- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Tebrik ederimm sağlıkla gelsin canımmKizceler galiba ben hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimm sağlıkla gelsin canımmKizceler galiba ben hamileyim
Sağ salim gelsin dünyaya kuzum çok iyiKızlaar biz de cinsiyet öğrendiiikkkk yüzde doksan erkek dedi doktor
Maşallah sağ salim kucağına gelsin minnak prensKızlaar biz de cinsiyet öğrendiiikkkk yüzde doksan erkek dedi doktor
Sagol canım benimmelegim can aşkıımmm yeni gördüüm bakamıyordm ne zamandır çok geçmiş olsun
Saglıkla gelsin annesi minnoşunKızlaar biz de cinsiyet öğrendiiikkkk yüzde doksan erkek dedi doktor
Allah razı olsun darısı isteyen tüm kadınlaraTebrik ederimm sağlıkla gelsin canımm
Degerin çok düşüktü canım kimyasal mı oldu acabaKızlar test yaptım negatif çıktı niye böyle oldu acaba kan verdim sonuçları çıkmadı
Bu o seni kan vermeye gönderen test mi canım evet koyulaşma var ama aynı testte başka test ile yapKızlar gece ve sabah test yaptım adetime 6 gün var yımurtlamın üstünden 8 gün geçti artı med almış kocam başka yokmuş eczaneye ama koyulaşmış sabah yaptığım ki 2 dakika da çıktı sabah yaptığım gece yaptığım 15 dakika sonra çıkmıştı
artı med strip ti o pozitif çıkartan erken gebeliğinkini hatırlamıyorum adını hiç duymamıştım canım başka testle bulursam eğer bugün yapıcam tekrardan kırmızılık da var açtım testi baktım ucunda allahım yanılmıyım bu sefer nolur ama aşırı belirtim de var kuzumBu o seni kan vermeye gönderen test mi canım evet koyulaşma var ama aynı testte başka test ile yap
Canım kan verdim sonucu 38.8 çıktı ama doktor acele etme haftaya bı daha kan ver dediDegerin çok düşüktü canım kimyasal mı oldu acaba
Kimyasal ola bilir kuzumCanım kan verdim sonucu 38.8 çıktı ama doktor acele etme haftaya bı daha kan ver dedi
İnşallah kuzum yoksa dün ile bugünki arasında koyulaşma çok net belli yarına daha koyu çıkacak büyük ihtimalartı med strip ti o pozitif çıkartan erken gebeliğinkini hatırlamıyorum adını hiç duymamıştım canım başka testle bulursam eğer bugün yapıcam tekrardan kırmızılık da var açtım testi baktım ucunda allahım yanılmıyım bu sefer nolur ama aşırı belirtim de var kuzum
10 kaç gün önce çıkmıştı canım ve test neden negatif acaba beta algılaması yüksek miCanım kan verdim sonucu 38.8 çıktı ama doktor acele etme haftaya bı daha kan ver dedi
Haftaya ne alakaymış canım 2 güne bir takip et sen benceCanım kan verdim sonucu 38.8 çıktı ama doktor acele etme haftaya bı daha kan ver dedi
Bak bu da testi yaptım 2 dakika sonra çıktı10 kaç gün önce çıkmıştı canım ve test neden negatif acaba beta algılaması yüksek mi
Ben acaba acile gitsem mi belki tutunması için bı şey yaparlarHaftaya ne alakaymış canım 2 güne bir takip et sen bence