- 26 Aralık 2015
- 11.534
- 18.524
- 34
Hoş geldin kuzummmmmGeldim ben geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin kuzummmmmGeldim ben geldim
Hoşbuldum canımın içi bebiş nasıllHoş geldin kuzummmmm
Oksapar ve progestan iğnesinide yazsın sana kuzumSonu kötü olsa da tutmuştu
Ya kızlar kahverengi leke gelmiş yine ağrım yok korkuyorum ctesi kontrolüm napsam progestan vermişti zaten leke için
Erkek gibi duruyorMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs fnd_50 melegim can Papatyamaviss destinesiaa melisaa93 golden-snitch A afravetafra Perlitik tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Hadi gözün aydın canım saglıkla ilerler inşallah kanamanın geçmesine çok sevindim bebişMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs fnd_50 melegim can Papatyamaviss destinesiaa melisaa93 golden-snitch A afravetafra Perlitik tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Yaaaaa çok güzel haberler bunlar yaşasınnnnnn çok sevindim kuzum benim hadi gözümüz aydın olsunMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs fnd_50 melegim can Papatyamaviss destinesiaa melisaa93 golden-snitch A afravetafra Perlitik tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Bebiş daha mercimek tanesi kadar görünmüyor pazartesi alttan keseyi gördük. Yarın tekrar kontrole gideceğiz doktorum istedi inşallah her şey yolundadır sen nasılsın kuzum ne var ne yokHoşbuldum canımın içi bebiş nasıll
Yaa ne heyecanlı bir süreç.inşallah sağlıkla tamamlarsınız süreci. Bi bakmışsın. Kucağında. Zaman çok hızlıMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs fnd_50 melegim can Papatyamaviss destinesiaa melisaa93 golden-snitch A afravetafra Perlitik tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
İyi yapmışsın canım benim bak ne güzel denk gelmiş inşallah sen de hayırlısıyla en kısa zamanda verirsin güzel haberi bizeMaşallah güzelim sağlıkla büyüsün e tabi ara verdim buralara hem eşim yok bir süredir hem de çok stres yapıyordum uzak durmak amaçlıı bugün girdim şans eseri topik de dün kurulmuş
Yaaaa maşallah çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla bir avazda kavuşmayı nasip etsinBebişi olanlara kolaylıklar diliyorum isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler alalım diyorum banada dua edim 32. Haftamdayım sağlıkla vaktinde doğurayım
3 aylık oldu canımAfraatafra ya senı gordum mutlu oldum bebiş ne kadarlık
Bende bi kac bişey eklemek isterim sez yada normal farketmez bir sütün kolostrumdan normal sute dönüşüp ınmesi zaten min 2 günü buluyor
Dediklerin hepsine hemen hemen katılıyorum,ben de aynı sekılde oğlumdan da tecrübeli olduğum için bebişte önde gittiği için hep büyük aldım oğlum minik doğmuştu ama bir anda toplamıştı ama gel gör ki benim kız erken geldi 1 hafta kuvezde kaldı , erken doğduğu için ilk iki hafta da kilo almasın mı bu kız küvezden çıktığı gun gıdıp bı tur yenıdogan zıbın aldım ama tabıkı hersey elimizin altında oldugu ıcın buyuk almak daha makul büyük en fazla kenarsa bekler küçük olmasındansa
Benim kıza çevremden arkadaşlarımdan kızlarından çok kıyafet geldı gıydırırmısın dedıler tabiğğkii dedim neden giydirmeyeyim begendıklerımı aldım içime sinmeyenleri bende kıyafet kutusuna koydum kızım gıydı tertemiz olanları bende baska arkadaşlarıma verdim
Benim kız sonradan toparladı çok şükür ki hali vakti gayet yerınde şuan aldıgım kıyafetlerı de 2 sene gıyer muhtemelen
Özleştik valla yaYaa seni burada görmek çok guzel
Oy maşallah yaaaaaa. Allahım sağlıkla büyümesini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzumMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs fnd_50 melegim can Papatyamaviss destinesiaa melisaa93 golden-snitch A afravetafra Perlitik tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Gçrecek kuzum sen hiç endişelenmeKuzum çokta kalkmadım açıkçası perşembeden öğleden sonradan beri yatıyorum geçer inşallah
İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Doktordan geldim şimdi. Karaciğerim düzelmedi onlarla uğraşıyorum sen nasılsın minnoş nasılCanimm sen nasılsın nasıl oldun
Oyyy maşallah minnoşa çok şükür kuzum rahatladın sağlıkla devam etsin inşallahMınnoslarım kalp atısını duyduk daha küçükmüş hemen kapadı 3 sanıye falan dınledık 120 ymiş atım hızı gayet ıyı dedı,kesenın ortasında buuu meloşuumm melegim can yalnız bulantıdan bu hafta vıtamınlerımı bıle alamamıstım ıkı gun gerıye düşmüş yavrucagım kendıme dıkkat etmelıyım,kanama alanıda hıc kalmamıs fnd_50 melegim can Papatyamaviss destinesiaa melisaa93 golden-snitch A afravetafra Perlitik tweeetyyy ve dıger mınnoslarım
Bebegım ınternetten bı baksan camız yogurdu ve kerevız ıyı gelıyor diye bılıyorumİyi olmaya çalışıyorum kuzum. Doktordan geldim şimdi. Karaciğerim düzelmedi onlarla uğraşıyorum sen nasılsın minnoş nasıl