• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Evet canım bende takipteyim genelde kalb atışını duyduktan sonra kanamam oluyor umut ediyorum bu defa olmaz Allah'ın izniyle🤲🏻
Amin canım aminnn bende ne zaman ilk muaneye gitsem sabahı gitmeden kanamam geliyor o yüzden hep korkarak gittim 12 hafta hirada

Ben diger iki hamileligimde badem yagı kullandım kuzum sonuncuda hindistan cevizi yagı kullandım hiç çatlagım yok
hindistan cevizi yagı cok duydum ondan alıp başlıyım yavaştan inşallah çatlamaz
Ben badem yağı kullanıyorum canım öyle günlük değil ama iki üç günde bir 3. Ayda başlamıştım ama göğüslerime yetişemedim çatladı ama basen kalça ve göbeğimde herhangi bir çatlak yok zaten çok çıkmıyor karnım ondan da çatlamamış olabilir yine de önlem amaçlı kullanıyorum 🥰
benimde 3 ay oluyor bende artık yavaştan önlem amaçlı başlıyım dedim genelde son ay catlama oluyormuş canım

hindistan cevizi yagı cok duydum ondan alıp başlıyım yavaştan inşallah çatlamaz

benimde 3 ay oluyor bende artık yavaştan önlem amaçlı başlıyım dedim genelde son ay catlama oluyormuş canım
Canm catlamadan ziyade karnın gerildikce kaşınıyor benm öyle olmuştu yağ rahatlatıyor

Sizce cinsiyet nedir anlayan var mı
1000006096.jpg

Ay hadi bakalım ne zaman netleşir acaba ☺️♥️
Cnm bnim gttıgım bikaç doktor yanılmamak adına erken söylememişlerdi, görüyorlar fakat soylemıyorlar, 15-16 da netleşir dıyorlardı, bnde bı bahaneyle hep gtmıstım bakıp soylesın dıye, 15ten önce hiçbiri soylemedi. Bnim kızım var ama bitanesi pipi gördü resmen bnde gordum 15. Haftada düşün

Birdahaki gittiginde söyler ❣️❣️
İnşallah ♥️
Baktığım gibi erkek dedim☺️
Ay hayırlısıyla inşallah ♥️
Bnimde içimden erkek geldi sanki erkeğe benzettim tamamen his😋
Bende erkek hissettim ♥️
Cnm bnim gttıgım bikaç doktor yanılmamak adına erken söylememişlerdi, görüyorlar fakat soylemıyorlar, 15-16 da netleşir dıyorlardı, bnde bı bahaneyle hep gtmıstım bakıp soylesın dıye, 15ten önce hiçbiri soylemedi. Bnim kızım var ama bitanesi pipi gördü resmen bnde gordum 15. Haftada düşün
Evet söylemiyorlar ya halbuki biz meraktan patliyoruz😂

destinesiaa destinesiaa kuzummmmm bugun mınık bebegının gelecegı gundu,nasıl gectı dogumun.ıyımısınız🌸🥰sen ve prenses nasıl🧿🌸
İyiyiz çok şükür canım benim hafif ağrılarım var ama zorlanacak kadar değil prenses de çok iyi yanaklar tombik çıktık içerden😁😁

İyiyiz çok şükür canım benim hafif ağrılarım var ama zorlanacak kadar değil prenses de çok iyi yanaklar tombik çıktık içerden😁😁
Maşallaaahhh kuzum benımm🧿🌸💙yanaklarını ısırırsın bol bol🐰😍epıduralmi oldun genel anestezımı?basın agrıdımı birde.ınsallah benım dogumda senın gıbı boyle kolaycacık gecer🙏🙏❤️acıbademdemı yaptın dogumunu

Kızlar doğum yapalı 3 ay oldu saçlarım çok dökülüyor ne iyi gelir fikriniz varmi

Back