• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kan verdin mi kız şimdi seninle aynı zamanda mı doguracaz
Kan vermedim kuzum kaset test aldım onunla koyulaşana kadar takip ederim sonra kan veririm inşallah aynı anda doğururuz geçen sene erken doğumum oldu bu sefer zamanında gelsin miniğim

Akşam test yapmıştım silik vardı sabah gidip koşa koşa hemen ilk müşteri olarak tekrar aldım test ve çift çizgi allahım şükürler olsun 🙏 kızlar dualarınızdan beni eksik etmeyin lütfen sağlıkla alayım bu sefer çocuğumu zamanında kucağıma kan vermicem hemen test aldım koyulaşana kadar takip edicem sonra kan vermeyi düşünüyorum. Yumurtlamadan sonra 12 gün bugün 🥰🥹 kesin var demi şimdi inanamıyorum 🥹🥹🥲 edahandro edahandro Tikabasa Tikabasa fnd_50 fnd_50 Niqu Niqu melegim can melegim can beyons beyons imagination forever imagination forever

Eklentiler

• IMG_1182.jpeg
    IMG_1182.jpeg
    161 KB · Görüntüleme: 50
Akşam test yapmıştım silik vardı sabah gidip koşa koşa hemen ilk müşteri olarak tekrar aldım test ve çift çizgi allahım şükürler olsun 🙏 kızlar dualarınızdan beni eksik etmeyin lütfen sağlıkla alayım bu sefer çocuğumu zamanında kucağıma kan vermicem hemen test aldım koyulaşana kadar takip edicem sonra kan vermeyi düşünüyorum. Yumurtlamadan sonra 12 gün bugün 🥰🥹 kesin var demi şimdi inanamıyorum 🥹🥹🥲 edahandro edahandro Tikabasa Tikabasa fnd_50 fnd_50 Niqu Niqu melegim can melegim can beyons beyons imagination forever imagination forever
İnşalah canım inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 gün gün takip edelim koyulaşmayı, bu sefer olacak inşalah

Var canım bu sefer var☺️Takip et sen her gün kan vermeye acele etme yüksek değerle öğren hemen keseyi gör☺️Darısı banada olsun🤲🏻

Var kuzum var inşallah saglıklı bir süreç geçirir bebegini saglıkla kucagına alırsın bitanem ❣️❣️

Var canım bu sefer var☺️Takip et sen her gün kan vermeye acele etme yüksek değerle öğren hemen keseyi gör☺️Darısı banada olsun🤲🏻
Kız hemen ikinciyi de istiyor musun? Maşallah sana 🧿🧿 ben sezeryan olacağım için hemen hamile kalmak dikişe zarar verirse diye endişeleniyorum. Seninki vajinal doğum muydu?

Kız hemen ikinciyi de istiyor musun? Maşallah sana 🧿🧿 ben sezeryan olacağım için hemen hamile kalmak dikişe zarar verirse diye endişeleniyorum. Seninki vajinal doğum muydu?
İşte ondan hala korunuyorum gidicem kendi doktorumla bu konuyu konuşucam onunla bende sezeryan oldum ama bakıyorum sezeryan olanlar patır patır doğuruyor yaş sınırda ve çok zor hamile kalıyorum şimdi düşünsem bile pat diye olmadı belki yine bir sürü ilaç kullanmayı düşünüyorum.Nasip kısmet hayırlısı Allah'tan.En güzeli tabi aralarında yaş farkı olsun yani mesela ben tek bakıyorum çocuğa sıfır yardım ama sonrada düşünüyorum şimdi sabrım varken yapayım 40 hiç sabrım kalmaz vazgecerim

Back