YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

Kocanıza yaptıklarınızı size yapsa
Boşanıyorum diye konu açardınız, ama
hayırlısı

ay harbi çok haklısın ama artık yorum yapmıycam oyle yazanlara bunaldım

hele şükür ben olsam kafasını parçalardım diyen bi bayan , sanki adam evde pijamalarını giymiş oturuyor benden ay istedi diye adamı yolup atmışım kapıya gibi yorumluyor bayanlar.
beni kimseyle görüştürmek istemiyoru diye avazım çıktığı kadar yazdımmmm
pis konuştu diye yazdım . yok hala aynı yorumlar geliyor . ilk konuyu değiştirmeliyim sanırım yada konuyu kapattırsam iyi olcak

bana güvendiğiini söylüyor inanın biyere gitsem bile o istemesede güvenmediğini düşünerek resim atıyorum yapma etme diyo ben san güveniyorum diyo etraftan kıskanıyorum diyo başkada bişey demiyor. zaten güvenini sarsıcak hiç bişey yapmadım

nerden çıkarsam çıkayım kendi kuzeninden bile çıksam aynı tepkiyi verir çok yazdım aralarda nlurrsunuz
adamın tepkisi herkese karşı aynı

eşiniz haksız olabilir ama kapıya koymak çok yanlış en son yapılacak haraekt bence

Madem eşi istemiyor görüşme o kadınla onu yüzünden adamı evden kovmussun resmen .Şimdi o komsunuz senin için ne kadar uzuluyo acaba???

NASIL anlamışsınız konuyu hayret. ben onun yüzünden kovmadım bağrış çığrışı ve ağzından çıkanı kulağı duymuyor diye kovdum

yöneticilere nasıl ulaşcam konuyu kapaatırın nlur çok yoruldum

Hmm
Sizin evlilikten önce hızlı bir hayatınız mı vardı?
Eşinizin güvenini sarsacak birşeyler mi yaşadınız?

doğrumu yazdım bilmiyorum yöneticimisiniz konumun kapanmasını istiyorum Mune
Hmm
Sizin evlilikten önce hızlı bir hayatınız mı vardı?
Eşinizin güvenini sarsacak birşeyler mi yaşadınız?

hızlı ? yo gayet yavaştı

Be gibi hareketler mesela?

Buraya konu açılmaz arkadaşım hele böyle konular hiç. Burda bi grup var derdi olana derman olmak için değil , derdi olanın derdine dert katmak için varlar. Suçluya da yardım et demiyoruz ama kız üzülmüş durumu da anlatıyo işte nasıl kızı suçlu düşürüp yargılamışsınız. Çok acımasızsınız. Her konunun sonunda konu sahibi konusunu kapattırıyor neden acaba hiç düşündünüz mi

Taşlamışlar seni resmen sen de haksızsın eşin de. Özür dileyebilirsin

Konuyu dikkatli okumadıkları için, biri çıkıp ayy ne yaptın diyor, öbürleri de onu takip ediyor :)
Hiç bir kadının namusuna dil uzatılmamalı, hele de böyle eften püften bir sebepten, normalde çok anlayışlı bir insan olmama rağmen bu konulara hiç tahammülüm yok. Bir erkek hayat arkadaşını yüz kızartıcı şeylerle itham edebiliyorsa, o erkek her türlü hareketi hak etmiştir, bence konu net. Hiç öyle erkeklik gururu falan anlamam, delikanlı adamın ağzından o laflar çıkmaz zaten, eşin haksız bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…