- 13 Ekim 2022
- 4.385
- 5.944
hiçmi yemedin kuşum peki sen tüpten sonra zaten kendiliğinden hamile kalmıştım o sürecte de dikkat ettinmiBende severim kuzum ama tüp Bebek doktorları izin vermiyor tavuklar ilaclı ya ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçmi yemedin kuşum peki sen tüpten sonra zaten kendiliğinden hamile kalmıştım o sürecte de dikkat ettinmiBende severim kuzum ama tüp Bebek doktorları izin vermiyor tavuklar ilaclı ya ondan
Ben mayısta kimyasal ondan öncede yemedim haziranda ikinci tüp bebek hazırlanıyordum canım yine yemedim ve bir baktım hamileyim ama şimdi tabi yiyorumhiçmi yemedin kuşum peki sen tüpten sonra zaten kendiliğinden hamile kalmıştım o sürecte de dikkat ettinmi
sürekli tüketen biri degilim ama haftada bir yerim neyse yemiyim artık tutacam kendimiBen mayısta kimyasal ondan öncede yemedim haziranda ikinci tüp bebek hazırlanıyordum canım yine yemedim ve bir baktım hamileyim ama şimdi tabi yiyorum
3.5 aylık oldu teyzesi ben iyiyim şükür bebisle günler nasıl geçiyor anlamıyorum ise başlıcam stresim var sen neler yaptın nasilsinncanım sen nasılsın bebişin nasıl büyümüştür şimdi
teyzesi yesin minnoşu ben iyiyim canım boş gebelikten sonra oluruna bıraktık ama olmadı bu ay ilk defa ilaçla takipli deniyorum bakalım ne olacak3.5 aylık oldu teyzesi ben iyiyim şükür bebisle günler nasıl geçiyor anlamıyorum ise başlıcam stresim var sen neler yaptın nasilsinn
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım gelmek istedikleri zaman geliyorlar biliyorsun inşallah o bu aydırteyzesi yesin minnoşu ben iyiyim canım boş gebelikten sonra oluruna bıraktık ama olmadı bu ay ilk defa ilaçla takipli deniyorum bakalım ne olacak
Ay maşaAllah size nasılda büyümüş minnoşum. Çok şükür kanama alanı da kalmamış Ne güzel haberler bunlarMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm @melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs fnd_50 @melegim can @Papatyamaviss @destinesiaa melisaa93 golden-snitch @afravetafra Perlitik @tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Ay maşaAllah size nasılda büyümüş minnoşum. Çok şükür kanama alanı da kalmamış Ne güzel haberler bunlar
Yaaa şimdi gördümm kuzucum, fazla girmiyordum kkya, çok güzel olmuş bu topicbenaroz kuzum sen de gelşl
Aa ne güzel olmuş tanıdıklar bir aradaO _okyanus beyons kızlarcığım gördünüz mü burayı bilmiyorum herkes hatırladığını etiketlemiş ben de sizi çağırayım dedim en son imagination forever la beraber bu sene mart topiğinde takılmıştık nihayet bir babayiğit olarak niqu topladı herkesi
Ne güzel canm allah sağlıkla ilerletsin inşallahMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm @melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs fnd_50 @melegim can @Papatyamaviss @destinesiaa melisaa93 golden-snitch @afravetafra Perlitik @tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Yeme kuzum tut kendinisürekli tüketen biri degilim ama haftada bir yerim neyse yemiyim artık tutacam kendimi
Canımmmm canım nasılsınnnnYeme kuzum tut kendini
Kuşummmm ben bulantı savaşlarındayımsen nasılsın bebegım neler yapıyorsunNasılsınız canlarım
Kak çiş öylesen nasılsın?Canımmmm canım nasılsınnnn
Kıyamam balım hormonların senide ele geçirdi umarım düzelir kısa zamanda ya bende iyim adet oldum 2 günümdeyim şuanKuşummmm ben bulantı savaşlarındayımsen nasılsın bebegım neler yapıyorsun
Allahım ne ka güzell ne ka güzelll sen bizede kaka çiş nasip eyle Allahım iyim canım bende vallahi aylardır yerimde sayıklıyorumKak çiş öylesen nasılsın?
Benim bugün kontrolüm var heyecanlıyım duanız eksik etme. Sen nasılsın canımNasılsınız canlarım