• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

kızlar Novacheck test hakkında ne düşünüyorsunuz iki tane test yaptım ikisinde de hemen silik çizgi çıktı bugün 9 gün yumurtlamadan sonra

Ayy neler olmus kacırmısım hıc bıldırım gelmemıs😮‍💨 M Marryyj canım bence senınkı gec dollenme korkma sakın ol,ıkı gun sonra bıdaha kan ver sonra keseyı gormeye 10 gun sonra gıdersın.
Mervenur277 Mervenur277 kıııız ters köşe yapmıs mınnoş bebişe bak seen ben kesın mınnos bı kız dıye bekler iken aslan gelıyormuus gözün aydın olsun oglan anaları cogaldı🌸😅💙🧿
Merve3553 Merve3553 kuzum atsana bı testını bakıyım.beklemıs testlerı dıkkate alma kan vermeyede gıtme bugun yarında koyulasırsa yarın gıdersın ama iyi bı test al lütfen öyle git ki üzülmeni istemem bir daha🙏🌸

Ayy neler olmus kacırmısım hıc bıldırım gelmemıs😮‍💨 M Marryyj canım bence senınkı gec dollenme korkma sakın ol,ıkı gun sonra bıdaha kan ver sonra keseyı gormeye 10 gun sonra gıdersın.
Mervenur277 Mervenur277 kıııız ters köşe yapmıs mınnoş bebişe bak seen ben kesın mınnos bı kız dıye bekler iken aslan gelıyormuus gözün aydın olsun oglan anaları cogaldı🌸😅💙🧿
Merve3553 Merve3553 kuzum atsana bı testını bakıyım.beklemıs testlerı dıkkate alma kan vermeyede gıtme bugun yarında koyulasırsa yarın gıdersın ama iyi bı test al lütfen öyle git ki üzülmeni istemem bir daha🙏🌸
Ay hadi İnşallah güzel ce sonuclanir 🙏

Kuzucum beklemiş değil hemen çıktı test yok bütün her yeri gezdim bebetime normal gebelik bulabildim sadece az önce başka erken yok

Eklentiler

• IMG_0914.png
    IMG_0914.png
    442,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0907.jpeg
    IMG_0907.jpeg
    121,2 KB · Görüntüleme: 32
Kuzucum beklemiş değil hemen çıktı test yok bütün her yeri gezdim bebetime normal gebelik bulabildim sadece az önce başka erken yok
Çok silik bu kuşum,bebetıme kaset test ıyı bunlardan.yarın sabah ılk ıdrarınla yap zaten cıkarsa yuzde yuz hamişssin

Yarın iş sonrasında kan versem bakarlar mı özel de saat 5 gibi

Ayy normal bır kaset test neden yok sızın orda kuzum yaa,strıplerede cok guvenın yok,en ıyısı kaset test,benım kaset testte hemen cıktı sonra erken gebelıkte aldım prodoctor ondada hemen cıktı kan verdım zaten sonra
Biri vex kaset olan diğeri bebetime görüyor musu. Ben bişey görüyorum fotoğraflar ilk dakikalarında çektim elimde test kalmasın yapmışsam artık test filan takıntı oldu kuzum

Eklentiler

• IMG_0962.png
    IMG_0962.png
    459,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0963.png
    IMG_0963.png
    424,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0964.png
    IMG_0964.png
    378,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0965.png
    IMG_0965.png
    283,7 KB · Görüntüleme: 27
Biri vex kaset olan diğeri bebetime görüyor musu. Ben bişey görüyorum fotoğraflar ilk dakikalarında çektim elimde test kalmasın yapmışsam artık test filan takıntı oldu kuzum
Cnm bn bebetime kullandım dogru sonuç çıkartıyor o, silik çizgıyı goruyorum, ama koyulaşma olmalıydı, bılemedım😏

Sanki var gibi canım pembe duruyor yanıltmıyorsa 9. Gün mü
Bugün

Back