Oyyyy minişimiz geliyorGittim canım 5 haftalık uyumlu çıktı adet tarihiyle kese doktor alttan bakmak istemedi benim biraz sorunlu biliyorsun çok şükür güzel yere yerleşmiş rahmin tam ortasında haftaya cuma kalp atışı için çağırdı çok şükür kuzum
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım, çok çok çok sevindim, hayırlı uğurlu olsunGittim canımtanıştırayım bebişim kese de bebek de göründü çok şükür
Canım herşeyin bir sebebi vardır, sağlıksız olacaksa hiç olmasın diye dua ederdim, kürtajıdır hastalıklarıdır, insan öyle şeylerde daha çok yıpranıyor. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, hiç umudunu kaybetme. Elbet olacak. Bir sperm bir yumurta yeter. Onlar da sizde var. İnşallah kendiliğinden olur ama olmazsa da tüp bebekle de şans çok çok yüksek, belki de nasibinde tüp bebekle ikiz bebek sahibi olmak vardır bilemeyizKizlarrr hamile değilim beta hcg <2 çıkmış yapacak birsey yok tup bebeğe kaldık artık. Tahmin etmistim 2 gündür bel ağrısından zaten adet belirtisi olduğunu
Bende 24 ne rabdevu aldim gidicem Allah'ın izniyle ama benim mide bulantılarım arttı kötü oluyorum yaHaftaya cuma gel dedi bana kalp atışı için seni ne zaman çağırdı tekrar kuzum
Benimde sabahları özellikle daha fazla olmaya başladı hiç bişey yiyemiyorum sabahları şuan bisküvi kemiriyorum düşün yaniBende 24 ne rabdevu aldim gidicem Allah'ın izniyle ama benim mide bulantılarım arttı kötü oluyorum ya
Sizi en ıyıBenimde sabahları özellikle daha fazla olmaya başladı hiç bişey yiyemiyorum sabahları şuan bisküvi kemiriyorum düşün yani
Hoş geldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın?Merhaba nasılsınız? ben de çok eski kullanıcıyım
Ben bugün mantı yedim çıkardım mecbur yiyemiyorum ya bu arada ben randevumu erkene çektim Çarşamba sabahına çünkü bend hepatit b ve sarılık falan çıkmış tedavi başlanması gerekiyormusBenimde sabahları özellikle daha fazla olmaya başladı hiç bişey yiyemiyorum sabahları şuan bisküvi kemiriyorum düşün yani
Çok geçmiş olsun Allah hayırlı bir şifa versin inşallahBen bugün mantı yedim çıkardım mecbur yiyemiyorum ya bu arada ben randevumu erkene çektim Çarşamba sabahına çünkü bend hepatit b ve sarılık falan çıkmış tedavi başlanması gerekiyormus
Ya üç gebeligimde aynı oldu ama olsun sağlıklı olsunlar da ben razıyım
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun Allah hayırlı bir şifa versin inşallah
Ağlama üzülme çok bebek de hissediyor sonuçta. Allahin izniyle birsey olmaz inşallah gönlünü ferah tut dua et bol bolAmin canım inşallahçok ağladım inşallah bı sikinti çıkmaz ya korkuyorum
Nerden kapmış olabilirsin ki daha önceden yoktu anladığım kadarıyla geçmiş olsun canım umarım sıkıntısız bir süreç olur senin için evet ihmal etme bence biran önce gitBen bugün mantı yedim çıkardım mecbur yiyemiyorum ya bu arada ben randevumu erkene çektim Çarşamba sabahına çünkü bend hepatit b ve sarılık falan çıkmış tedavi başlanması gerekiyormus
Gecmıs olsun canım önceden aşı olmamısmıydın hıc hepatıt b ıcın.nerden kapmıs olabılırsın kı acaba?eşinde bir test versin,hatta cocugunda cocuğa aşı vurdurursun en azından test sonucuna gore.uzulme tedavısı olan seyler bunlar,Allah kötü hastalık vermesinAmin canım inşallahçok ağladım inşallah bı sikinti çıkmaz ya korkuyorum
O degılde edoşumuzdan ses soluk yok,çok zorlu gectı galıba sezeryan bıraz korkmadım desem yalan olur
Korkulacak bişey yok kuzum ya ben 4 kere oldum tabi ilk gün biraz narkozun da etkisiyle bebeğin de etkisiyle insan bi tuhaf hissetmiyor değil yarın girer inşallah Mutlu haberi verirO degılde edoşumuzdan ses soluk yok,çok zorlu gectı galıba sezeryan bıraz korkmadım desem yalan olur