- 18 Haziran 2022
- 4.263
- 5.986
- 88
Çok sevindim kuzum, çokça geçmiş olsun pek giremiyorum buralara geç görüyorum hep böyle şeyleriii. Şimdi nasılsın bebiş nasıl kuzumKızlaar aile hekımı aradı,degerlerın cok yuksek cıkmıs birdaha bakalım yanlıs olabılır dedı,vee tertemız cıktı tahlılım sımdı kadon dogumcum bıdaha yaptı.aklınızda olsun,bendeki şansın bu kadarıbeyons kuşum bılıyorum farkındayım canım benım,yavas yavas gececek ınsallah.kendımı bı toplayım bu grıbı atayım bı sahalara donucem tekrardan ınsallah
Oyyy kuzum hamiş missin sen dee, sağlıkla gelsin yavrun niqucum. Doktorlar nasıl böyle korkutarak konuşabiliyorlar anlamıyorum cidden, benim yengem erken doğum yapmıştı vefat etti bebeği, doktorları en az bir yıl beklemen lazım demesine rağmen iki ay sonrasında denemelere başladılar. Sağlıklı bir şekilde de doğum yaptı çok şükürKeseyi gördük alttan çok şükür ama beni çok korkuttu doktor dikişlerin iyileşmemiş diyor 12 ay en azından beklemek lazım açıla bilir senin içinde riskli takip edicez diyor istesen aldır diyor biz yok dedik..iğne fitil yazdı önlem amaclı
çok sevindim canım benim kendini de biran önce topla kuşum bebeğin için inşallah hayırlısıyla yakında da kucagına alırsın bebişiniKızlaar aile hekımı aradı,degerlerın cok yuksek cıkmıs birdaha bakalım yanlıs olabılır dedı,vee tertemız cıktı tahlılım sımdı kadon dogumcum bıdaha yaptı.aklınızda olsun,bendeki şansın bu kadarıbeyons kuşum bılıyorum farkındayım canım benım,yavas yavas gececek ınsallah.kendımı bı toplayım bu grıbı atayım bı sahalara donucem tekrardan ınsallah
Amin AllahOyyy kuzum hamiş missin sen dee, sağlıkla gelsin yavrun niqucum. Doktorlar nasıl böyle korkutarak konuşabiliyorlar anlamıyorum cidden, benim yengem erken doğum yapmıştı vefat etti bebeği, doktorları en az bir yıl beklemen lazım demesine rağmen iki ay sonrasında denemelere başladılar. Sağlıklı bir şekilde de doğum yaptı çok şükürbence bu tür şeyleri en çok etkileyen şey motivasyon, kötü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım. Sağlıkla gelsin bebişin
Kuzum ben vazelin uni baby sürdüm burda yazmıştılar ama asla düzenli etmiyordum çatlak olmadı bence bu genetik pahalı ürünler kullanıp çatlayanlar var bunu duyunca bende saldım gercektende hiç çatlak olmadı şükürcanım kızlar sizler hamileyken karın çatlamaması için neler kullandınız işe yaradı mı önerilerinize ihtiyacım varmelegim can Tikabasa Niqu imagination forever
Kuzum bende şükür bir tane bıle yok,33.haftadayım.biodermanın yagını ve hindistan cevızı yagı kullandım gogsune bacaklarına belınede sür.hergun surmedım gün aşırı sürdüm,inşallah olmaz son haftalardada.canım kızlar sizler hamileyken karın çatlamaması için neler kullandınız işe yaradı mı önerilerinize ihtiyacım varmelegim can Tikabasa Niqu imagination forever
Haa bide kuzum cildinde leke fslan olmasın yüzünde bıodermanın 50 faktor gunes kremını kullanmanı tabsıye ederım mutlaka.kendı cılt tıpıne gore eczacıya sorarsın.ben hassas ve asırı kuru cıltler ıcın olanını kullanıyorum.cilt çok önemli herhun muhakkak kullancanım kızlar sizler hamileyken karın çatlamaması için neler kullandınız işe yaradı mı önerilerinize ihtiyacım varmelegim can Tikabasa Niqu imagination forever
bildiğimiz vazelin mi aslında doğru genetikte olabilirKuzum ben vazelin uni baby sürdüm burda yazmıştılar ama asla düzenli etmiyordum çatlak olmadı bence bu genetik pahalı ürünler kullanıp çatlayanlar var bunu duyunca bende saldım gercektende hiç çatlak olmadı şükür
hindistan cevizi yagını duymuştum canım bazıları tuylenme yapıyor demişti sende oldumu biodermaya da bi bakayımKuzum bende şükür bir tane bıle yok,33.haftadayım.biodermanın yagını ve hindistan cevızı yagı kullandım gogsune bacaklarına belınede sür.hergun surmedım gün aşırı sürdüm,inşallah olmaz son haftalardada.
cildim için hergün kullandıgım güneş kremı var kuşum uzun süredir kullanıyorum şuan bi lekeleme olmadı inş olmazHaa bide kuzum cildinde leke fslan olmasın yüzünde bıodermanın 50 faktor gunes kremını kullanmanı tabsıye ederım mutlaka.kendı cılt tıpıne gore eczacıya sorarsın.ben hassas ve asırı kuru cıltler ıcın olanını kullanıyorum.cilt çok önemli herhun muhakkak kullan
Ben diger iki hamileligimde badem yagı kullandım kuzum sonuncuda hindistan cevizi yagı kullandım hiç çatlagım yokcanım kızlar sizler hamileyken karın çatlamaması için neler kullandınız işe yaradı mı önerilerinize ihtiyacım varmelegim can Tikabasa Niqu imagination forever
Zaten çatlıcaksa son haftalarda çatlıyor canım benim 38. Haftada 2 tane felan oldu belli belirsiz odabildiğimiz vazelin mi aslında doğru genetikte olabilir
hindistan cevizi yagını duymuştum canım bazıları tuylenme yapıyor demişti sende oldumu biodermaya da bi bakayım
Aynen vazilin trendyolda yazsan çıkıcakbildiğimiz vazelin mi aslında doğru genetikte olabilir
hindistan cevizi yagını duymuştum canım bazıları tuylenme yapıyor demişti sende oldumu biodermaya da bi bakayım
Ben badem yağı kullanıyorum canım öyle günlük değil ama iki üç günde bir 3. Ayda başlamıştım ama göğüslerime yetişemedim çatladı ama basen kalça ve göbeğimde herhangi bir çatlak yok zaten çok çıkmıyor karnım ondan da çatlamamış olabilir yine de önlem amaçlı kullanıyorumcanım kızlar sizler hamileyken karın çatlamaması için neler kullandınız işe yaradı mı önerilerinize ihtiyacım varmelegim can Tikabasa Niqu imagination forever
Canım nasıl gidiyor bi sıkıntı yoktur inşallahAynen vazilin trendyolda yazsan çıkıcak
Kuzum doktor 3 hafta sonra gel dedi bende bekliyorum dün çok kötü bulantılarım vardı bu gün iyiyim çok şükürCanım nasıl gidiyor bi sıkıntı yoktur inşallah
Cnm oğlumda bebeyağı sürmüştüm, çatlama olmadı hiç, şimdi kızımda bısey surmedım yıne olmadıcanım kızlar sizler hamileyken karın çatlamaması için neler kullandınız işe yaradı mı önerilerinize ihtiyacım varmelegim can Tikabasa Niqu imagination forever
Çok şükür canım kanama felan olmasında mide bulantılarına razı olacaz artıkKuzum doktor 3 hafta sonra gel dedi bende bekliyorum dün çok kötü bulantılarım vardı bu gün iyiyim çok şükür
Evet canım bende takipteyim genelde kalb atışını duyduktan sonra kanamam oluyor umut ediyorum bu defa olmaz Allah'ın izniyleÇok şükür canım kanama felan olmasında mide bulantılarına razı olacaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?