YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

Aslına bakarsanız Eşiniz katiyen gitme diyorsa her gittiğiniz vebal olarak çok yük olur size.
Bir de eve almamak kötü olmuş. Yazık adama.
Boşanalım diyince adamcağız da bişey dememiş olur ya barışırız nikah Güme gitmesin diye.
Bu boşanma hakkı boşuna kadınlara verilmemiş.
Değilse piyasa kocasını 3 kere boşamış ertesi gün pişmanlıktan ağlayan kadından geçilmezdi.
Biz kadınlar böyleyiz çünkü

AYnen öyle ben bin kere boşardım onun apğzından bikere bile duymadım

Benim rahmetli babam derdi ki bir kadın kocası gelmeden evde olmalı.ki ne olursa olsun bizim evimizde akşam belirli bir saatten sonra herkes evinde olmalı.Benim eşimde sevmez çok fazla komşularla sıkı fıkı olmamı.Saat 10A geliyordu demişsiniz adam belki o saate kadar orada olmanıza kızdı neden bu saatte evinde değil diye.Erkeklerin yapısında bu var zaten bir kere beni yan komşum akşam evine davet etmişti eşim evde yok gel demişti ve eşimde bundan pek haz duymamıştı açıkcası.Birazda eşinizin huyuna gidin derim çünkü bir ömür beraber yaşayacak olan sizsiniz.

eşiniz saçmalamış özgüven eksikliği var adam da.kovmakla iyi etmişsin..hiç yanaşma bile anlasın hatasını..Alttan almak zorunda değilsin

Benim rahmetli babam derdi ki bir kadın kocası gelmeden evde olmalı.ki ne olursa olsun bizim evimizde akşam belirli bir saatten sonra herkes evinde olmalı.Benim eşimde sevmez çok fazla komşularla sıkı fıkı olmamı.Saat 10A geliyordu demişsiniz adam belki o saate kadar orada olmanıza kızdı neden bu saatte evinde değil diye.Erkeklerin yapısında bu var zaten bir kere beni yan komşum akşam evine davet etmişti eşim evde yok gel demişti ve eşimde bundan pek haz duymamıştı açıkcası.Birazda eşinizin huyuna gidin derim çünkü bir ömür beraber yaşayacak olan sizsiniz.

Beeeeen zaten heeeergün babanızın dediği gibi kocamdan önce evimdeyim cayım çorbam yemeğim hazır kendim hazır bi şekilde kapıda kocasını bekleyen bi kadınım. ilk defa böyle bişey oldu . lütfen her gece komşularda geziyormuşum gibi yazmayın

eşiniz saçmalamış özgüven eksikliği var adam da.kovmakla iyi etmişsin..hiç yanaşma bile anlasın hatasını..Alttan almak zorunda değilsin

valla bende aynen böyle düşünüyorum ama kendi huzurum içinde olsa mesaj atıcam birazdan. . seni kovduğum ve itip kaktığım için özür dilerim ama sen dediğin lafların ve yaptığın saçmalaığın özrünü dileyebilir misin ? gibi bişiler yazarım sanırım

valla bende aynen böyle düşünüyorum ama kendi huzurum içinde olsa mesaj atıcam birazdan. . seni kovduğum ve itip kaktığım için özür dilerim ama sen dediğin lafların ve yaptığın saçmalaığın özrünü dileyebilir misin ? gibi bişiler yazarım sanırım

ben olsam hiç yazmam unutulup gider..biraz daha sürtsün

Ya ben gercekten bi kac msj okuyorumda kusura bakmayin ama oyle bi dunya yok herkes sizi suclamis bence hicte oyle degil durummm sonucunda her dakka bu hareketi yapan biri degilsiniz siz ve calisan bi insanim evim yemegim hep duzgun diyorsunuz kirk yilda birde komsuya inip ciktiniz diye size bu tarz agir hakaretlerde bulunamaz insan esine karsi bence merhametli olmali bende evliyim esim benim sacimin teline zarar gelsin istemez aksine git gez der sikilma der komsuya indim ciktim diye kiyamet koparmasina bu tarz konusmasina asla musaade etmem ve yine ayrica neden gelip kapida beklemiski telefonunuz yokmuydu arayip geldim deseydi cikardiniz zaten yukariya evet sizde verdiginiz tepkilerde cok hatalisiniz ve bu davranislarinizi onaylayamam ama suda bi gercek eger esinizle barismak icin bi adim atacaksaniz bunu yaptiginizi hata gibi gostermeden yapmalisiniz sonucunda eger suanda ozur dileyip herseyi kabullenirseniz esiniz her firsatta size bu hakaretleri edip kendini hakli sanacaktir

ben olsam hiç yazmam unutulup gider..biraz daha sürtsün

sırf raamazan ayındayız diye konuşmak istiyorum iftarlar tatsız tutsuz geçmesin diye. biliyorum iki lokma yiyip bırakcak . mutsuz oluyorum böyle . yoksa ramazan ayı olmasa inanın uzardı baya

sırf raamazan ayındayız diye konuşmak istiyorum iftarlar tatsız tutsuz geçmesin diye. biliyorum iki lokma yiyip bırakcak . mutsuz oluyorum böyle . yoksa ramazan ayı olmasa inanın uzardı baya

anladım o zmn iftara kadar bekleyin bakalım o ilk adımı atacak mı

KESİNLikle doğru dediğiniz benimde törpülemem gereken şeyler var
Evet ikinizde çok sinirlisiniz galiba. İletişim kuramıyorsunuz.
Bak mesela eşin sinirlediğinde sen bağırma sessiz kal ya da sakinleştiğinde konuşalım de başka odaya git. Kendi kendini yesin sonra konuşun.
Bu arada bi kitapta okumuştum erkekler karmaşık duyguları kadınlardan 7 saate kadar daha uzun sürede işlemden geçirip algılayabilirmis. Bu yüzden konunun üzerinden biraz zaman geçmeden konusmaya calıştığımızda kızarlarmış.

Fiziksel şiddet göstermeseydiniz haklı olabilirdiniz ama şu an resmen haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz üzgünüm.

Bence bu yaptığınızdan dolayı büyük bir özür dilemelisiniz. Eşiniz sinirlense ve size zarar verse tamam der misiniz?

aynı açıklamaları yapmaktan okadar yorumdum ki böyle bi durum yok eşi tabikideeee evde yoktu ...
eşim kimselye görüşmemi istemiyor komşuma özgü değil

O zaman esinin guven problemi var. Bu sadece seninle senin davranislarinla alakali olmayabilir. Gecmiste yasadigi bir sey, aile yapisi, sahit oldugu bi olay vs onda bu soruna neden olmus olabilir. Sen bu sekilde karsi cikmaya, kavga etmeye devam edersen o da daha cok kisitlar. Bu sefer evden kovdun geldi, bir dahaki sefer gelmezse, daha sonra bu bosanmaya kadar giderse daha mi iyi? Sen kadinsin. Kavga etme, evden kovma. Guzellikle gercek sorunun ne oldugunu konusmaya calis. Eger guven sorunu varsa defalarca defalarca konusman ikna etmen gerekebilir. Olsun. Eger sadece bu kadin konusunda takintiliysa vardir bi bildigi. Dedigin gibi herkese boyle tepki veriyosa isin zor. Bak ben daha evliligin basinda bazi seylerden dolayi esime guvenmemeye basladim. Ben ustune gittikce o kavga edip daha beterini yapti. Beni cok yipratti. Keske benimle acik ve guven verici konussaydi. Ama o erkek iste, cok ince olamiyolar. Ama tek diyecegim kavgayla bi yere varamazsin.

yani adam o saate kadar çalışıyor , seni evde bulamıyor üstüne sende evden gönderiyorsun. doğabilecek durumlardan dolayı sonrasında ağlamanı istemem. adam yine iyiymiş iş yerine yatmış. ve en yakın evli arkadaşımızı bile akşamın 11inde ararken çekiniyoruz. sen dedikoducu bir komşudan bahsediyorsun nerden buluyor o saate arama cesaretini ? eşine hak veriyorum. bizim göremediğimiz bazı şeyleri de erkeklerin daha net gördüğünü düşünürüm her zaman kadınlar hakkında.

görüşmeyi kesme tabi ama mesafe koy,sahurun telafini güzel bir masa hazırlayıp bu akşam hallet derim, mutluluğunuz bol olsun:nazar:

O zaman esinin guven problemi var. Bu sadece seninle senin davranislarinla alakali olmayabilir. Gecmiste yasadigi bir sey, aile yapisi, sahit oldugu bi olay vs onda bu soruna neden olmus olabilir. Sen bu sekilde karsi cikmaya, kavga etmeye devam edersen o da daha cok kisitlar. Bu sefer evden kovdun geldi, bir dahaki sefer gelmezse, daha sonra bu bosanmaya kadar giderse daha mi iyi? Sen kadinsin. Kavga etme, evden kovma. Guzellikle gercek sorunun ne oldugunu konusmaya calis. Eger guven sorunu varsa defalarca defalarca konusman ikna etmen gerekebilir. Olsun. Eger sadece bu kadin konusunda takintiliysa vardir bi bildigi. Dedigin gibi herkese boyle tepki veriyosa isin zor. Bak ben daha evliligin basinda bazi seylerden dolayi esime guvenmemeye basladim. Ben ustune gittikce o kavga edip daha beterini yapti. Beni cok yipratti. Keske benimle acik ve guven verici konussaydi. Ama o erkek iste, cok ince olamiyolar. Ama tek diyecegim kavgayla bi yere varamazsin.

yüz kere sordum bana güvenmiyor musun güvenmiyorsan güvenmediğin bi kadınla yaşama dedim hayır diyor sana güveniyorum ama çok değişik hareketleri de var. sadece o kadına takık olsa silerim geçer gider ama bu bambaşka bi mesele haline döndü

nasıl bağırdığını bi bilseniz sanki eve gelmiş karısını bi adamla basmış gibi bağrınıyor bağırma duyuyor millet noldu naptım saçmalama görmüyor musun komşudan geldiğimi diye sakince söylesemde nafile deli gibi bağrındı ehrkes duydu bende tırnaklarımı geçirip ben senin karınım farkındamısın sen kime iftira atıyorsun defol git terbiyesiz dedim kapıyı açtım ev ittim . yani kimseye duyurmadım ben onun gibi . bi kaç saat sonra geri gelseydide alırdım . çok zoruma gitti yaptığı .
Komsunuzun kocası o saatte evde oluyor mu ?

1.O sizin eşiniz. Ekmek ağacınız tabırı caızse. Ondan ızınsız alt komşuya bile inmeniz onaylanacak bır şey değil. 2. Eşiniz o kadını sevmıyorsa,gitme diyorsa gitmemelisiniz. Çünkü sizi günaha sevketmiyor. Aksıne günah olan bır seyden sızı alıkoyuyor 'kadının dedıkoducu olmasından' dolayı. Bu güzel bir sey. Belkı o akşam. o kadına değil de. Başka bır komşunuzdan çıksaydınız. O kadar tepkı vermezdi ?

Canim valla merakimdan tum konuyu okudum ve ben hala seni hakli buluyorum bence yapman gereken yuvani dagitmamak icin esinle zorlada olsa onu konusmaya ikna etmek... eger konusmaya ikna edebilirsen ona bana guvenmiyormusun diye sormamalisin bana guvenmek zorundasin demelisin ben senin esinim biz evliyiz demelisin... ben snaa veya ailemize zarar verecek yada evliligimizi zedeleyecek durumlara zaten asla musaade etmem bundan emin olabilirsin demelisin... cunku dhaa once bi arkadasta soylemis aynisini esinin guven problemi var ve senin tek cozumun onu surekli isleyerek gun be gun senin olgun bir kiz olduguna ona ve evliligine zarar verecek seyleri asla yapmayacagina bu konuda sana guvenebilecegine inandirmalisin... yoksa esinin tavri asla degismez ona icinde bulundugun pskolojik durumu guzellikle anlat bunlari soyle ve verdigin tepkilerin dogru olmadiginin farkinda oldugunu ancak olaylari buralarada onun getirdigini belirt umarim ise yarar :-(

yaşınız çok mu küçük??? yaşadıklarınız ergenlikten az sonra gibi. kendizine bir çeki düzen verin, ortada sorun yok iken böyle ise, ciddi bir sorunda karı koca öldüreceksiniz birbirinizi!!

Kimseyle görüştürmüyor demişsin bu sıkıcı bir konu, hoş sadece o komşunu sevmese de verdiği tepki çok fazla
Öyle iftira atmak falan bana normal görünmüyor, tırmalayıp kapıya atmışsın bence çok değil, benim namusuma dil uzatacak adamın kafasında parçalamıştım odunu. Size kızsa bile bu şekilde konuşması doğru değil, benim için küfürün, iftiranın, hakaretin de dayaktan hiç farkı yok. Öte yandan belli ki güven problemi olan bir adam, bunu çözmedikçe bu sorunları hep yaşarsınız

hiltyn sen en iyisi bir modaretörden yardım iste ilk mesajını düzelttir yoksa daha çok sinir harbi yaşayacaksın.
gelip gidip "kocandan da mı önemli komşun. o saatte ne yapıyorsun orada. zavallı adamı niye tırmaladınlara" maruz kalacaksın.

X