- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Teşekkür ederim kuzummSaglıkla gelsin annesi minnoşun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzummSaglıkla gelsin annesi minnoşun
Teşekkür ederimmm bitanemmSağ salim gelsin dünyaya kuzum çok iyi
Teşekkür ederim kuzumm sağlıklı gebeliğin olsun inşallah darısı başınaMaşallah sağ salim kucağına gelsin minnak prens
Bende aynı işte en son bıraktığın gibi pazartesi kan vercemSen ne yaptın canım son durumun ne oldu takip edemedim kendi derdime düşmekten
Haber ver bize de canım hakkında hayırlısı olsunBende aynı işte en son bıraktığın gibi pazartesi kan vercem
Amin canım yazarımHaber ver bize de canım hakkında hayırlısı olsun
Ay hadi İnşallah güzel ce sonuclanirAyy neler olmus kacırmısım hıc bıldırım gelmemıs M Marryyj canım bence senınkı gec dollenme korkma sakın ol,ıkı gun sonra bıdaha kan ver sonra keseyı gormeye 10 gun sonra gıdersın.
Mervenur277 kıııız ters köşe yapmıs mınnoş bebişe bak seen ben kesın mınnos bı kız dıye bekler iken aslan gelıyormuus gözün aydın olsun oglan anaları cogaldı
Merve3553 kuzum atsana bı testını bakıyım.beklemıs testlerı dıkkate alma kan vermeyede gıtme bugun yarında koyulasırsa yarın gıdersın ama iyi bı test al lütfen öyle git ki üzülmeni istemem bir daha
Kuzucum beklemiş değil hemen çıktı test yok bütün her yeri gezdim bebetime normal gebelik bulabildim sadece az önce başka erken yokAyy neler olmus kacırmısım hıc bıldırım gelmemıs M Marryyj canım bence senınkı gec dollenme korkma sakın ol,ıkı gun sonra bıdaha kan ver sonra keseyı gormeye 10 gun sonra gıdersın.
Mervenur277 kıııız ters köşe yapmıs mınnoş bebişe bak seen ben kesın mınnos bı kız dıye bekler iken aslan gelıyormuus gözün aydın olsun oglan anaları cogaldı
Merve3553 kuzum atsana bı testını bakıyım.beklemıs testlerı dıkkate alma kan vermeyede gıtme bugun yarında koyulasırsa yarın gıdersın ama iyi bı test al lütfen öyle git ki üzülmeni istemem bir daha
Çok silik bu kuşum,bebetıme kaset test ıyı bunlardan.yarın sabah ılk ıdrarınla yap zaten cıkarsa yuzde yuz hamişssinKuzucum beklemiş değil hemen çıktı test yok bütün her yeri gezdim bebetime normal gebelik bulabildim sadece az önce başka erken yok
Strip testmış kuzumÇok silik bu kuşum,bebetıme kaset test ıyı bunlardan.yarın sabah ılk ıdrarınla yap zaten cıkarsa yuzde yuz hamişssin
Ayy normal bır kaset test neden yok sızın orda kuzum yaa,strıplerede cok guvenın yok,en ıyısı kaset test,benım kaset testte hemen cıktı sonra erken gebelıkte aldım prodoctor ondada hemen cıktı kan verdım zaten sonraStrip testmış kuzum
Özelde bakarlar canım ver bakim düzenli artış var mıYarın iş sonrasında kan versem bakarlar mı özel de saat 5 gibi
Biri vex kaset olan diğeri bebetime görüyor musu. Ben bişey görüyorum fotoğraflar ilk dakikalarında çektim elimde test kalmasın yapmışsam artık test filan takıntı oldu kuzumAyy normal bır kaset test neden yok sızın orda kuzum yaa,strıplerede cok guvenın yok,en ıyısı kaset test,benım kaset testte hemen cıktı sonra erken gebelıkte aldım prodoctor ondada hemen cıktı kan verdım zaten sonra
Aynen hafta sonu vereyim bı bende merak ettimÖzelde bakarlar canım ver bakim düzenli artış var mı
Cnm bn bebetime kullandım dogru sonuç çıkartıyor o, silik çizgıyı goruyorum, ama koyulaşma olmalıydı, bılemedımBiri vex kaset olan diğeri bebetime görüyor musu. Ben bişey görüyorum fotoğraflar ilk dakikalarında çektim elimde test kalmasın yapmışsam artık test filan takıntı oldu kuzum
Cnm artışa bakıcan onun dısında bılemessın, inş saglıkla devam ederdediğin gbi adetlerın duzensizse geç döllenme bu bebişAynen hafta sonu vereyim bı bende merak ettim
Sanki var gibi canım pembe duruyor yanıltmıyorsa 9. Gün müBiri vex kaset olan diğeri bebetime görüyor musu. Ben bişey görüyorum fotoğraflar ilk dakikalarında çektim elimde test kalmasın yapmışsam artık test filan takıntı oldu kuzum