Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Ben son adetimi bilmiyorum canım ama adet 1.5 aydır olmuyorum baktım gelen giden yok test yaptım çıktı kan verdim bıgün saglık ocagında 4 de çıkar çıkmazsa yarına

beyons canım hayırlı olsun çok sevindim valla Allah sağlıjla devam ettirsin inşallah
canım benim sende inşallah güzel haberi alırsın moralini yüksek tut bende aşılama yaptım çok umutlu degildim acıkcası tutma oranı düşük diye ama tutmuş çok şükür bende şimdi bakalım takp edecem inş sağlıkla ilerler

Aaaa ne güzel bak aşılamayla tuttu süper ikinci aşılamanmı senin?anlıyorum seni ben 9 ay o korkuyla geçirdim gebeliğimi

Aaaa ne güzel bak aşılamayla tuttu süper ikinci aşılamanmı senin?anlıyorum seni ben 9 ay o korkuyla geçirdim gebeliğimi
ilk aşılama kuşum inşallah ben kalp duyana kadar zaten rahat edemem ilk gebeliğimde duymak nasip olmamıştı inş. bu sefer olur

Kuzum benim 4 olcak ilk eşimden 3 tane var bu eşimden bir düşük bir de erken doğum yaptım bir türlü nasip olmadı eşim baba olmadı hiç onu tatsın istiyorum
Yaaa evet o sendin ben geçenlerde biriyle seni karıştırdım..olucak kuzum İn şa Allah sevinirsin sende

Amin kuzum inşallah ayy ne güzel oldu grup bir anda çok mutlu oldum vallahi çok mutluyum senin adına da canım arkadaşım sağlıklı tamamla miniğini kucağına sağlıkla almanı diliyorum
mayıs annelerinde beraberdik canım ikimize de nasıp olmadı inş bu sefer güzel ilerler sende en kısa sürede aramıza katılırsın

ilk aşılama kuşum inşallah ben kalp duyana kadar zaten rahat edemem ilk gebeliğimde duymak nasip olmamıştı inş. bu sefer olur
İkinci aşılama deseydin şaşırırdım zaten ondan sordum genelde ikinciler tutmuyor..ama sende ne güzel oldu ya çok şükür.Bende ilkte duydum va kalbi durdu sonrada kimyasal oldu tüp bebekle Yunusum mucize olarak geldiseninde bebeğin seninle kuzumben dedimki kalbini duyursam rahatlıcam sonra dedim hayır testler temiz çıksın rahatlıcam sonra dedim yok detaylıda çıksın kesin rahat olucam ve böyle böyle bir baktım Yunus doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…