- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Sağol kuzum inşallah öyledir testle devam edicem kötülük takip edicem adetim 2 3 gün geçince kan vermeye giderim artıkYaaaa bitanem çok sevindim mucizen seninle maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum inşallah öyledir testle devam edicem kötülük takip edicem adetim 2 3 gün geçince kan vermeye giderim artıkYaaaa bitanem çok sevindim mucizen seninle maşallah
Yaa çok mutlu oldum senin adına hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahYaptım yaptım hamileyim kesin kuzum
Sağol kuzum inşallahYaa çok mutlu oldum senin adına hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kan verdin mi kız şimdi seninle aynı zamanda mı doguracazSağol kuzum inşallah
Kan vermedim kuzum kaset test aldım onunla koyulaşana kadar takip ederim sonra kan veririm inşallah aynı anda doğururuz geçen sene erken doğumum oldu bu sefer zamanında gelsin miniğimKan verdin mi kız şimdi seninle aynı zamanda mı doguracaz
Hayırlısıyla kuzum inşallah bende bugün son kez kan verdimKan vermedim kuzum kaset test aldım onunla koyulaşana kadar takip ederim sonra kan veririm inşallah aynı anda doğururuz geçen sene erken doğumum oldu bu sefer zamanında gelsin miniğim
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin inşallahHayırlısıyla kuzum inşallah bende bugün son kez kan verdim
İnşalah canım inşallah gün gün takip edelim koyulaşmayı, bu sefer olacak inşalahAkşam test yapmıştım silik vardı sabah gidip koşa koşa hemen ilk müşteri olarak tekrar aldım test ve çift çizgi allahım şükürler olsun kızlar dualarınızdan beni eksik etmeyin lütfen sağlıkla alayım bu sefer çocuğumu zamanında kucağıma kan vermicem hemen test aldım koyulaşana kadar takip edicem sonra kan vermeyi düşünüyorum. Yumurtlamadan sonra 12 gün bugün kesin var demi şimdi inanamıyorum edahandro Tikabasa fnd_50 Niqu melegim can beyons imagination forever
dün akşam yaptım bir de sabah yaptım kuzumİnşalah canım inşallah gün gün takip edelim koyulaşmayı, bu sefer olacak inşalah
Var canım bu sefer varTakip et sen her gün kan vermeye acele etme yüksek değerle öğren hemen keseyi görDarısı banada olsunAkşam test yapmıştım silik vardı sabah gidip koşa koşa hemen ilk müşteri olarak tekrar aldım test ve çift çizgi allahım şükürler olsun kızlar dualarınızdan beni eksik etmeyin lütfen sağlıkla alayım bu sefer çocuğumu zamanında kucağıma kan vermicem hemen test aldım koyulaşana kadar takip edicem sonra kan vermeyi düşünüyorum. Yumurtlamadan sonra 12 gün bugün kesin var demi şimdi inanamıyorum edahandro Tikabasa fnd_50 Niqu melegim can beyons imagination forever
Amin canım inşallah darısı sana olsun hemen arkamdan gelVar canım bu sefer varTakip et sen her gün kan vermeye acele etme yüksek değerle öğren hemen keseyi görDarısı banada olsun
Amin Allah canımAmin canım inşallah darısı sana olsun hemen arkamdan gel
Var kuzum var inşallah saglıklı bir süreç geçirir bebegini saglıkla kucagına alırsın bitanemAkşam test yapmıştım silik vardı sabah gidip koşa koşa hemen ilk müşteri olarak tekrar aldım test ve çift çizgi allahım şükürler olsun kızlar dualarınızdan beni eksik etmeyin lütfen sağlıkla alayım bu sefer çocuğumu zamanında kucağıma kan vermicem hemen test aldım koyulaşana kadar takip edicem sonra kan vermeyi düşünüyorum. Yumurtlamadan sonra 12 gün bugün kesin var demi şimdi inanamıyorum edahandro Tikabasa fnd_50 Niqu melegim can beyons imagination forever
Kız hemen ikinciyi de istiyor musun? Maşallah sana ben sezeryan olacağım için hemen hamile kalmak dikişe zarar verirse diye endişeleniyorum. Seninki vajinal doğum muydu?Var canım bu sefer varTakip et sen her gün kan vermeye acele etme yüksek değerle öğren hemen keseyi görDarısı banada olsun
Kuzum en son parça kaldı diyordun. Onlar da gitti mi inşallahVar kuzum var inşallah saglıklı bir süreç geçirir bebegini saglıkla kucagına alırsın bitanem
Pembiş pembiş görüyorum. İnşallah bu sefer olacak. 2024 bitmeden, hamişliğini ilan edeceğiz kuzumdün akşam yaptım bir de sabah yaptım kuzum
İşte ondan hala korunuyorum gidicem kendi doktorumla bu konuyu konuşucam onunla bende sezeryan oldum ama bakıyorum sezeryan olanlar patır patır doğuruyor yaş sınırda ve çok zor hamile kalıyorum şimdi düşünsem bile pat diye olmadı belki yine bir sürü ilaç kullanmayı düşünüyorum.Nasip kısmet hayırlısı Allah'tan.En güzeli tabi aralarında yaş farkı olsun yani mesela ben tek bakıyorum çocuğa sıfır yardım ama sonrada düşünüyorum şimdi sabrım varken yapayım 40 hiç sabrım kalmaz vazgecerimKız hemen ikinciyi de istiyor musun? Maşallah sana ben sezeryan olacağım için hemen hamile kalmak dikişe zarar verirse diye endişeleniyorum. Seninki vajinal doğum muydu?
İnşallah kuzum koyulaşma olmuş muVar kuzum var inşallah saglıklı bir süreç geçirir bebegini saglıkla kucagına alırsın bitanem
İnşallah kuzumPembiş pembiş görüyorum. İnşallah bu sefer olacak. 2024 bitmeden, hamişliğini ilan edeceğiz kuzum