• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Riskli degil aslında senin doktor abartmış benim doktorum paylaşım yapmıştı kadın 5. Sezeryan dogum yaptı kim demiş olmaz diye de eklemişti
Aralarında fark çok az ama bilemedimki biraz youtubde baktım 3 doğum arada 2 sene olmalı diyor doktorlar..benimki evet öyle

Kızlar bısey sorcam sıze,10 gundur öksürük tıkanıklık 3 gundurde antıbıyotık ıcıyorum,ıkı gundur belımde bı agrı basladı bıde vajınamda,erken dogum belırtısı olabılırmıkı bu acaba
Kuzum sanmıyorum bu arada bende bilmeden antibiyotik kullanmışım baya hastaydım sen yine doktoruna sor

Kimyasaldan sonra 1 hafta içinde adet oldum ama kürtajdan sonra tam hatırlamıyorum ama senin gibi uzun süre diğildi kesin
Aaa bende kimyasal geçirdim de şaşırdım şimdi kimyasal adet gibi degilmi benim düzenli artıyordu ama düşüs oldu yani 1200 düşmeye başladı yeni geçirdim kimyasali hala alt bölgem ağrıyor bazen diyorum korunayim bu ay bazen korunmayayim diyorum ama çoğu kişi kimyasaldan hemen sonra kalmışlar hamile

Canım sen düşükden yada kürtajdan sonra ne zaman adet oldun benim 47 gün oldu hala olmadım adet
Test verdinmi kimyasal dan sonra burda çoğu kişi hamile kalmış ben korubcaktim hala kararsisiz ama adet ne zaman olunur dengesi şasar diye düşünüyorum bide yumurtlamada şaşar hani adet iki hafta sonra falan

Aaa bende kimyasal geçirdim de şaşırdım şimdi kimyasal adet gibi degilmi benim düzenli artıyordu ama düşüs oldu yani 1200 düşmeye başladı yeni geçirdim kimyasali hala alt bölgem ağrıyor bazen diyorum korunayim bu ay bazen korunmayayim diyorum ama çoğu kişi kimyasaldan hemen sonra kalmışlar hamile
Adet gibi oluyor ben kimyasaldan sonra hamile kaldım korunma neden korunuyorsun

Adet gibi oluyor ben kimyasaldan sonra hamile kaldım korunma neden korunuyorsun
Şimdi benim değerim 1200 kese yok ama rahmin güzel kalınlaşmış doktor bu kimyasal oluyor deme yani değerim buyken düşme.yasandi

Malesef oluyor İn şa Allah kalırsınız yine
Ay nasıl sevindim , çok çok sevindim mmmm canım hayırlı olsun kuzum 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 ben sütle cebelleşiyorum. Bana tavsiye verirseniz sevinirim. Sarılık olmadık. Sütüm iyiydi. Sonra azaldı, bebek doğum sonrası düştüğü kiloda kaldı. Mama başlandı. Sağınca 20-50 cc süt geliyor. Bebek doymuyor. Her türlü takviyeyi deniyorum. Baya zorlanıyorum psikolojik olarak.

Kız bu arada ilk doğımun sezeryan mıydı? Aralarında ne kadar fark olmuş olacak? Ben de doğal yolla ikinci olursa; sezeryan arası iki yıl diyorlar ya şart mı merak ediyorum.

Ay nasıl sevindim , çok çok sevindim mmmm canım hayırlı olsun kuzum 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 ben sütle cebelleşiyorum. Bana tavsiye verirseniz sevinirim. Sarılık olmadık. Sütüm iyiydi. Sonra azaldı, bebek doğum sonrası düştüğü kiloda kaldı. Mama başlandı. Sağınca 20-50 cc süt geliyor. Bebek doymuyor. Her türlü takviyeyi deniyorum. Baya zorlanıyorum psikolojik olarak.
Amin canım sağol☺️Kuzum malesef ben sadece 30 gün vere bildim sağdım bile olmadı ama ben iyi beslenmiyordum hiç kendime bakmadım bilmiyorum ondanmı ama bence ondan diğil genetik annemde öyle olmuş kardeşimde ondan ben mama verdim canım

Kızlar bi de emzirirken boğaz ağrısı için gargara kullanabiliyor muyuz? Kloroben falan?

Kız bu arada ilk doğımun sezeryan mıydı? Aralarında ne kadar fark olmuş olacak? Ben de doğal yolla ikinci olursa; sezeryan arası iki yıl diyorlar ya şart mı merak ediyorum.
Sezeryandı kuzum.Ya evet doktor dedi riskli 2 sene beklemek daha iyi ama başka bir doktora daha göründüm 1 sene dedi hatta 6 ay bile yeter bazen dedi

Amin canım sağol☺️Kuzum malesef ben sadece 30 gün vere bildim sağdım bile olmadı ama ben iyi beslenmiyordum hiç kendime bakmadım bilmiyorum ondanmı ama bence ondan diğil genetik annemde öyle olmuş kardeşimde ondan ben mama verdim canım
Anladım kuzum. Mama kumam gibi oldu. Lohusalık çok acayip bir psikolojiymiş. Saçma sapan şeylere takılıyorum. Halbuki mama veririm ne olacak diyordum. Şimdi bebek mama yedikçe sanki beni aldatıyor gibi geliyor. Deli gibi bişi oldum 😅

Anladım kuzum. Mama kumam gibi oldu. Lohusalık çok acayip bir psikolojiymiş. Saçma sapan şeylere takılıyorum. Halbuki mama veririm ne olacak diyordum. Şimdi bebek mama yedikçe sanki beni aldatıyor gibi geliyor. Deli gibi bişi oldum 😅
Kız yok ya sende valla ben mamayla toparladım oğluşu çünkü 3200 doğdu 2700 hastaneden çıktık ve bana dediler toparlamasan yeniden hastaneye dönücen ondan durmadan mama verdim.Ben bir defa ağlamasını duymamıştım kaç gün uyumamıştım bitmiştim duymadım diye oturdum ağladım ben iyi anne diğilim diye😅

Kız yok ya sende valla ben mamayla toparladım oğluşu çünkü 3200 doğdu 2700 hastaneden çıktık ve bana dediler toparlamasan yeniden hastaneye dönücen ondan durmadan mama verdim.Ben bir defa ağlamasını duymamıştım kaç gün uyumamıştım bitmiştim duymadım diye oturdum ağladım ben iyi anne diğilim diye😅
Valla tam delilik işi, inşallah şu hormonlarım bir an önce normale döner

Valla tam delilik işi, inşallah şu hormonlarım bir an önce normale döner
Dönücek birde kafandan çıkart lohusalıkmış diye bak pat pat doğuranlar hiç lohusalık filan takmıyorlar insan taktıkca daha çok kötü oluyor

Test verdinmi kimyasal dan sonra burda çoğu kişi hamile kalmış ben korubcaktim hala kararsisiz ama adet ne zaman olunur dengesi şasar diye düşünüyorum bide yumurtlamada şaşar hani adet iki hafta sonra falan
Bunu yazdıgım gün adet oldum 😂😂

İnşallah çok.sağolun üc tane kaybim var boş mol buda kimyasal geçirdim artık.umudumda kalmadı.ama. ufak bir umur var oda bu son denemem olcak herhalde

İnşallah çok.sağolun üc tane kaybim var boş mol buda kimyasal geçirdim artık.umudumda kalmadı.ama. ufak bir umur var oda bu son denemem olcak herhalde
Hiç öyle düşünme benim tüp bebek bile kimyasal oldu doktorlar olmaz dediler çocuğun ama her şey Allahın elinde bol bol dua et olucak malesefki düşük nerdeyse bütün kadınlar yaşıyor

Hiç öyle düşünme benim tüp bebek bile kimyasal oldu doktorlar olmaz dediler çocuğun ama her şey Allahın elinde bol bol dua et olucak malesefki düşük nerdeyse bütün kadınlar yaşıyor
Benim bir sene olmadan böyle oluyor korunuyorum bırakıyorum böyle oluyor anlamadimki evet Allah büyük ama en sıkıntılı dönemim mol gebelik oldu değerim 2 veya 3 ayda dusmustü filmliler çekildi sonuçları beklemek çok zor du. bilmiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım yani Allah'a dua ediyorum ama bir şey eksik gibi

Back