Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Doktorlar ne diyor?ben mesela bebeğimin kalbi durduğunda genetik test vermiştim ve ya belki eşinde spermde sorun var kalitesiz ola bilir çünkü sen hamile kalıyorsun sonuçta bu bebek tek senden ibaret diğil

Doktorlar ne diyor?ben mesela bebeğimin kalbi durduğunda genetik test vermiştim ve ya belki eşinde spermde sorun var kalitesiz ola bilir çünkü sen hamile kalıyorsun sonuçta bu bebek tek senden ibaret diğil
Hımm anladım biride bana öyle söyledi aslında korunup bunu arastirsakmi acaba

Kızlar .bugun aıle hekımı genel kontrole cagırdı ıdrar yolu testınden anlayanınız varmı cok mu kotu bı bakabılırmısınız melegim can
canım nasılsın bu aralar kendi kabuguna cekildin ama hep yanındayız bunu bil tatlım degerlerin biraz artmış bende gecen hafta idrar tahlili yaptırmıştım yüksek çıkmıştı benimde o yüzden idrar kültürü istedi onu verdim çok şükür üreme yok diye cıkmış dr tek kullanımlık toz şase verdı kullandım büyük ihtimal dr sanada o testi yaptırır inş oda temiz çıkar çıkmasa da cözümü var dr bana temiz cıkmazsa hamilelere verdiğimiz antibiyotık verecektım dedi o yüzden panik yapma idrar yolu enfeksiyonu var bol su ıcmeye calış gececektır

Kızlar .bugun aıle hekımı genel kontrole cagırdı ıdrar yolu testınden anlayanınız varmı cok mu kotu bı bakabılırmısınız melegim can
Hiç anlamıyorum beyons güzelce anlattı benim çok arkadaşım enfeksiyon olmuş gebelikte malesef gebelikte oluyor bol su iç gerçi bana diyen lazım asla içemiyorum

Hiç anlamıyorum beyons güzelce anlattı benim çok arkadaşım enfeksiyon olmuş gebelikte malesef gebelikte oluyor bol su iç gerçi bana diyen lazım asla içemiyorum

Canm lökosit bir tık yüksek gibi tek kullanımlık ilaç verebilir hemn geçer birde bol su içmeye çalış hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Kızlaar aile hekımı aradı,degerlerın cok yuksek cıkmıs birdaha bakalım yanlıs olabılır dedı,vee tertemız cıktı tahlılım sımdı kadon dogumcum bıdaha yaptı.aklınızda olsun,bendeki şansın bu kadarı beyons kuşum bılıyorum farkındayım canım benım,yavas yavas gececek ınsallah.kendımı bı toplayım bu grıbı atayım bı sahalara donucem tekrardan ınsallah

Aaaaa çok iyi ya o nasıl öyle yalnış çıka bilirki iyiki demiş tekrar yap diye

Ay çok şükür canım bende nasıl bu kadar yüksek çıkabilir diye korkmuştum çok anormal geldi bu yükseklikler erken doguma sebep oluyor çok şükür temizmiş çok sevindim

Kızlar bi de emzirirken boğaz ağrısı için gargara kullanabiliyor muyuz? Kloroben falan?
Gargara yapabılıyorsun cnm, emzirmeye devam et bırakma ne kdr gelirse gelsin. Kısmeti nekadar ise beben okdr emecek, mama takvıyesi yap cnm, kilosu düşmesın

Bnde kımyasaldan sonra hamiş kaldım hemen o ay

Aa çok enterasan gercekten bnde tam yorum yapacaktım değerlerın yuksek enfeksıyon var dıye, cnm bndede vardı bukdr yuksek olmasada, şaselerle ıdare ettım dogum yaptıgım an bitti enfeksıyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…