• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

İnşallah kuzum bu sefer sağlıkla vakti zamanında gelsin inşallah bitanecim 🥹🥰
Ayy canım çok sevındım, 🥰çok mutlu oldum inşallh saglıkla devam eder inş koyulaşır🧿strs yapma sakın, olcagı varsa ne yapsan oluyo, olmayacagı varsada olmuyo bılıyosun bunu unutma sakın, koyulaşmayı ben 2 günde 1 yapmıştım daha guzel sonuclar almıştım ama tabi sen dayanamassın🤭ilk idrarla aynı saatlerde yap testini. Guzel kopkoyu testlerını beklıyoruz cnm🤗

Ayy canım çok sevındım, 🥰çok mutlu oldum inşallh saglıkla devam eder inş koyulaşır🧿strs yapma sakın, olcagı varsa ne yapsan oluyo, olmayacagı varsada olmuyo bılıyosun bunu unutma sakın, koyulaşmayı ben 2 günde 1 yapmıştım daha guzel sonuclar almıştım ama tabi sen dayanamassın🤭ilk idrarla aynı saatlerde yap testini. Guzel kopkoyu testlerını beklıyoruz cnm🤗
Bende çok sevindim anlatamam canım 🥰 yok stres yapmıyorum evet herşey olucağına varıyor rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin bu sefer devam edicem böyle her gün testle koyulaşmasını perşembe günü kan veririm büyük ihtimalle canım sonra direk kendime doktoruma 🥰🥹

Bende çok sevindim anlatamam canım 🥰 yok stres yapmıyorum evet herşey olucağına varıyor rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin bu sefer devam edicem böyle her gün testle koyulaşmasını perşembe günü kan veririm büyük ihtimalle canım sonra direk kendime doktoruma 🥰🥹
Ayy inşallahh canım😍 hangi testle koyulaşma takıp edeceksın, farklı testlerle sakın yapma, az koyulaşma oldu deyıp strese gırersın

Ayy inşallahh canım😍 hangi testle koyulaşma takıp edeceksın, farklı testlerle sakın yapma, az koyulaşma oldu deyıp strese gırersın
Yok kuzum Albi buldum onunla takip ediyorum 2 gündür zaten awoxla da yaptım Albi daha güzel sonuç verdi kaset test olmasına rağmen onunla takip edicem kuzum

Çok sevindim canım benimmm ay sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲 ateşi takip ediyor musun
Evet canım ediyorum. İnşallah kuzum sağ Salim alayım bu sefer kucağıma 🥹

Eklentiler

• IMG_1190.png
    IMG_1190.png
    129,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bugün ki testim koyulaşma var dimi ? Korktum bir anda ateşim de bi tık düşme oldu ama bugün erken uyandım ona bağlamak istedim

Eklentiler

• IMG_1201.jpeg
    IMG_1201.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1200.png
    IMG_1200.png
    151,3 KB · Görüntüleme: 55
Back