- 26 Aralık 2015
- 11.734
- 18.923
- 298
- 34
Verdin mi kuzum naptınVereyim o zaman bugün kuzum çocukları gönderirim okula gider veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdin mi kuzum naptınVereyim o zaman bugün kuzum çocukları gönderirim okula gider veririm
Az önce verdim eve geldim canım yarım saate çıkarVerdin mi kuzum naptın
Beni etiketle kuzum güzel haberini bekliyorumAz önce verdim eve geldim canım yarım saate çıkar
Tamam canımBeni etiketle kuzum güzel haberini bekliyorum
Yok yaaa bence hiç de düşük değil. Ne güzel gün gün koyulaşman var kuzum, artıyor değerin. Bak benim burda 133dü değerim. Seninkiyle çok benzer. Hiç stres yapma sağlıkla yükselsin inşallah. Yarın da yap idrar testini.
İnşallah kuzum yarında yapar atarım cuma günü yine veririm kan inşallah güzel bir artış olur o zamanYok yaaa bence hiç de düşük değil. Ne güzel gün gün koyulaşman var kuzum, artıyor değerin. Bak benim burda 133dü değerim. Seninkiyle çok benzer. Hiç stres yapma sağlıkla yükselsin inşallah. Yarın da yap idrar testini.
Merhaba.1 ilişki bile yetiyor bazen Allah senide sevindirsin olucağı varsa olucak stres yapmaMerhaba kızlar adet bitimi 9. gün eşimle beraber olduk. 10 gün olmadı 11 günün gecesi Yani aslında 12. Gün 01.00'da ilişki oldu dün de oglenn12de çok fazla yumurta akı ve sancıyla ve bacak uyuşukluğu ile yumurtanın çatladığını anladım. Nasılsa aynı tarihler içinde 11 saat önce ilişki var diye dün gece yapmadık ilişki fakat bugüne niyetledim ama öğlen ani mısafr geldı eşim de evdeydı az önce ilişki oldu anca. Vücut ısıma baktığımda yükseldiğini gördüm bugün. Muhtemelen yumurtlamam gerçekleşti İnşallah bir gün yaşamamıştır ama sizce cumartesi olan ilişkide salı günkü yumurtayı yakalar mı elimde en net veri olarak cumartesi akşamı olan ilişki salı günü 01.00'de olan ilişki var Bir de bugün beklediğimden erken yumurtladım dün 12. gündü bugün 13 ovulasyon testi kullanmıyorum kendimi anlıyorum çatlamayı
Amin inşallah teşekkür ederim aksilikler üst üste geldi misafir de gelecek 2 gün sonra yatılı. Yarın da degerlendırecegm muhtemelen. Aslında zihnen çok yorgunum yumurtlama testi alsam bugün silik görsem yarın değerlendirmezdim en azından. Dünkü yoğun ağrım sızım bugün yok Ben yıllardır her ay akıntı sancı bel agrısı bacak ağrısı ve göğüs ucundan anlıyorum yumurtlama olduğunu saatine dek. ama göğüs ucumda da çok yok hassasiyet O yüzden kafam çok karıştı panik yaptım misafir gelecek diyeMerhaba.1 ilişki bile yetiyor bazen Allah senide sevindirsin olucağı varsa olucak stres yapma
Yumurta çatladığında sperm içerıde hazır olduğunda şans daha fazla olurmuş, spermlerın 72 saate kdr yasadıgı söylenıyor fakat ne derece gücü ve etkısı kalır tabı, bnce 1 gün öncesınden sperm varsa şans yuksekMerhaba kızlar adet bitimi 9. gün eşimle beraber olduk. 10 gün olmadı 11 günün gecesi Yani aslında 12. Gün 01.00'da ilişki oldu dün de oglenn12de çok fazla yumurta akı ve sancıyla ve bacak uyuşukluğu ile yumurtanın çatladığını anladım. Nasılsa aynı tarihler içinde 11 saat önce ilişki var diye dün gece yapmadık ilişki fakat bugüne niyetledim ama öğlen ani mısafr geldı eşim de evdeydı az önce ilişki oldu anca. Vücut ısıma baktığımda yükseldiğini gördüm bugün. Muhtemelen yumurtlamam gerçekleşti İnşallah bir gün yaşamamıştır ama sizce cumartesi olan ilişkide salı günkü yumurtayı yakalar mı elimde en net veri olarak cumartesi akşamı olan ilişki salı günü 01.00'de olan ilişki var Bir de bugün beklediğimden erken yumurtladım dün 12. gündü bugün 13 ovulasyon testi kullanmıyorum kendimi anlıyorum çatlamayı
Evet hem de çatlamadan 10 saat önce ilişki oldu Bir de iki buçuk gün önce. Aslında bunların hepsini biliyorum Bir kızım var 6 yaşında merak alanım korunurken de yumurtlama takibiyle korundum vücudun belırtılerıne gore. ıama işte insan kendi söküğünü dikemiyor. İlla bir duymak istiyor yaaa Birkaç aydır ikinci çocuğu istiyoruz ama nasip olmadı. Hatta maalesef ben bugün tansiyon düşüklüğünden dolayı hastanede serum yedim gebelik şüphesi var mı dediler ama daha dün yumurtlama oldugu ıcın yok dedim haliyle ay bir günlük oluşum olduysa bir şey olmaz değil mi yaYumurta çatladığında sperm içerıde hazır olduğunda şans daha fazla olurmuş, spermlerın 72 saate kdr yasadıgı söylenıyor fakat ne derece gücü ve etkısı kalır tabı, bnce 1 gün öncesınden sperm varsa şans yuksek
Kızın varmış ne güzel yine olur merak etme ben daha yeni anne oldum ve bu yolu geçtim anlıyorum hep ilişki günlerinde ya misafir gelir ya yorğun olursunBende gebe kaldığımda asla hiss etmiyorum hiçbir belirtim olmuyor ondan onları umursamam ama her kes tabi kendini tanıyor.Amin inşallah teşekkür ederim aksilikler üst üste geldi misafir de gelecek 2 gün sonra yatılı. Yarın da degerlendırecegm muhtemelen. Aslında zihnen çok yorgunum yumurtlama testi alsam bugün silik görsem yarın değerlendirmezdim en azından. Dünkü yoğun ağrım sızım bugün yok Ben yıllardır her ay akıntı sancı bel agrısı bacak ağrısı ve göğüs ucundan anlıyorum yumurtlama olduğunu saatine dek. ama göğüs ucumda da çok yok hassasiyet O yüzden kafam çok karıştı panik yaptım misafir gelecek diye
Bak bu dogruuu yumurtlama gunlerı mutlaka aksılık oluyo yaa ya eşinle küsüyosun ya msafir geliyo ben hatırlıyorum bızım kayınpeder acil apandıst amelıyatına bile alınmıstı bırınde,birinde bsbamla annem covıd olmustu babam fenalasmıstıbu kadar yanii muhakkak garip şeyler oluyordu ne günlerdiKızın varmış ne güzel yine olur merak etme ben daha yeni anne oldum ve bu yolu geçtim anlıyorum hep ilişki günlerinde ya misafir gelir ya yorğun olursunBende gebe kaldığımda asla hiss etmiyorum hiçbir belirtim olmuyor ondan onları umursamam ama her kes tabi kendini tanıyor.
Ay evet olmaz olur mu bu ay kaynanamgelecek bana kalmaya hem de 1ay olcak esım ne var ne olacak duşa gireriz sonra uyuyunca diyor ay bilmiyorum ne yapacağım Bu ay kaldım kaldım dedim üstüne aksilikler yaşadım Çok NiquBak bu dogruuu yumurtlama gunlerı mutlaka aksılık oluyo yaa ya eşinle küsüyosun ya msafir geliyo ben hatırlıyorum bızım kayınpeder acil apandıst amelıyatına bile alınmıstı bırınde,birinde bsbamla annem covıd olmustu babam fenalasmıstıbu kadar yanii muhakkak garip şeyler oluyordu ne günlerdi
Gözün aydın olsun sağlıkla büyüt İnşallah bebişini cinsiyeti nedir erkek mi kız mıKızın varmış ne güzel yine olur merak etme ben daha yeni anne oldum ve bu yolu geçtim anlıyorum hep ilişki günlerinde ya misafir gelir ya yorğun olursunBende gebe kaldığımda asla hiss etmiyorum hiçbir belirtim olmuyor ondan onları umursamam ama her kes tabi kendini tanıyor.
Canım düşük değil gayet iyi herkesin de vücudu bir olmuyor bak ben tüp bebek oldum adet günü(14. Gün) kan sonucum 106 çıkmıştı diye hatırlıyorum yani doktorun test yapmamı istediği gün. Önemli olan sağlıklı artışı. İki kat artarak gider inşallah hiç stres yapma
Evet canım öyleymiş cuma günü tekrar kan vericem bakıcaz o zaman artışaCanım düşük değil gayet iyi herkesin de vücudu bir olmuyor bak ben tüp bebek oldum adet günü(14. Gün) kan sonucum 106 çıkmıştı diye hatırlıyorum yani doktorun test yapmamı istediği gün. Önemli olan sağlıklı artışı. İki kat artarak gider inşallah hiç stres yapma