Amin canım aminnn bende ne zaman ilk muaneye gitsem sabahı gitmeden kanamam geliyor o yüzden hep korkarak gittim 12 hafta hiradaEvet canım bende takipteyim genelde kalb atışını duyduktan sonra kanamam oluyor umut ediyorum bu defa olmaz Allah'ın izniyle
Evet genelde o haftalar oluyor..ondan hep korku varAmin canım aminnn bende ne zaman ilk muaneye gitsem sabahı gitmeden kanamam geliyor o yüzden hep korkarak gittim 12 hafta hirada
hindistan cevizi yagı cok duydum ondan alıp başlıyım yavaştan inşallah çatlamazBen diger iki hamileligimde badem yagı kullandım kuzum sonuncuda hindistan cevizi yagı kullandım hiç çatlagım yok
benimde 3 ay oluyor bende artık yavaştan önlem amaçlı başlıyım dedim genelde son ay catlama oluyormuş canımBen badem yağı kullanıyorum canım öyle günlük değil ama iki üç günde bir 3. Ayda başlamıştım ama göğüslerime yetişemedim çatladı ama basen kalça ve göbeğimde herhangi bir çatlak yok zaten çok çıkmıyor karnım ondan da çatlamamış olabilir yine de önlem amaçlı kullanıyorum
Canm catlamadan ziyade karnın gerildikce kaşınıyor benm öyle olmuştu yağ rahatlatıyorhindistan cevizi yagı cok duydum ondan alıp başlıyım yavaştan inşallah çatlamaz
benimde 3 ay oluyor bende artık yavaştan önlem amaçlı başlıyım dedim genelde son ay catlama oluyormuş canım
Bana erkek gibi geldi canımSizce cinsiyet nedir anlayan var mı
Eki Görüntüle 3537254
Ay hadi bakalım ne zaman netleşir acabaBana erkek gibi geldi canım
Birdahaki gittiginde söylerAy hadi bakalım ne zaman netleşir acaba
Baktığım gibi erkek dedimSizce cinsiyet nedir anlayan var mı
Eki Görüntüle 3537254
Bnimde içimden erkek geldi sanki erkeğe benzettim tamamen hisSizce cinsiyet nedir anlayan var mı
Eki Görüntüle 3537254
Cnm bnim gttıgım bikaç doktor yanılmamak adına erken söylememişlerdi, görüyorlar fakat soylemıyorlar, 15-16 da netleşir dıyorlardı, bnde bı bahaneyle hep gtmıstım bakıp soylesın dıye, 15ten önce hiçbiri soylemedi. Bnim kızım var ama bitanesi pipi gördü resmen bnde gordum 15. Haftada düşünAy hadi bakalım ne zaman netleşir acaba
İnşallahBirdahaki gittiginde söyler
Ay hayırlısıyla inşallahBaktığım gibi erkek dedim
Bende erkek hissettimBnimde içimden erkek geldi sanki erkeğe benzettim tamamen his
Evet söylemiyorlar ya halbuki biz meraktan patliyoruzCnm bnim gttıgım bikaç doktor yanılmamak adına erken söylememişlerdi, görüyorlar fakat soylemıyorlar, 15-16 da netleşir dıyorlardı, bnde bı bahaneyle hep gtmıstım bakıp soylesın dıye, 15ten önce hiçbiri soylemedi. Bnim kızım var ama bitanesi pipi gördü resmen bnde gordum 15. Haftada düşün
İyiyiz çok şükür canım benim hafif ağrılarım var ama zorlanacak kadar değil prenses de çok iyi yanaklar tombik çıktık içerdendestinesiaa kuzummmmm bugun mınık bebegının gelecegı gundu,nasıl gectı dogumun.ıyımısınız sen ve prenses nasıl
Geçmiş olsun canım saglıkla büyüsün inşallahİyiyiz çok şükür canım benim hafif ağrılarım var ama zorlanacak kadar değil prenses de çok iyi yanaklar tombik çıktık içerden
Yaa gözün aydın analı babalı büyüsün minnoşİyiyiz çok şükür canım benim hafif ağrılarım var ama zorlanacak kadar değil prenses de çok iyi yanaklar tombik çıktık içerden
Maşallaaahhh kuzum benımmİyiyiz çok şükür canım benim hafif ağrılarım var ama zorlanacak kadar değil prenses de çok iyi yanaklar tombik çıktık içerden
Gözün aydın cnmİyiyiz çok şükür canım benim hafif ağrılarım var ama zorlanacak kadar değil prenses de çok iyi yanaklar tombik çıktık içerden
Hiçbir şey iyi gelmedi desem kel kalıcaktım resmenKızlar doğum yapalı 3 ay oldu saçlarım çok dökülüyor ne iyi gelir fikriniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?