Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Çok sevindim kuzum, çokça geçmiş olsun pek giremiyorum buralara geç görüyorum hep böyle şeyleriii. Şimdi nasılsın bebiş nasıl kuzum

Oyyy kuzum hamiş missin sen dee, sağlıkla gelsin yavrun niqucum. Doktorlar nasıl böyle korkutarak konuşabiliyorlar anlamıyorum cidden, benim yengem erken doğum yapmıştı vefat etti bebeği, doktorları en az bir yıl beklemen lazım demesine rağmen iki ay sonrasında denemelere başladılar. Sağlıklı bir şekilde de doğum yaptı çok şükür bence bu tür şeyleri en çok etkileyen şey motivasyon, kötü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım. Sağlıkla gelsin bebişin

çok sevindim canım benim kendini de biran önce topla kuşum bebeğin için inşallah hayırlısıyla yakında da kucagına alırsın bebişini

Amin AllahEvet öyle erken hamile kalanlar varmış sağol kuzum.Allah büyük bizde kolay atlatırız

canım kızlar sizler hamileyken karın çatlamaması için neler kullandınız işe yaradı mı önerilerinize ihtiyacım var melegim can Tikabasa Niqu imagination forever
Kuzum ben vazelin uni baby sürdüm burda yazmıştılar ama asla düzenli etmiyordum çatlak olmadı bence bu genetik pahalı ürünler kullanıp çatlayanlar var bunu duyunca bende saldım gercektende hiç çatlak olmadı şükür

canım kızlar sizler hamileyken karın çatlamaması için neler kullandınız işe yaradı mı önerilerinize ihtiyacım var melegim can Tikabasa Niqu imagination forever
Kuzum bende şükür bir tane bıle yok,33.haftadayım.biodermanın yagını ve hindistan cevızı yagı kullandım gogsune bacaklarına belınede sür.hergun surmedım gün aşırı sürdüm,inşallah olmaz son haftalardada.

Haa bide kuzum cildinde leke fslan olmasın yüzünde bıodermanın 50 faktor gunes kremını kullanmanı tabsıye ederım mutlaka.kendı cılt tıpıne gore eczacıya sorarsın.ben hassas ve asırı kuru cıltler ıcın olanını kullanıyorum.cilt çok önemli herhun muhakkak kullan

bildiğimiz vazelin mi aslında doğru genetikte olabilir
hindistan cevizi yagını duymuştum canım bazıları tuylenme yapıyor demişti sende oldumu biodermaya da bi bakayım

cildim için hergün kullandıgım güneş kremı var kuşum uzun süredir kullanıyorum şuan bi lekeleme olmadı inş olmaz

hindistan cevizi yagını duymuştum canım bazıları tuylenme yapıyor demişti sende oldumu biodermaya da bi bakayım
Zaten çatlıcaksa son haftalarda çatlıyor canım benim 38. Haftada 2 tane felan oldu belli belirsiz oda

Aynen vazilin trendyolda yazsan çıkıcak

Ben badem yağı kullanıyorum canım öyle günlük değil ama iki üç günde bir 3. Ayda başlamıştım ama göğüslerime yetişemedim çatladı ama basen kalça ve göbeğimde herhangi bir çatlak yok zaten çok çıkmıyor karnım ondan da çatlamamış olabilir yine de önlem amaçlı kullanıyorum

Kuzum doktor 3 hafta sonra gel dedi bende bekliyorum dün çok kötü bulantılarım vardı bu gün iyiyim çok şükür
Çok şükür canım kanama felan olmasında mide bulantılarına razı olacaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…