Dualarimdasin valla Allah'ım duy sesimizi hayırlısıyla mervecigime de onun kalbi gibi temiz eli ayağı düzgün sağlıklı bı evlat nasip et aminnnAmin inşallah canım yaz burdan da sonucunu bana da dua et lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarimdasin valla Allah'ım duy sesimizi hayırlısıyla mervecigime de onun kalbi gibi temiz eli ayağı düzgün sağlıklı bı evlat nasip et aminnnAmin inşallah canım yaz burdan da sonucunu bana da dua et lütfen
Amin kuzum inşallah taze hamişşş ayyy sırayla hepimizin yüzü gülüyor rabbim sağ salim kucağına aldırsınDualarimdasin valla Allah'ım duy sesimizi hayırlısıyla mervecigime de onun kalbi gibi temiz eli ayağı düzgün sağlıklı bı evlat nasip et aminnn
Amin canım benim evrene güzel mesaj yolla ben bu ay hamileyim diyeAmin kuzum inşallah taze hamişşş ayyy sırayla hepimizin yüzü gülüyor rabbim sağ salim kucağına aldırsın
Ben hamileyim hamileyim hamileyimAmin canım benim evrene güzel mesaj yolla ben bu ay hamileyim diye
Bizi haber et canım kan verecek misin bugün?Amin canım benim evrene güzel mesaj yolla ben bu ay hamileyim diye
Evet böyle böyle devamBen hamileyim hamileyim hamileyim
Verdim canım akşam yqda gece çıkar heraldeBizi haber et canım kan verecek misin bugün?
Efekt olmadanda ben görüyorum ama en son testlerinden sonra pek bir şey diyemem ya İn şa Allah vardırAdetime 7 gün var laboquik test aldım deneyim dedim dünden beri kuruma bile hiç çıkartmadı az önce yaptım belli belirsiz karartı vardı bekledikten sonra daha da belirgin olsun foto çekince belli olmuyor diye efekt yaptım beklemiş hali ama bu kızlar ama daha önce beklediğimde bile bişey göremiyordum Tikabasa Niqu
Sorma kuzum görüyorum ama bende inanmıyorum yani adetim gecikmesinden sonra kan veririm artık laboquik al dedi tıkabasaydı sanırım nick hatırlamıyorum o gayet iyi dedi bende yapıyorum 2 gündür bişey çıkmıyordu bugün sabahta yoktu aslında öğleden sonra yaptım böyle oldu yarın sabah bi daha bakıcam bakalım hayırlısı inşallah ama çizgiyi tek ben görmüyorsam bu iyi bişey delirdim mi acaba dedimEfekt olmadanda ben görüyorum ama en son testlerinden sonra pek bir şey diyemem ya İn şa Allah vardır
Evet tikabasaydı söyleyen sen devam et yapmaya eğer varsa her gün daha koyu olmalı hadi bakalımSorma kuzum görüyorum ama bende inanmıyorum yani adetim gecikmesinden sonra kan veririm artık laboquik al dedi tıkabasaydı sanırım nick hatırlamıyorum o gayet iyi dedi bende yapıyorum 2 gündür bişey çıkmıyordu bugün sabahta yoktu aslında öğleden sonra yaptım böyle oldu yarın sabah bi daha bakıcam bakalım hayırlısı inşallah ama çizgiyi tek ben görmüyorsam bu iyi bişey delirdim mi acaba dedim
Evet canım devam edicem hayırlısı olsunEvet tikabasaydı söyleyen sen devam et yapmaya eğer varsa her gün daha koyu olmalı hadi bakalım
Kuzum bir şey söylemek için çok erken. Ateşte dahi son günü beklemek lazımfnd_50 Canım ateş takibim nasıl gidiyor sanırım o çizginin altına düşmemesi gerekiyor değil mi ?
Cnm geç yumurtlama oluyomuydu sende,Doktor bana diyor ki evde idrar testi yaptıysan pozitiftir . Bende dedim ki ben evde yapmadım zatne aklımda da yoktu gebelik olacağı dedim sağlık raporu çıkartırken söyledim baktılar dedim öyle kan aldı
Kuzum bnde laboquik çıkarmıştı 7 gün kala, ama okdr belirsizdiki ben yatagın üstune çıkıp avızeye dayayıp bakıyordum çıplak gozle görsem anlarım, son fotoda bısey var ama, sen ilk idrarla yap kuzum, laboquike çok guvenıyorum bnı hiç şaşırtmadı,Adetime 7 gün var laboquik test aldım deneyim dedim dünden beri kuruma bile hiç çıkartmadı az önce yaptım belli belirsiz karartı vardı bekledikten sonra daha da belirgin olsun foto çekince belli olmuyor diye efekt yaptım beklemiş hali ama bu kızlar ama daha önce beklediğimde bile bişey göremiyordum Tikabasa Niqu
Benimde 7 gün var kuzum bugün ben de görüyorum daha belli yükleyince bulanıklaşıyor kuzum. Bakalım yarın yine yapıcamKuzum bnde laboquik çıkarmıştı 7 gün kala, ama okdr belirsizdiki ben yatagın üstune çıkıp avızeye dayayıp bakıyordum çıplak gozle görsem anlarım, son fotoda bısey var ama, sen ilk idrarla yap kuzum, laboquike çok guvenıyorum bnı hiç şaşırtmadı,
anladım canım ben onu beklemem ya test yaparımKuzum bir şey söylemek için çok erken. Ateşte dahi son günü beklemek lazım
Yok ilk defa böyle oldu bende kan verdim sonucu bekliyorumCnm geç yumurtlama oluyomuydu sende,