evinde olmalı.Benim eşimde sevmez çok fazla komşularla sıkı fıkı olmamı.Saat 10A geliyordu demişsiniz adam belki o saate kadar orada olmanıza kızdı neden bu saatte evinde değil diye.Erkeklerin yapısında bu var zaten bir kere beni yan komşum akşam evine davet etmişti eşim evde yok gel demişti ve eşimde bundan pek haz duymamıştı açıkcası.Birazda eşinizin huyuna gidin derim çünkü bir ömür beraber yaşayacak olan sizsiniz.
eşiniz saçmalamış özgüven eksikliği var adam da.kovmakla iyi etmişsin..hiç yanaşma bile anlasın hatasını..Alttan almak zorunda değilsin
valla bende aynen böyle düşünüyorum ama kendi huzurum içinde olsa mesaj atıcam birazdan. . seni kovduğum ve itip kaktığım için özür dilerim ama sen dediğin lafların ve yaptığın saçmalaığın özrünü dileyebilir misin ? gibi bişiler yazarım sanırım
ben olsam hiç yazmam unutulup gider..biraz daha sürtsün
sırf raamazan ayındayız diye konuşmak istiyorum iftarlar tatsız tutsuz geçmesin diye. biliyorum iki lokma yiyip bırakcak . mutsuz oluyorum böyle . yoksa ramazan ayı olmasa inanın uzardı baya
Evet ikinizde çok sinirlisiniz galiba. İletişim kuramıyorsunuz.KESİNLikle doğru dediğiniz benimde törpülemem gereken şeyler var
aynı açıklamaları yapmaktan okadar yorumdum ki böyle bi durum yok eşi tabikideeee evde yoktu ...
eşim kimselye görüşmemi istemiyor komşuma özgü değil
O zaman esinin guven problemi var. Bu sadece seninle senin davranislarinla alakali olmayabilir. Gecmiste yasadigi bir sey, aile yapisi, sahit oldugu bi olay vs onda bu soruna neden olmus olabilir. Sen bu sekilde karsi cikmaya, kavga etmeye devam edersen o da daha cok kisitlar. Bu sefer evden kovdun geldi, bir dahaki sefer gelmezse, daha sonra bu bosanmaya kadar giderse daha mi iyi? Sen kadinsin. Kavga etme, evden kovma. Guzellikle gercek sorunun ne oldugunu konusmaya calis. Eger guven sorunu varsa defalarca defalarca konusman ikna etmen gerekebilir. Olsun. Eger sadece bu kadin konusunda takintiliysa vardir bi bildigi. Dedigin gibi herkese boyle tepki veriyosa isin zor. Bak ben daha evliligin basinda bazi seylerden dolayi esime guvenmemeye basladim. Ben ustune gittikce o kavga edip daha beterini yapti. Beni cok yipratti. Keske benimle acik ve guven verici konussaydi. Ama o erkek iste, cok ince olamiyolar. Ama tek diyecegim kavgayla bi yere varamazsin.
Komsunuzun kocası o saatte evde oluyor mu ?nasıl bağırdığını bi bilseniz sanki eve gelmiş karısını bi adamla basmış gibi bağrınıyor bağırma duyuyor millet noldu naptım saçmalama görmüyor musun komşudan geldiğimi diye sakince söylesemde nafile deli gibi bağrındı ehrkes duydu bende tırnaklarımı geçirip ben senin karınım farkındamısın sen kime iftira atıyorsun defol git terbiyesiz dedim kapıyı açtım ev ittim . yani kimseye duyurmadım ben onun gibi . bi kaç saat sonra geri gelseydide alırdım . çok zoruma gitti yaptığı .