Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

boşuna bakma yarın öğleden sonra 2 gibi falan anca cıkar bide hafta sonu diye inşallah sisteme yüklememezlik yapmazlar
O da mı varmış ya 😳 doktora sordum akşama cikar çıkmazsa yarın öğlene kadar çıkar dedi 🙄

Doktor dedi çıkıyor ama bilemiyorum bakalım çıkmazsa yarın test alır bakarım
Sabah verılen kan nasıl cıkmıyor ya boyle sacma sey olurmu hıc,canım nerde verdıysen labaratuvarını ara hemen bı kapanmadan.belkı cıkmıstır ama e nabıza dusmemıstır.aıle hekımıysede aıle hakımlıgını ara

Sabah verılen kan nasıl cıkmıyor ya boyle sacma sey olurmu hıc,canım nerde verdıysen labaratuvarını ara hemen bı kapanmadan.belkı cıkmıstır ama e nabıza dusmemıstır.aıle hekımıysede aıle hakımlıgını ara
Msj i yeni gördüm canım kapanmıştır aile hekimliği. cikar diye düşünüyorum hatırladığım kadarıyla ilk gebeligimi de aile hekimliginde cuma günü vermiştim cumartesi öğleden sonra cikmisti . kalırsa da birsey olmaz pazartesi 14. Gün belli olur adet olup olmayacagim

boşuna bakma yarın öğleden sonra 2 gibi falan anca cıkar bide hafta sonu diye inşallah sisteme yüklememezlik yapmazlar
hadi bakalım biz olumlu düşünüp yarına kadar çıkar diye düşünelim ve pozitif pozitif olsun 😘😍🙏
Biraz önce de baktım yok düşmemiş bence de yarın düşer bölge hastanesinin labaratuvarına gönderiyorlar gec cikar

Kizlarrr hamile değilim beta hcg <2 çıkmış yapacak birsey yok tup bebeğe kaldık artık. Tahmin etmistim 2 gündür bel ağrısından zaten adet belirtisi olduğunu
Bende aşılamada aynı ağrıları yaşadım ve adet oldum ondan sana bir şey yazmadım ama asla üzülme belki hiç tüp bebeğe gerek kalmaz.Bak ben tüp bebek yaptırdım olmadı sonra doğal oldu kurtajımda kimyasalımda var ve + yaşıma değerlerime bakarak doktor olmaz diyordular.İstersen ben sana ilaç söyleyim dene

Bende aşılamada aynı ağrıları yaşadım ve adet oldum ondan sana bir şey yazmadım ama asla üzülme belki hiç tüp bebeğe gerek kalmaz.Bak ben tüp bebek yaptırdım olmadı sonra doğal oldu kurtajımda kimyasalımda var ve + yaşıma değerlerime bakarak doktor olmaz diyordular.İstersen ben sana ilaç söyleyim dene
Masallah insallah tup bebege gerek kalmadan olur 🤲 Söyle canım bakayım canım

Kizlarrr hamile değilim beta hcg <2 çıkmış yapacak birsey yok tup bebeğe kaldık artık. Tahmin etmistim 2 gündür bel ağrısından zaten adet belirtisi olduğunu
Canım seni takip ediyordum üzülme seni çok iyi anlıyorum ben de yıllarca uğraştım hiçbir sorun olmadığı halde olmuyordu. Klomen, femara tedavileri, 2 kere aşılama hep olumsuz sonuçlandı. En son tüp bebek yaptık rabbime şükürler olsun şuan hamileyim işte. Hiç olmayacak gibi geliyor ama Allah hiç ummadığın anda gönderiyor. İnanıyorum çok yakında sen de güzel haber alacaksın

İnan pozitif diye bekliyordum hatta senin için girdim çıkmış mi sonucun diye ama hiç moralini bozma hamile kalabiliyirsun istersen biraz ara ver tedaviye takviye kullan beslenmeye dikkat et bak yaşın da daha genç ben inanıyorum inşallah tüp bebeke gerek kalmadan hamile kalırsın dualarım seninle 🤲 😘

Canım seni takip ediyordum üzülme seni çok iyi anlıyorum ben de yıllarca uğraştım hiçbir sorun olmadığı halde olmuyordu. Klomen, femara tedavileri, 2 kere aşılama hep olumsuz sonuçlandı. En son tüp bebek yaptık rabbime şükürler olsun şuan hamileyim işte. Hiç olmayacak gibi geliyor ama Allah hiç ummadığın anda gönderiyor. İnanıyorum çok yakında sen de güzel haber alacaksın
Çok teşekkür ederim canım 🤲🤗inşallah olur olacağına inanıyorum ama ne zaman olur bilemiyorum inşallah olur da biz de o mutluluğu yaşarız🤲

X