YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

Kocanıza yaptıklarınızı size yapsa
Boşanıyorum diye konu açardınız, ama
hayırlısı

hiltyn sen en iyisi bir modaretörden yardım iste ilk mesajını düzelttir yoksa daha çok sinir harbi yaşayacaksın.
gelip gidip "kocandan da mı önemli komşun. o saatte ne yapıyorsun orada. zavallı adamı niye tırmaladınlara" maruz kalacaksın.

ay harbi çok haklısın ama artık yorum yapmıycam oyle yazanlara bunaldım

Kimseyle görüştürmüyor demişsin bu sıkıcı bir konu, hoş sadece o komşunu sevmese de verdiği tepki çok fazla
Öyle iftira atmak falan bana normal görünmüyor, tırmalayıp kapıya atmışsın bence çok değil, benim namusuma dil uzatacak adamın kafasında parçalamıştım odunu. Size kızsa bile bu şekilde konuşması doğru değil, benim için küfürün, iftiranın, hakaretin de dayaktan hiç farkı yok. Öte yandan belli ki güven problemi olan bir adam, bunu çözmedikçe bu sorunları hep yaşarsınız

hele şükür ben olsam kafasını parçalardım diyen bi bayan , sanki adam evde pijamalarını giymiş oturuyor benden ay istedi diye adamı yolup atmışım kapıya gibi yorumluyor bayanlar.
beni kimseyle görüştürmek istemiyoru diye avazım çıktığı kadar yazdımmmm
pis konuştu diye yazdım . yok hala aynı yorumlar geliyor . ilk konuyu değiştirmeliyim sanırım yada konuyu kapattırsam iyi olcak

Canim valla merakimdan tum konuyu okudum ve ben hala seni hakli buluyorum bence yapman gereken yuvani dagitmamak icin esinle zorlada olsa onu konusmaya ikna etmek... eger konusmaya ikna edebilirsen ona bana guvenmiyormusun diye sormamalisin bana guvenmek zorundasin demelisin ben senin esinim biz evliyiz demelisin... ben snaa veya ailemize zarar verecek yada evliligimizi zedeleyecek durumlara zaten asla musaade etmem bundan emin olabilirsin demelisin... cunku dhaa once bi arkadasta soylemis aynisini esinin guven problemi var ve senin tek cozumun onu surekli isleyerek gun be gun senin olgun bir kiz olduguna ona ve evliligine zarar verecek seyleri asla yapmayacagina bu konuda sana guvenebilecegine inandirmalisin... yoksa esinin tavri asla degismez ona icinde bulundugun pskolojik durumu guzellikle anlat bunlari soyle ve verdigin tepkilerin dogru olmadiginin farkinda oldugunu ancak olaylari buralarada onun getirdigini belirt umarim ise yarar :-(

bana güvendiğiini söylüyor inanın biyere gitsem bile o istemesede güvenmediğini düşünerek resim atıyorum yapma etme diyo ben san güveniyorum diyo etraftan kıskanıyorum diyo başkada bişey demiyor. zaten güvenini sarsıcak hiç bişey yapmadım

1.O sizin eşiniz. Ekmek ağacınız tabırı caızse. Ondan ızınsız alt komşuya bile inmeniz onaylanacak bır şey değil. 2. Eşiniz o kadını sevmıyorsa,gitme diyorsa gitmemelisiniz. Çünkü sizi günaha sevketmiyor. Aksıne günah olan bır seyden sızı alıkoyuyor 'kadının dedıkoducu olmasından' dolayı. Bu güzel bir sey. Belkı o akşam. o kadına değil de. Başka bır komşunuzdan çıksaydınız. O kadar tepkı vermezdi ?

nerden çıkarsam çıkayım kendi kuzeninden bile çıksam aynı tepkiyi verir çok yazdım aralarda nlurrsunuz :KK43:
adamın tepkisi herkese karşı aynı

eşiniz haksız olabilir ama kapıya koymak çok yanlış en son yapılacak haraekt bence

Madem eşi istemiyor görüşme o kadınla onu yüzünden adamı evden kovmussun resmen .Şimdi o komsunuz senin için ne kadar uzuluyo acaba???

NASIL anlamışsınız konuyu hayret. ben onun yüzünden kovmadım bağrış çığrışı ve ağzından çıkanı kulağı duymuyor diye kovdum

yöneticilere nasıl ulaşcam konuyu kapaatırın nlur çok yoruldum

ve benim eşiim olcak insan tüm herkesi sildi hayatımdan . artık çok zoruma gidiyor . burdaki bayanlar bunları bilmediği için siz suçlusunuz diyor . aman konuşma kocan istemiyor diyor. bana elle tutulur tek bi sebep versin konuşmıyım sırf gıcıklığına inadına yapıyor sadece annesi ve kardeşleriyle görüşmeye mecbur kalayım diye hayatımdan herkesi sildi . reva mı bu . kaç yıllık arkadaşlarımı arayamıyorum bile

Hmm
Sizin evlilikten önce hızlı bir hayatınız mı vardı?
Eşinizin güvenini sarsacak birşeyler mi yaşadınız?

doğrumu yazdım bilmiyorum yöneticimisiniz konumun kapanmasını istiyorum Mune Mune
Hmm
Sizin evlilikten önce hızlı bir hayatınız mı vardı?
Eşinizin güvenini sarsacak birşeyler mi yaşadınız?

hızlı ? yo gayet yavaştı

yüz kere sordum bana güvenmiyor musun güvenmiyorsan güvenmediğin bi kadınla yaşama dedim hayır diyor sana güveniyorum ama çok değişik hareketleri de var. sadece o kadına takık olsa silerim geçer gider ama bu bambaşka bi mesele haline döndü
Be gibi hareketler mesela?

Buraya konu açılmaz arkadaşım hele böyle konular hiç. Burda bi grup var derdi olana derman olmak için değil , derdi olanın derdine dert katmak için varlar. Suçluya da yardım et demiyoruz ama kız üzülmüş durumu da anlatıyo işte nasıl kızı suçlu düşürüp yargılamışsınız. Çok acımasızsınız. Her konunun sonunda konu sahibi konusunu kapattırıyor neden acaba hiç düşündünüz mi

Taşlamışlar seni resmen :KK43: sen de haksızsın eşin de. Özür dileyebilirsin

hele şükür ben olsam kafasını parçalardım diyen bi bayan , sanki adam evde pijamalarını giymiş oturuyor benden ay istedi diye adamı yolup atmışım kapıya gibi yorumluyor bayanlar.
beni kimseyle görüştürmek istemiyoru diye avazım çıktığı kadar yazdımmmm
pis konuştu diye yazdım . yok hala aynı yorumlar geliyor . ilk konuyu değiştirmeliyim sanırım yada konuyu kapattırsam iyi olcak

Konuyu dikkatli okumadıkları için, biri çıkıp ayy ne yaptın diyor, öbürleri de onu takip ediyor :)
Hiç bir kadının namusuna dil uzatılmamalı, hele de böyle eften püften bir sebepten, normalde çok anlayışlı bir insan olmama rağmen bu konulara hiç tahammülüm yok. Bir erkek hayat arkadaşını yüz kızartıcı şeylerle itham edebiliyorsa, o erkek her türlü hareketi hak etmiştir, bence konu net. Hiç öyle erkeklik gururu falan anlamam, delikanlı adamın ağzından o laflar çıkmaz zaten, eşin haksız bu konuda.

X