Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Vayyy beee. Gruplar açılmış oh sohbetler fır dönüyor. Alındım..... Bende vardım. Beni neden unuttunuz.. hemde şuan çok asosyal bir durumda iken.... hepinizi çok özlemişim iyi ki denk geldim heee
Hoş geldiiin nickin biraz karışık ondan unutmuş olabilirler ama ben şu an hatırlıyorum seni🥰 nasılsın nasıl gidiyor

Anlat nelerden bunaldın dök içini rahatlarsın belkii
Aman be kuzum yeni annelik kendine bakamam soyutlamma falan filan işte ya. Geçim derdi vs çok sukur onun dışı da iyiyiz ya hersgee rağmen:) geçen hafta hastaydık hastanedeydik bebişle

Aman be kuzum yeni annelik kendine bakamam soyutlamma falan filan işte ya. Geçim derdi vs çok sukur onun dışı da iyiyiz ya hersgee rağmen:) geçen hafta hastaydık hastanedeydik bebişle
Yaaa çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ben de 8 ay sonra anlayacağım seni heralde bebeğin büyüdükçe düzelir her şey kuzum sıkma canını 🥰

Yaa kızlar benım midem çok kötüü :KK43:( sanki ateş var midemin içinde,slev alev,gavıscon ıcıyorum ama işe yaramıyor napıyodunuz sız bu mıde sorunlarına?rengım falan bembeyaz kolay degıl 15-16 haftadır mide bulantısıydı mide aleviydi bogusup duruyorum😄nasıl aşıcam ben bu durumu,daha sımdıden boyleysem korkuyorum ılerleyen zamanlar nasıl olucak

Yaa kızlar benım midem çok kötüü :KK43:( sanki ateş var midemin içinde,slev alev,gavıscon ıcıyorum ama işe yaramıyor napıyodunuz sız bu mıde sorunlarına?rengım falan bembeyaz kolay degıl 15-16 haftadır mide bulantısıydı mide aleviydi bogusup duruyorum😄nasıl aşıcam ben bu durumu,daha sımdıden boyleysem korkuyorum ılerleyen zamanlar nasıl olucak
Kuzum tuzlu kraker ve kabak çekirdeği iyi geliyor diyorlar da duyduğum bu yani emin değilim, umarım geçer ya ne zaman başladı sende tam olarak hem doktorlar ilaç da veriyor diye biliyorum seninki vermedi mi aşkım

Vayyy beee. Gruplar açılmış oh sohbetler fır dönüyor. Alındım..... Bende vardım. Beni neden unuttunuz.. hemde şuan çok asosyal bir durumda iken.... hepinizi çok özlemişim iyi ki denk geldim heee
Hoş geldin canım.Ben malesef kızlardan yardım istedim hep unutuyordum isimleri

Kızlaaarr bu sabah tam 4 tane idrar testi yaptım hani biri yanlışsa falan diye ikna olmak için hepsi pozitif kan verdim hemen 32 çıkmışşş lütfen dualarınızı eksiltmeyin sağlıkla artsın 🙏🏻🥰
Ay çok sevindim canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰🥰😂🤲🏻🤲🏻🥰

Gaviscon surup kullanmıştım 2-3 kez ben

Kuzum ne kadarlık bebişin. Yeni anneler kndıne bakamıyor zaten, eski hallerımı özledim dıyorum hep. Adette olmadım, kıloda veremedım, hiçbir kıyafetım olmuyor😢 ödemım var halaa, bitkınım, saçım dökülüyor kel kalcam, kemiklerım agrıyor, sırtım dökülüyor, dizlerım agrıyor daha sayayım mı..

Kuzum ne kadarlık bebişin. Yeni anneler kndıne bakamıyor zaten, eski hallerımı özledim dıyorum hep. Adette olmadım, kıloda veremedım, hiçbir kıyafetım olmuyor😢 ödemım var halaa, bitkınım, saçım dökülüyor kel kalcam, kemiklerım agrıyor, sırtım dökülüyor, dizlerım agrıyor daha sayayım mı..
Kuzucum saclarına haftada bır badem yağı-zeytınyagı karısımı sür,sabah tereyagında omlet yap ıcıne pekmez dök tüket,en son mutlaka iyi bir magnezyum ve d vıtamını takvıyesı al(multıvıtamın agır gelıyor dönüşümlü olarak d vıtamını b vıtamını ve magnezyum al kemık agrıları ıcın) kilo vermek için vucut toparlayınca spora gidersin.dıger dedıklerımı yap ama mutlaka bak ıkı hafta sonra faydasını gormeye baslarsın.🙏ben gavısconu gunluk ıcıyorum bu arada🥲

X