- 14 Mayıs 2021
- 4.850
- 9.906
İçimden kız gectıTeyzeleri biz kalp atışı duyduk çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimden kız gectıTeyzeleri biz kalp atışı duyduk çok şükür
Hadi hayırlısıİçimden kız gectı
Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım hamileliğin verdiği bir durumdur. Başka bir doktora daha gidin lütfen. Doktora da bakma sen onlar en en kötü ihtimali bile çat diye söylemeye alışkınlar karşısındaki nasıl karşılar hiç düşünmez. Lütfen dirayetli ol ve ilacını aksatma dualarımda olacaksınKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım çarpıntıdan dolayı.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..dualarınızda eksık etmeyın benıde..
Gecmiş olsun cnm yaa inşallahh guzel bi sekılde tamamlarsın bu sürecini, kac haftalık oldun şimdi,Kızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım çarpıntıdan dolayı.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..dualarınızda eksık etmeyın benıde..
Kuzum sen nasılsın, doğum yaptınmıCanım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım hamileliğin verdiği bir durumdur. Başka bir doktora daha gidin lütfen. Doktora da bakma sen onlar en en kötü ihtimali bile çat diye söylemeye alışkınlar karşısındaki nasıl karşılar hiç düşünmez. Lütfen dirayetli ol ve ilacını aksatma dualarımda olacaksın
Yok kuzum benim de başıma gelmeyen kalmadı. Gebelik kolestazı çıktı 3 gün önce doktor bugün doğum için hastaneye yatış vermişti bana 34. Haftada doğuracaktım. Ama değerlerim düştü gibi normale döndü şimdilik ertelendi gibi doğum ama yarın tekrar gidicez doktora bakılacak inşallah 2-3 hafta daha dayanırım da bebek de daha da gelişmiş olurKuzum sen nasılsın, doğum yaptınmı
Kuzum çok gecmiş olsun gebelikte çarpıntı oluyor İn şa Allah ondandır ya..sağlıkla vaktinde kucağına al bebişiniKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım çarpıntıdan dolayı.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..dualarınızda eksık etmeyın benıde..
İnşallah kuzumuzucu bır gun oldu evet.umarım hamılelık tetıklemıstır oyle bı rahatsızlıgım kalmaz.29 haftalıgım şuandaGecmiş olsun cnm yaa inşallahh guzel bi sekılde tamamlarsın bu sürecini, kac haftalık oldun şimdi,
Sanada cok gecmıs olsun canım benıminşallah cok guzel cıkar degerlerın,saglık herseyden onemlı sen ve bebegin en saglıklı oldugu zamanda gelsın ınsallahYok kuzum benim de başıma gelmeyen kalmadı. Gebelik kolestazı çıktı 3 gün önce doktor bugün doğum için hastaneye yatış vermişti bana 34. Haftada doğuracaktım. Ama değerlerim düştü gibi normale döndü şimdilik ertelendi gibi doğum ama yarın tekrar gidicez doktora bakılacak inşallah 2-3 hafta daha dayanırım da bebek de daha da gelişmiş olur
Tesekkur ederım kuzum ınsallah.Kuzum çok gecmiş olsun gebelikte çarpıntı oluyor İn şa Allah ondandır ya..sağlıkla vaktinde kucağına al bebişini
Teşekkür ederim bitanem zamanında sağlıcakla kucağımıza alalım sen de sakın üzülme üzülmek bebeğe de sana da stres unutma bol bol dua et ben de edicem sana. Ben inanıyorum ki geçici bir durum bu bende de oluyor çarpıntı hamileliğin verdiği bir durumdur buİnşallah kuzumuzucu bır gun oldu evet.umarım hamılelık tetıklemıstır oyle bı rahatsızlıgım kalmaz.29 haftalıgım şuanda
Sanada cok gecmıs olsun canım benıminşallah cok guzel cıkar degerlerın,saglık herseyden onemlı sen ve bebegin en saglıklı oldugu zamanda gelsın ınsallah
Tesekkur ederım kuzum ınsallah.
Ayyy canım allah korusun ya hamilelikte zaten oluyor çarpıntı direk nasıl böyle konuşabiliyorlar çok mu rahatsız ediyor seni o çarpıntı olayında o anı yakalayıp yakıyolar diye biliyorum ama şuan hamile oldugun için yapılabilecek bi işlem degil acil şifalar diliyorum kuzum şimdi nasılsınKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım çarpıntıdan dolayı.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..dualarınızda eksık etmeyın benıde..
Canım çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum. Hamilelik ile alakalı olabilir bu durum tabi doktorların dediğini de ihmal etme inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canımKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım çarpıntıdan dolayı.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..dualarınızda eksık etmeyın benıde..
Hadi yaaa gecmiş olsun kuzuminş sagsaglım yavrunu dogurursunYok kuzum benim de başıma gelmeyen kalmadı. Gebelik kolestazı çıktı 3 gün önce doktor bugün doğum için hastaneye yatış vermişti bana 34. Haftada doğuracaktım. Ama değerlerim düştü gibi normale döndü şimdilik ertelendi gibi doğum ama yarın tekrar gidicez doktora bakılacak inşallah 2-3 hafta daha dayanırım da bebek de daha da gelişmiş olur
İnşallah kuzucum evet çok şükürHadi yaaa gecmiş olsun kuzuminş sagsaglım yavrunu dogurursun
Yınede riskli haftaları atlatmışsın